Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
Laura, si eu am vreo doua ghiozdane. le trimit? mai pun in ele penare, creioane, pixuri, caiete. m-ar ajuta ceva masuri la baietei, pantaloni cred ca gasesc de la Patrick daca zici ca ei sunt mai micuti, am de 116cm, oare s-or potrivi? imi pare rau ca nu am hainute mai mari... dar mai caut!
R
SabinaY. spune:
M-au impresionat tare mult acesti copilari.Ochii tristi si totusi bucurosi si emotionati de vizita.
]Am sa trimit negresit prin pay.pal
Este minunat ce faci Laura!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
pooh spune:
Laura,M-au impresionat ff. mult pozele......Trimit si eu cateva cutii de creioane colorate,carioci,niste caiete,etc.Pn pachetul luni sau marti....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
De hainute de fetite 3-4-5 ani si bebe < de 1 ani nu mai este nevoie?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ancadragoman spune:
Doamne mi se rupe sufletul,Laura esti un suflet mare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Roxana, cred ca pantaloni de 116 ar fi buni pt pustiul de 8 ani. Si poti sa trimiti si ghiozdanele, ca in lista mai am niste copii de scoala la care inca nu am ajuns.
pooh, pt fetita de 6 luni nu ar mai strica niste hainutze, pt 6-12 luni. Sunt 2 fetite de 4.5-5 ani la care le-ar folosi orice ai avea disponibil. Fetita de 2-3 ani nu am pe lista, INCA, dar sigur gasesc. Nu o sa ramana hainele la mine in balcon, garantat!
SabinaY
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Laura - opinia mea este ca ar fi destul de eficient daca undeva pe prima pagina sau la confirmari ai reusi sa faci o lista de bunuri sau obiecte necesare atat ca si numar cat si ca si utilitate. Ceva de genul
Este neacoperit si ar fi minim necesare urmatoarele:
1. Pantaloni
marime/varsta X/Y
numar bucati: 12
marime/varsta Z/T
numar bucati: 7
2. Bluze
marime/varsta X/Y
numar bucati: 11
marime/varsta Z/T
numar bucati: 4
3. Caiete
bucati: 50
4. Ghiozdane:
bucati:6
5.Pantofi:
marime/varsta X/Y
perechi: 8
marime/varsta Z/T
perechi: 6
si asa mai departe.
O astfel de lista ar putea sa creeze o imaginea mai buna despre ce ar fi necesar si ar fi mai usor identificate de catre cei care dispun de acele bunuri si doresc sa contribuie trimitandu-le. Cred ca ar fi mai eficient.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ginye55 spune:
Impresionant...mi-au dat lacrimile...ochisorii aceia nevinovati.... cata bucurie pt jucariile acelea. Mi-au umplut sufletul, pozele astea! Laura
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
anaemi spune:
Laura
m-am uitat la poze si....nu am cuvinte...m-au impresionat f tare
eu am spalat hainele, azi o sa le calc...am multe camasi barbatesti S (37/38 si 39)
hainute pt copilasi nu prea mai am, doar cateva, pt ca am tot dat; o sa cumpar si cateva rechizite si diseara sau cel f tarziu luni dimineata o sa trimit coletul.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura25 spune:
Da, Marius, ai dreptate. Ar trebui sa mai ajunga azi si maine niste colete la mine. Inventariez ce este deja, fac o lista si o scriu pe prima pagina in we.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me