Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Laura, cand mai apuci te rog sa-mi spui daca au ajuns coletele, multam

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara frumoaselor!
Am citit tot despre actiune asa ca maine si poimaine am treaba, o sa impachetez hainute si o sa le trimit in week-end-ul acesta. Laura, un buchet mare de flori pentru tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Raluci, inca nu a ajuns de la tine. Aseara aveam un aviz de la nushulica, dar nu am ajuns sa iau pachetul. Cand ajung pachtele, eu scriu imediat la subiectul celalalt cu confirmari.

Pun poze in album si revin sa va povestesc cum a fost ieri.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Laura am vazut foto ...multumesc din suflet ca mi-ai dat posibilitatea sa vad copii si bucuria lor....Multumesc...acum astept sa povestesti tu....ce ai simtit tot ce ai trait ieri/aseara

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Am fost ieri la 3 familii. Ne-am oprit intai la familia lui Iulian, baietelul de 1 an si 2 luni cu probleme la picioruse. Parintii lui sunt foarte tineri si sfiosi. Au o casuta batranesca pe care incearca sa o renoveze, sa ii mai adauge o camera. Salarul lui se duce in mare parte pe rate. In casuta era cald si foarte curat. Mamica lui Iulian e tanara si slabutza. Iulian are piciorusele mai mici decat ar fi normal la dimensiunile lui, putin atrofiate si cu laba piciorului intoarsa spre interior. Li s-a spus tarziu si dupa multe plimbari pe la doctori ce are de fapt copilul lor si cum pot incerca sa rezolve. Au ajuns la Tg. Mures la un prim control cu mari greutati. Speram sa ii ajutam macar cu banutzi de drum pana acolo, mancare cat stau in spital.

Am mers apoi la familia cu 5 copii. Ne-a intampinat Vladutz, care are 9 ani, (ne=a spus mandru ca e in cl. a 3-a de acum) cu surioara lui de 6 luni in brate. Eu eram cu blugi, bluza cu maneca lunga si un hanorac pe mine. Ei erau toti desculti, cu maneca scurta, cu pantalonasi scurti. Inclusiv cea mica era foarte golutza. L-am zarit in fuga pe cel de 8 ani, mi-au spus ca el e 'rusinosul' si ca nu vine. Carola are 5 ani si niste ochi negri care nu poate sa nu iti ramana in memorie. Merge la gradinita si nu a mai vazut niciodata o cutie intreaga de jucarii. Il prinde din cand in cand de dupa umeri, protectiv, pe fratiorul ei de 2 ani. Pana a venit mama de unde era plecata, le-am pus in fata, pe prispa,cutia cu jucarii. Stateau lipiti de perete si nu indrazneau sa se apropie. Le-am dat cate una si le-am zis sa vina sa aleaga ce vor, ca sunt ale lor toate. Au inceput sa le sclipeasca ochisorii.
Am aflat ca tatal lor nu i-a parasit de tot, ci e plecat in Italia sa munceasca. I-a promis Carolei ca ii aduce un lantisor de aur ... dar a sunat ieri ca nu crede ca poate sa le trimita bani pt haine si incaltaminte de inceput de scoala.
I-am promis lui Vladut ca ma intorc saptamana viitoare sa le aduc ghiozdane, penare si caiete.
Cateva case mai incolo, am gasit 3 fete. Cea mica face 5 ani in ianuarie si o sa mearga pt prima data la gradinita. Celelalte 2 au 10 ani jumate, respectiv 8 si taticul lor ne-a spus ca sunt cuminti si invata bine. Au ghiozdanele si rechizitele de anul trecut, nu stiu daca o sa poata lua altele. Le-am promis si lor ghiozdanele noi. Au fost tare fericite cand au vazut plasa si cutia cu hainute, nu mai spun de cea mica, care a 'arestat' un plus si nu i-a mai dat drumul.

Ce as vrea sa facem, daca puteti sa ma ajutati, este sa ii ajutam cu incaltaminte si ceva haine mai groase pe cei 2 baietei de 9 si 8 ani ai lui Carmen. Ei sunt mici si slabuti, deci s-ar potrivi mai degraba haine de 6-8 ani. Ei merg la scoala si au nevoie de incaltaminte macar. Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze, sa vedeti pe ce drum desfundat, fara pic de asfalt, se merge pt a ajunge la casa lor.
Pt fetita de 5 ani, cred ca mai gasesc eu cate ceva, dar pt baieti chiar nu am de unde, nu stiu pe nimeni in jur cu baietei asa mari. Ei poarta 30 si 31 la picior. Macar cate o pereche de adidasi si poate niste ghetute. Cu siguranta pantaloni si plovere le-ar trebui, poate cate o geaca. Acum le-am dus mai ales hainute pt cea mica, mica si pt cel de 2 ani. Plus cateva plovere pt mama lor.

Gasiti poze de ieri in albumul de pe prima pagina.

Va multumesc tuturor pt ce faceti! Va multumesc ca imi sunteti alaturi

Mergi la inceput

Laura....ghiozdanele de scoala??...Se strang banuti sa poti cumpara tu acolo?Eu o sa-ti trimit un ghiozdanel...stare ffffff buna de gradi ...si ma uit sa vad ce i-a ramas lui Bogdi mic la incaltaminte(adica 30 ca si marime)-de toamna...cizme de cauciuc sau altfel nu am

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo, pe baieti am eu 2 ghiozdane si 2 penare. Vad eu cum fac sa pun mai ceva in ele. ana_l a spus ca imi trimite si ea niste bani pt asta.
Pt cele 2 fete, eu retin ca a spus cineva ca are si trimite 2 ghiozdane. Imi cer scuze ca am uitat acum exact cine a spus.

Mergi la inceput

Eu mi-s grea de cap ,fara sa beau cafeaua,....pun ghiozdanelul de gradi??(e de baieti...cu omul paianjen) alaturi de ce mai gasesc prin casa

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo-pui, daca vrei, pune-l! Nu am inca pe lista un baietel care sa mearga la gradinita, dar nu cred o fetita s-ar supara sa il primeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Laura, fotografiile sunt impresionante, bucuria care se citeste in ochii copiilor este nepretuita !
Din pacate eu nu am hainute/incaltaminte pt copii mai mari de 3 ani...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator

Mergi la inceput