Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 7

Lorich spune:
Lorich spune:
 Neata 
Si  speciali pt fetele care au dat pe la noi Vianne, Stefany, Lily
 speciali pt fetele care au dat pe la noi Vianne, Stefany, Lily 
Dani minunate poze, minunat loc (o s amai searchiuesc pe net dupa el) dar mai ales minunati copii! Din ce in ce mai dulci! 
MsBB bun raportul! Bravo! Ce sa zic... tin pumnii sa treaca repede perioada de acomodare, la noi ziua 3 a fost tot ok pana la faza cu mancatul, cand se pune pe plans, accepta doar biscuiti. I-am luat in we masuta si scaunel de la Ikea, ca la gradi, si si-a cam servit masa la ele, dar nu are rabdare s astea acolo..... A, sambata dimineata, in drum spre Ikea, cica "haideee copiiii!!!!" deci lui ii place, la el e loc d ejoaca, nu "seviciu".
In schimb, noaptea trecuta nu a putut dormi, s-a fornait si infundat si nu putea repira, ziua e ok, de asta inclin sa cred ca n-ar fi vurusel (prima recolata d ela gradi). Sa vedem cum va fi azi, ca la 5 aveam programare pt o ultima doza de prevenar.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

cleo78 spune:
cleo78 spune:
 niatza si o  sa treaca greatza.
 sa treaca greatza.
Cum o fi in vacanta la Adriana, Annika si Lara? a?
E luni. Deci sa va pove de noi. FUseram la tuns pisica inw eekend, si in curtela veterinar era ratze, caini, pesti, un porumbel, si inca o fetitza la fel de capoasa ca Mara. Va dati seama ce a ieshit acolo 
Sambata lasai linkul cu poze de la Danicris. Poze de altfel dementzial de frumoase. Si face Mara ce face, si pune mana pe mouse si schimba tabul si incepe sa se certe cu calculatorul: "baietzelu' a p'ecat!!!". Cine, Mara? BAIETZEEELU' AAA P'EEECAAT! pana ma prind ca s-a ascund tabul cu Vlad. Ii selectez inapoi, ii arat, si o intreb "baietzelul asta?" Mara fericita: DAaaaaaaaa
Duminica fuseram la piatza, copsei apoi vinete, pt iarna, congelai niste zmeure, si apoi am fo la http://metropotam.ro/Evenimente/eve4129959363-ILoveHandmade/
unde ne-a placut enorm http://www.carally.ro/eshop/index.php?option=com_content&view=article&id=66%3Ascara-scaun&catid=47%3Adesene-acrilice&Itemid=61#9001;=en - aveau aduse la targ unu alb cu maci rosii, atat de frumos!! 100 roni.. nu stiu sa zic daca e scump sau eftin. Mi-au mai placut chestii de genul asta: http://myprecious.bizoo.ro/vanzare/410957/Medalion-handmade ,desi aveau la targ sute de modele!!!,  niste rochitze de copii combinatie intre croshet si brodat, la care mi-a ramas gandul ca nu sunt greu de realizat,  si astea: http://odettebijoux.blogspot.com/2010/08/vase-din-ceramica-pictata-manual.html ,  si http://www.tinker.ro/galerie?p=3 
 mai vrusei sa zic ceva: doarme fata toata noaptea de cateva zile. Nu mai avem treziri de 2-3 ori pe noapte... si cred ca alfai cauza. Au ieshit si ultimile maselutze sus, zilele trecute vazui ca au ieshit pe jumatate . De acum nu ne va mai trezi noaptea pana incep discotecile 

Lorich spune:
Lorich spune:
 Cleo ce de activitati, de de lucruri dragute...
Si eu ma gandeam la Adriana cred ca se lateste si lungeste la un soare de ala grecesc numa' bun. 
Sa va pov o faza de ieri: sapatamana asta e mama bona after gradi.  Mergem ieri s-o luam de la gara, Robert n-o mai vazuse de aproape 2 luni. Cand o zareste pe trotuar incepe sa bage niste zambete cu toata mocuta lui... se urca mama in masina, ii zambea, ii facea din ochi, ii spunea ce mai stie el. Coboram din masina in parc-sare s-o ia in brate, dar ceva asa "a la Andreea Marin, Surprize-surprize"...cu pupici, cu strans de gat, tot tacamul...din mamaia, mamaia, uite mamaia nu a scos-o. Ce frumos, nu mi-am dat seama ca i-a fost dor de ea, de fapt cred ca e prima data cand ii e dor de cineva. Doamne ce-au crescut copiii nostri!!!
 Mergem ieri s-o luam de la gara, Robert n-o mai vazuse de aproape 2 luni. Cand o zareste pe trotuar incepe sa bage niste zambete cu toata mocuta lui... se urca mama in masina, ii zambea, ii facea din ochi, ii spunea ce mai stie el. Coboram din masina in parc-sare s-o ia in brate, dar ceva asa "a la Andreea Marin, Surprize-surprize"...cu pupici, cu strans de gat, tot tacamul...din mamaia, mamaia, uite mamaia nu a scos-o. Ce frumos, nu mi-am dat seama ca i-a fost dor de ea, de fapt cred ca e prima data cand ii e dor de cineva. Doamne ce-au crescut copiii nostri!!!

belleane spune:
belleane spune:
 salutare,
Iaca si eu pe aici nici nu-mi amintesc de cand n-am mai scris.
Eu sunt prinsa rau cu diverse probleme care mai de care mai importante de genul: pregatiri pentru scoala: sedinta cu parintii, procurare rechizite, ghiozdan, hainute. Procurat adeverinte: medicale, de evaluare etc.
munca cu bucuriile aferente, constructie casa cu mii si mii de probleme de genul: nu mai sunt saci pentru gunoi,nu mai avem nisip, avem nevoie de un material, nu putem face aia ca nu avem ailalta desi acum 5 min am adus altceva etc...e oribil, sper sa se termine cat mai rpd macar in ritmul curgerii banilor.
Pe Elena nu am pregatit-o pentru gradi, cred ca abia din octombrie va merge. Elena a avut din nou un weekend crizat, probabil ca nici noi nu suntem foarte calmi.
Ne pregatim si de nunta mai am cate ceva de cumparat, scurtat, aranjat.
Per total suntem intr-o perioada foarte aglomerata sper sa fim sanatosi si voiosi sa le trecem usor pe toate. M-am uitat dimineata in oglinda si cred ca am vazut sursa crizeleor Elenei: sunt de speriat. brrrr, horror

MsBB spune:
MsBB spune:
 Helau,
Intru nitzel cat  mandra mea ca apoi o iau iar la fuga. Maine ma asteapta o zi infern, nici nu vreau sa ma gandesc
 mandra mea ca apoi o iau iar la fuga. Maine ma asteapta o zi infern, nici nu vreau sa ma gandesc  .
. 
Siiiiiii astazi din nou ..... gradi  .
. 
Am tratat iar cu Andra, ca de la adult la adult  , dimineata in baie, ea pe oli, io pe buda,odihnindu-ma ( ce imagine
, dimineata in baie, ea pe oli, io pe buda,odihnindu-ma ( ce imagine  ) faptul ca a inceput o noua saptamana, ceea ce inseamna servici pt tati, servici pt mami si gradi, joaca, cantat, dansat, desenat pt Andra.
) faptul ca a inceput o noua saptamana, ceea ce inseamna servici pt tati, servici pt mami si gradi, joaca, cantat, dansat, desenat pt Andra.
A testat iar daca nu m-am razgandit cu ramasul acasa. I-am zis ca nu, ca nu poate sta singura si ca logic, e mult mai distractiv la gradi, la joaca cu copii decat singura acasa.
Apoi a revenit la solutia de sapt trecuta  . S-a oferit ea sa se duca la munca sa castige bani "Anda duce a sevici, anda aduce bani a papa, a jucalii"
. S-a oferit ea sa se duca la munca sa castige bani "Anda duce a sevici, anda aduce bani a papa, a jucalii" 

. Deci e mortala!!!!
. Deci e mortala!!!! 
Cand am ajuns la gradi era pe oli ( de fapt cred ca asta e programul; dupa papa sunt toti dusi la baie) si de fericire ca ne-a vazut s-a ridicat si ( scuzati expresia
 scuzati expresia  ) inca picurand a venit la noi
) inca picurand a venit la noi  sa ne zica ca EA este la gradi.
 sa ne zica ca EA este la gradi.
A laudat-o doamna azi la gradi ca n-a plans decat dimineata, cand a ajuns si dupa aia s-a jucat frumos. Cica a si papat  . Deci s-ar parea ca suntem pe calea cea buna
. Deci s-ar parea ca suntem pe calea cea buna  .
.
Mai rau e ca vad ca a inceput sa tuseasca  . Acum o aud in somn tusind
. Acum o aud in somn tusind  . Oare daca ii dau un Stodal cand se trezeste? Off, nu vreau deja boleshnitza
. Oare daca ii dau un Stodal cand se trezeste? Off, nu vreau deja boleshnitza  .
.
Hai mai, Lori  , ce emotionant trebuie sa fi fost. Cred ca saraca mamaie s-a topit toata cand a vazut cum a reactionat Robert. Bafta in continuare cu gradi.
, ce emotionant trebuie sa fi fost. Cred ca saraca mamaie s-a topit toata cand a vazut cum a reactionat Robert. Bafta in continuare cu gradi.

| Citat: | 
| M-am uitat dimineata in oglinda si cred ca am vazut sursa crizeleor Elenei: sunt de speriat. brrrr, horror | 
Hai, hai , ca vin cu
 . Adiq ce???????? Las' ca stiu io mai bine ce mamica frumoasa si cocheta esti
. Adiq ce???????? Las' ca stiu io mai bine ce mamica frumoasa si cocheta esti  . Spor la treburi voua si cat mai putini nervi ( daca se poate ) cu muncitori si cu toata bataia de cap. Sa vezi satisfactie cand terminati
. Spor la treburi voua si cat mai putini nervi ( daca se poate ) cu muncitori si cu toata bataia de cap. Sa vezi satisfactie cand terminati 
 sa rareasca, spre deloc, crizutzele Elenei si fie numai
 sa rareasca, spre deloc, crizutzele Elenei si fie numai  in fam. voastra
 in fam. voastra 
Cleo, ce lucruri frumoase acolo
 ! La cat mai multe nopti linistite
! La cat mai multe nopti linistite 
Lilly
 , asteptam
, asteptam  . Multumim pt urare si te asteptam mai des pe aici.
. Multumim pt urare si te asteptam mai des pe aici.Vianne
 cam rarutz pe aici. La cap. joaca in casa
 cam rarutz pe aici. La cap. joaca in casa  tre sa recunosc ca Andra e cea care ne impune programul de joaca. Ne arata unde sa stam si ce sa facem. Castele, puzzle, citit din carti ( suntem la faza "ce-i asta?"), imi scoate toate cartile posibile si in fiecare zi acelasi ritual, explicat fiecare animal, ce face , cum face
 tre sa recunosc ca Andra e cea care ne impune programul de joaca. Ne arata unde sa stam si ce sa facem. Castele, puzzle, citit din carti ( suntem la faza "ce-i asta?"), imi scoate toate cartile posibile si in fiecare zi acelasi ritual, explicat fiecare animal, ce face , cum face  . Apoi hranim calu', pe Taz
. Apoi hranim calu', pe Taz  catelul, ursu...etc, le facem de mancare la bucataria ei ....Jucam bau la greu....si nush cam trece ziua.
catelul, ursu...etc, le facem de mancare la bucataria ei ....Jucam bau la greu....si nush cam trece ziua.Ah, apropo, i-am luat un atlas cu animale cu magneti mai demult, vreau sa zic ca e innnebunittaaaa dupa el. In fiecare zi cel putin o ora sta si se joaca cu atlasul. Pune animalele in atlas, le amesteca ca la remy
 , le ascunde de noi si apoi ne intreaba unde sunt
, le ascunde de noi si apoi ne intreaba unde sunt  , apoi le strange, le pune fiecare magnet in locash...o intreaga poveste.
, apoi le strange, le pune fiecare magnet in locash...o intreaga poveste.Gata, ca iar scriu un roman

Va
 si va doresc o saptamana frumoasa. Plina de joaca, voie buna si veselie
 si va doresc o saptamana frumoasa. Plina de joaca, voie buna si veselie 
Noi de maine cred ca ramanem la gradi si la somn. Bine voi sta pe afara, in caz de ceva sa o pot lua dar sper sa decurga bine si fara
 , asta daca nu se agraveaza tusea asta.
, asta daca nu se agraveaza tusea asta.Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
 Am inceput aventura nr.2
 Am inceput aventura nr.2   

Alysh spune:
Alysh spune:
 Buna fete scumpe,
Mi-a fost dor de voi! Si eu tot pe fuga vin sa va scriu. Suntem in pregatiri de botez intense, azi m-am vopsit, nebuna sunt, mi-am facut suvite blonde cu ceva suvite roscate , am si o rochie cam suie asa, cred ca va spune lumea ca m-au prostit sarcinile
, am si o rochie cam suie asa, cred ca va spune lumea ca m-au prostit sarcinile
Azi am inceput si noi cresa, a plans Vlady dimineata, desi initial se asezase cuminte la masutza dar plangeau multi copilasi si s-a luat si el dupa ei, off Abia astept sa merg sa-l iau.
 Abia astept sa merg sa-l iau.
In Bulgaria a fost de vis, o sa pun poze imediat. 
Incerc sa recuperez din urma, am vazut doar cateva poze cu copilasii superbi a lui Dani, am auzit ca Simo va avea al treilea baietel, sa-ti traiasca draga mea si sa te bucuri de toti, tre sa fii tare mandra, mama de 3 baieti, WOW! si am vazut pozele de pe facebook cu botezul Ilincai de iubita Laurita care m-a lasat "bouche bee" de cum arata.
Va pupez si incep sa mai citesc si eu ce-ati mai facut....vin si pozicile acum.

MsBB spune:
MsBB spune:
 OOOO lumeeee noua, lumeeee noua 
Uelcam bec, Alysh  ! Abia astept sa vad
! Abia astept sa vad  din Bg. Ma bucur ca v-ati simtit bine acolo si la cat mai multe vacante reusite.
 din Bg. Ma bucur ca v-ati simtit bine acolo si la cat mai multe vacante reusite. 
Si apropo de poze  abia astept sa vad pozele de la botez, sa te vad suvitata si cu rochia shui
 abia astept sa vad pozele de la botez, sa te vad suvitata si cu rochia shui  . Oricum sunt convinsa ca vei fi o sexy mama
. Oricum sunt convinsa ca vei fi o sexy mama 
Exact asta spunea si doamna de la gradi de la Andra, ca se si iau unii dupa alti la plans dar apoi se iau cu joaca si e mai bine. Tin pumni sa decurga intreaga zi bine 
Mai Simo  imi dau seama ca nu te-am felicitat pt cavalerul no. 3
 imi dau seama ca nu te-am felicitat pt cavalerul no. 3 . Am facut-o in gand
. Am facut-o in gand  dar n-am apucat sa o si scriu. Asa caaaaa : FELICTARI
 dar n-am apucat sa o si scriu. Asa caaaaa : FELICTARI  soacra cu 3 nurori
 soacra cu 3 nurori  . Ma bucur atat de mult pt tine, pt voi! Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti ca tare dragi imi sunteti
. Ma bucur atat de mult pt tine, pt voi! Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti ca tare dragi imi sunteti 
Gata, mai pap un strugure si chiar ma apuc de treaba  .
.  iu ol!
 iu ol!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
 Am inceput aventura nr.2
 Am inceput aventura nr.2   

stefany_p spune:
stefany_p spune:
 Fetelor, un siropel de tuse eficient si mai natural pentru copii stiti???
pleaca o prietena in Romania si as ruga-o sa-mi aduca un siropel de tuse insa nu stiu ce mai este pe piata. voi ce dati la pui in caz de tuse seaca si sacaitoare?

Lorich spune:
Lorich spune:
 Alysh bine ati revenit! M-am topit dupa niste poze pe FB... ai doi copii de vis! Astept si cu Bulgarica.
MsBB haioasa rau mai esti, vad ca si Andra te urmeaza; eu chiar am imaginea mentala a discutiilor voastre intime de pe buda/olita. 
La noi ziua 4 de gradi a mers la fel, totul minunat, singura buba, care vad ca incepe sa ma afecteze (mai ales ca am suportul necesar ca as ama afecteze) e ca se crizeaza rau cand il invita tantile alea la masa; dar rau-rau, il luam cu spume de acolo  Mai eu-l stiu ca nu-i pasionat de mancare, dar parca e prea de tot. Of, rabdare si tutun;
 Mai eu-l stiu ca nu-i pasionat de mancare, dar parca e prea de tot. Of, rabdare si tutun;

noastra!
 noastra!