Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Laura
m-am uitat la poze si....nu am cuvinte...m-au impresionat f tare

eu am spalat hainele, azi o sa le calc...am multe camasi barbatesti S (37/38 si 39)
hainute pt copilasi nu prea mai am, doar cateva, pt ca am tot dat; o sa cumpar si cateva rechizite si diseara sau cel f tarziu luni dimineata o sa trimit coletul.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Camasile ar fi bune taticului baietelului cu probleme la picioare. Are cam 170-175 si e slabutz.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Laura, ai mai facut un copil fericit, pe al meu. Cand a vazut plusul "arestat" in mainile fetitei a sarit de-un metru in sus de bucurie "Uite, mami, e de la mine!"Foarte emotionante pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna ziua.
Am luat si noi niste caiete (A5 dictando si matematica), vreau sa stiu daca mai e nevoie de rechizite si ce articole (creioane/creioane colorate, pix/stilou, penar, acuarele, pensule, bloc desen aA4/A3.... samd) si chiar si cantitati. Sau e mai simplu sa trimitem bani?

sipentru Laura si toti cei care ajuta in aceasta actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Laura, am ramas foarte impresionata de ceea ce ai reusit sa realizezi acolo.mi-am promis ca o sa ma mobilizez mai repede, o sa cer un pic de ajutor si prin vecini, caci eu nu prea mai am lucrusoare de trimis, si in functie de necesarul urgent, o sa trimit si eu cate ceva, dar abia luni vor pleca.te felicit pt tot si iti urez sa-ti dea Dumnezeu intreit pt copiii tai

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

Buna ziua.
Am luat si noi niste caiete (A5 dictando si matematica), vreau sa stiu daca mai e nevoie de rechizite si ce articole (creioane/creioane colorate, pix/stilou, penar, acuarele, pensule, bloc desen aA4/A3.... samd) si chiar si cantitati. Sau e mai simplu sa trimitem bani?

sipentru Laura si toti cei care ajuta in aceasta actiune.

Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008)

Eu acusi plec la banca s apun banii, numai sa mai stea putin ploaia. Cred ca e mai simplu pentru Laura daca ar stringe ea banutii si ar cumpara toate rechizitele odata, ca stie mai bien ce lipseste la inventar.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Impresionante pozele...
Cata bucurie... Felicitari ptr. initiativa.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am sa va rog sa imi dati un pic de ragaz pana luni, sa am timp sa fac o lista ce ce cred ca ar mai fi nevoie. Multumesc tutror!

Ieri cand am plecat de acasa, cei mici ai mei dormeau, dar le=am aratat pozele si mi-au spus ca vor sa mearga sa se joace cu acei copii. La urmatorul drum ii iau si pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Laura
m-am uitat la poze si....nu am cuvinte...m-au impresionat f tare

eu am spalat hainele, azi o sa le calc...am multe camasi barbatesti S (37/38 si 39)
hainute pt copilasi nu prea mai am, doar cateva, pt ca am tot dat; o sa cumpar si cateva rechizite si diseara sau cel f tarziu luni dimineata o sa trimit coletul.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Camasile ar fi bune taticului baietelului cu probleme la picioare. Are cam 170-175 si e slabutz.

Chiar la taticul copilasului m-am gandit si eu... cred ca o sa-i fie bune, daca zici ca este slabut.

Laura ,eu diseara o sa ma duc sa cumpar rechizite si apoi o sa-ti spun ce am cumparat ca sa te poti orienta la lista cu ce o sa mai trebuiasca....eu o sa plec din oras luni si nu o sa pot vedea lista . Dupa ce cumpar rechizitele o sa pun si coletele la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fotografiile sunt deosebite, se simte bucuria copiilor. Felicitari Laura!
Ma mobilizez si incerc sa fac azi coletele si sa le duc maine la posta, eu pot pune cateva hainute pentru o fetita de 4-5 anisori, am inteles ca sunt necesare. Si mai am haine de dama mai grosute, pulovere, fuste, pantaloni marimea L si haine barbatesti, 5 camasi bune marimea 43-44, blugi, tricouri.
Dupa ce-o sa apara lista cu necesarul o sa vad ce mai pot face rost.

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am depus in seara asta coletele.
Am luat si cateva rechizite:
caiet vocabular,de muzica,geografie,biologie,desen,mate,dictando,hartie glasata,foarfeca (pt copii, haioasa),set de pixuri,creioane, creioane colorate,carioci,rigla,guma de sters,stilou+ rezerve de creneala,acuarele,ascutitori....cate doua bucati din fiecare.
Sper sa fie de folos

As fi vrut sa depun si cativa banuti, dar singura banca ING din zona de unde stau este Self Banking , iar eu nu am cont/card ...

Mergi la inceput