Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 18
pooh spune:
Maine va pleca si un colet din Medias,cu rechizite,hainute de bebelusi 6-12 luni,cateva hainute de fetite mai mari si niste jucarii din plus....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Ayla21 spune:
Laura
Voi incerca sa trimit si eu saptamana viitoare un pachet cu haine, si o sa cumpar si niste rechizite.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
puisorul spune:
Laura, felicitari pt aceasta actiune . Am vazut si pozele,Doamne ca ti se rupe sufletul
Am transferat niste banuti in contul lui Marius iar saptamana viitoare sper sa reusesc sa trimit si un pachet. Astept totusi lista sa vad de ce mai e nevoie.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Ayla21 spune:
Laura, am pregatit o cutie cu hainute de copil (4-5 ani), ce a mai ramas, pt ca eu hainutele copiilor mei le dau deja la anumite persoane. Mai aveam ce nu era in stare foarte buna, dar vazand pozele cu acel baietel murdar si asa rau imbracat m-am gandit ca ce am eu este mult mai bun decat are el, saracutul. Am trimis multe body-uri, maieuri (de fapt niste lenjerie noua pe care baietelul meu n-a folosit-o) niste bluze, sosete, si niste incaltaminte, dar nu sunt in stare foarte buna.
Voi mai trimite si haine de dama, dar am nevoie de o cutie mult mai mare, incerc sa caut astazi.
Astazi am drum la posta sa mai trimit un colet promis, si voi trimite si acest pachet.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
roxanaz spune:
buna dimineata!
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Am reusit sa fac donatia paypal,azi! |
confirm! multumim
Roxana
Laura25 spune:
Buna dimineata!
In primul randm va multumesc tuturor pt mobilizarea si raspunsurile extraordinare! Sunteti minunate toate si fara ajutorul vostru eu nu as fi reusit sa fac aproape nimic.
Imi cer scuze ca nu pot veni acum cu lista de lucruri inca necesare (fiind ultimul we de vacanta, am stat f, mult cu copiii si nu am avut timp sa intru in pachete). Avand in vedere promisiunile si pachetele deja trimise in care sunt rechizite, plus banutzii de la Ana si cele 2 ghiozdane si penare pe care le am eu deja, as zice sa ne oprim deocamdata cu rechizitele. Cred ca pt cei 5-6 copii de scoala si cei cativa de gradi pe care ii am acum in lista, e ok.
Vreau sa va spun ca datorita raspunsului vostru extraordinar, avem posibilitatea sa ajutam mai multe familii, nu doar cele 4-5 pe care le am deja in lista. Asa ca am luat legatura cu persoana care se ocupa cu dosarele de ajutor social la primaria Pangarati si imi va furniza zilele astea o lista cu alte familii si copii care au nevoie de ajutor. Mana de la mana, vom reusi sa mai ajutam cativa oameni in plus.
Va multumesc tuturor si revin cu noutati, liste, detali cat mai curand.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aka spune:
azi a plecat un colet de la mine. are hainute pentru copii de la 6 luni la 2 ani. sper sa le fie de folos.
Laura
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
nushulica spune:
mie mi-a batut azi la usa un baiat de vreo 16 ani a zis ca e de la o casa de copii din vaslui si daca am sa-i dau orice,asa ca i-am dat 4sacose mari cu tot ce aveam pregatit de dat si un sac cu jucarii...saracul a plecat cocosat si l-am mai chemat si sambata sa-i mai dau lenjerii si prosoape ca acerut expres...asa ca nu mai am ce trimite pe langa ce am trimis deja ,dar voi trimite niste bani pt rechizite sau pt ce o mai fi nevoie...laura ai un cont sa-ti trimit bani?sau pun in celel de pe prima pagina?cum fac?
edit:vad ca e afisat un cont de ing,din cate stiu e mai greu de depus la ei au nush ce comisioane sau trebuie sa ai cont la ei....altul nu e?daca nu incerc acolo
de David si 36+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI