Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Doamneeee, ce copii frumosi am vazut, Danicris, 

Da' cu ursu ala unde v-ati intalnit maicaaaa???? Cred ca incremeneam... Vleduc e superb, de pitica nu mai zic, sunt haiosi foc amandoi!
Noi am fost de dimineata la pediatrie, printre altele sa o asculte dupa raceala de sapt trecuta si e ok, in principal sa discutam despre constipatia ei, ca gata, m-a terminat. Isi revenise cu kk dupa ce a inceput gradinita, ptr ca acum de vreo saptamana iar sa ma termine... face o data pe zi dar foarte tare si cam putin, zic eu. Asa ca ne-a dat niste medicamente, eu am inceput sa-i dau de azi si miere la prima ora (am pacalit-o ca-i sirop de tuse pe care il adora) si 100 ml ceai de musetel dupa aceea. La greu sunt hotarata cu fructele sa i le bag in forta (nu vrea decat banana si mango fata mea, pepene rosu si galben, altceva nimic) Una peste alta am fost tare mandra de ea cum s-a comportat la doctor, cuminte si ascultatoare, dupa ce a scapat de consultatie a inceput sa misune prin cabinet, sa o ia de mana pe dna doctor, de-astea...
De dimineata am dat o tura si pe la cumparaturi, i-am luat cateva lucrusoare, blugi, raiati, bluze, helanci, un puloveras si o geaca grosuta, sunt tare fericita, ca nu avea nimic bun de anul trecut... ah, ba da, un pantalon gros si o helanca ii mai veneau bine. In rest nimic nu mai are. Mai trebuie sa-i iau dresuri, body cu maneca lunga, si... puloverase cred, mai vedem, in functie de posibilitati.
In fine, cam atata...
Oooof, Crinuta, te pup si te imbratisez tare-tare, fii puternica, pe pozitii acolo, te rog. Sanatate multa lui Bogdanel! Ref la mancare, Eva papa, n-am treaba mititica de ea. Sambata dimineata ii fac omleta dintr-un ou, o adora, ar manca cu sapte guri mititica, mama s-a crucit sapt trecuta cand a vazut-o. Lasa ca incet incet se va obisnui si Bogdan cu papa bun. Am vazut la Eva ca ii place foarte mult sa manance la masa cu noi. Incearca si tu, poate merge. Adica sa mananci in acelasi timp cu el, si lungeste tu masa cat e nevoie, nu va alearga nimeni. La gradi papa?
MsBB, ce bou individul. Imi pare rau ptr incidend. Of, si ptr colega sotului... Dumnezeu sa o odihneasca... Si starea mea e tot de toamna... de vreo 2 saptamani... dar de ieri/azi parca am mai scos capul in soare asa... sunt mai ok.
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Reallaura spune:
Buna scumpele
Danicris superbe poze, dar ce e cu ursu, ca asta vreau sa intreb si eu, ca Ylari ce frumos e la voi, aveti totusi liniste si un colt de iarba verde. Pentru mine e ca in vacanta
MsBBce nemernici! ooof.
Doloress da te-ai scos cu fasolica!
iar cu dulciurile bine faci ca stai departe...mi-am dat seama ca o cura de slabire incepe din piata. Pentru mine cel putin care nu ma pot abtine. Important e sa nu le am/vad! SI bine si ca esti antitalent. DAca aveai talentul lui Esme??
CrinaAndreea spune:
Slaba miscare pe la noi pe aici.![]()
A trecut si ziua de sambata, si.. suntem chiar bine. Bogdan doarme, iar eu.. mai citesc una alta.
Un sfarsit de saptamana placut in continuare! 
Danicris spune:
Buna dimineata.
MsBB, ce intamplare oribila, imi pare rau. Am patit-o si eu, studenta fiind, dupa care mi-am luat spray paralizant, m-am speriat foarte rau atunci pentru ca eram singura, urcam colina universitatii (in Brasov). Te asteptam cu vesti despre adaptarea Andrei la gradi si despre bb din burtica. 
Ylari, saru'mana. Ursul era de la zoo Brasov
, iar zimbrii dintr-o rezervatie naturala, un loc minunat. Sa poarte sanatoasa Eva tot ce i-ai cumparat. Am facut si eu un mic shopping ieri, am mai luat cate ceva la pitici. 
Laurita, pai nu e la noi acasa acolo, chiar eram in minivacanta insa noi nu am ales un loc turistic, am preferat un loc linistit, sa avem aer curat si mult spatiu pt. Vladuc. Am avut norocul sa gasim aceasta casuta de vacanta pe care am inchiriat-o in intregime, au venit doar sora mea cu prietenul ei in we, in rest am stat singuri, pentru nevoile noastre actuale a fost excelent. 
Incep sa ma pregatesc de gradi. I-am cumparat cam tot zic eu, saptamana aceasta dau hainutele si rucsacul la inscriptionat. Oricum intentionez sa-l duc din octombrie, insa vreau sa am totul pregatit. Emotii am cat cuprinde, o sa-mi fie foarte greu sa-l stiu acolo, plus ca fara el acasa ... dupa 2 ani si 3 luni in care am fost nedespartiti. Noi nu am stat departe unul de celalalt decat atunci cand am nascut, cele 2 zile.
Va imbratisez, sa aveti o duminica frumoasa, papa.
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
MsBB spune:
Niatza!
Greu, greu dar am revenit - ieri cand am ajuns acasa am picat ca buturuga la
. Nici nu va spun la ce ora am adormit
( si m-ash culca mereu
) ca fac invidioase toate gainile din lume ![]()
Sar'na pt
, Dani
! Superb acolo in rezervatie - am googalit un pic, ca trebuie sa recunosc
, nu auzisem pana acum de ea - dar si mai superbi copii
. Mai, ce au crescut 

! Andra e atat de expresiva si frumoasa iar de Vladuc...e ditai flacau
, deja mi-l imaginez maine-poimaine cu rucsacul in spate, in drum spre gradi ( si cordonul ombilical lungit la maxim pana la gradi
)
Te cred si te inteleg cu emotiile
.
Eu m-am dat viteaza si am pozat drept
, macar sa ma conving pe mine ca-s puternica dar de fapt mi-au tremurat kilotii in
.
Atat de
ca pe 1 sept, undeva in creierul noptii am deschis un oki, am vazut ca este inca noapte si mi-am zis ca trebuie sa mai dorm
dar deja saracu' meu neuron incepuse sa proceseze si mi-am dat seama
ca "acusi" o duc pe Andra la gradi. Incepusem sa vad lumina afara ( nebunia
) si drept urmare m-am dus sa-i pregatesc rucsacul Andrei , am impachetat o bluza, am scos sosete, am pus canitza cu apa ... etc si la un mom dat mi-a dat si mie prin cap sa ma uit sa vad cat e ceasul
. Era
2 am!!!!
m-am retras in nebunia mea inapoi in pat si am meditat pana dimineata la marele eveniment ce urma
.
S-a facut si zi ...si a ajuns Andrutza mea, cu rucsac facut la 2 am
, la gradi la 8 am. A luat-o doamna de mana si a condus-o inauntru, moment prielnic pt fuga
.
Revederea :ora 12, muci+lacrimi legate nod in barba, mirare cand ne-a revazut, impacare la
din curte, plecat acasa si restul zilei a decurs in mod normal.
Ziua 2 : ora 7, se serveste lapticul si tragica veste ca si astazi mergem la gradi
. Suparare! Lacrimi! Refuz!
- ora 7 si ceva vrut pe tron...explicatii in intimitatea baii ca merge la joaca, copii...venim, o luam, hutza si acasa cu mami si tati...
- ora 7 si inca ceva ... inca pe tron
si-mi explica ca nu poate merge ca ea face kk ![]()
- ora 7 si incaaaa ceva ...tot pe tron discutii aprinse : mama pleaca la servici, tati pleaca la servici ...Andra nu poate ramane singura acasa. Sa o cred io pe asta
. Ea nik si nik "Anda ramane acasa". Explicatii ca mai bine merge si se joaca cu copii, canta, deseneaza ...etc. Chiar parea la un mom dat ca toate explicatiile dau rod si ca intelege. So... imagine this : Andra pe olitza, in pozitia "ganditorului" exclamand
" Anda a sevici!!!!" 
- ora si aproape 8 ...lupte corp la corp
la imbracat. Victorie : NOI! 
- ora 8 la gradi in kiloti lu' taxu' "NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
- ora 8 jumate pandit pe dupa geamuri ![]()
- ora 9 intors acasa la ros unghii...
- ora 12 : Andra la gradi, in camera de olificare ( deci imi venea sa
cand i-am vazut pe toti aliniati la olitze, cu izmenele in vine, parca era plutonu' de armata gata de asalt) cu o fatza semi-bocita, ne-a zarit si un licar de speranta i-a aparut in oki si a inceput un fel de dans al fericirii ca am venit sa o luam.Ne-am mai pupacit dragalit si apoi am imbracat-o sa plecam. A zbughit-o din bratele mele, s-a dus la usa, a deschis usa, i-a zis doamnei PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
si a venit la mine, m-a luat de mana sa mergem la hutza
. Ne-am hutzait un pic in curte, la locul de joaca si am purces acasa la nani. Succes!
Ziua 3 : ora 7, se trezeste mandra noastra cu comanda in gura " lapteeeeeee". Ne-am executat.
- ora 7 si ... am inceput tratativele : mami servici, tati servici , Andra joaca la gradi cu copii. Nope - varianta neacceptata!
- ora 7 si inca ceva ... continuam tratativele pe olitza, in baie... dupa vreo juma de ora concluzioneaza :"mami sevici, tati sevici, Anda nu sevici...ANDAAAA A TEOOOOOOO
"
Na!
- ora 8 la gradi un pic de 
- ora 12 recuperarea odorului : shedea mandra pe oli
alaturi de colegi, doamna le canta un cantecel si ei se uitau la ea si dadeau din maini iar cand ne-a vazut
a venit senina la noi si a inceput sa cante, sa chiuie. Ne-a explicat ca plange bb ( grupa mica tocmai se ducea la olitza si era un urlet general acolo) , ca a mancat carne
si ca acum mergem la hutza. Zis si facut 
Succes!
Ieri dimineata ( ii spusem noi de seara ca sambata si duminica nu mergem la gradi, stam toti 3 acasa ) si-a luat rucsacul, l-a strans in brate si a zis ca-l ia la gradi. I-am zis ca da, numai ca mai are de asteptat pana luni. A dat aprobator din cap si a zis cu o voce impacata " luni a gadiitza
"
Deci, Doamne ajuta! Vedem noi maine cum o fi dar asa parem a fi pe drumul cel bun.
Iti tin pumni si tie, Dani, sa fie bine, sa se acomodeze usor Vlad si sa va fie la amandoi usor.
Ei
ce zici Lori ? Cum stau cu raportatul?
Ma urnesc mai greu dar si cand ma apuc de scris
.
Ma bucur tare mult pt voi ca Robert a reactionat din prima asa de bine. Sa speram ca se vor acomoda rpd, usor cu totii la gradi.
Tu cum esti? Cum e burtica? Cand te mai duci la control?
Ylari , uf, saraca Eva!
Imi pare rau ca tot o chinuie constipatia. Sper sa scapati odata de problema asta.
fata frumoasa!
Doloress dixtractie placuta la cabana
!
F fain textul si probat pana acum
Ai grija de burtica, da? Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese, da? 
Noroc cu Cleo
- LA MULTI ANI, MELLY 

pt ieri
. N-am mai reusit sa intru aseara, am picat lata dar mai bine mai tarziu decat niciodata
. Mai vino iar in garaaaaa noastra mica.... mai vina si ne mai zi de frumoasa taaaaa cea micaaaa!
CrinaAndreea sanatate multa lui Bogdan, sper sa scapati usor de febra si de cel ce va umbreste zilele.
De mancare
ce sa zic? Suntem cam cu probleme la capitolul asta. La gradi in astea 3 zile am inteles ca nu a mancat mai nimic decat .... PAINE! S-ar umfla cu paine la orice ora din zi si din noapte dar cu mancarea mai slabutz. De fapt cred ca fie-mea ar fi cea mai fericita daca meniul ei ar contine : paine, paine si iar paine ... ah si din cand in cand ...biscuiti, grisine si alte asemenea.
Cand am fost la mare de ex ne-am comandat si eu si al meu cate 3 feluri de mancare fiecare, pe ideea ca din 6 feluri!!!! o gasi ea ceva sa-i placa si sa manance. Nope! NU, a preferat sa manance paine si atat. Drept urmare in ziua 4 de stat la mare m-am milogit de tipa la care stateam sa-mi dea voie sa fol bucataria ei sa-i fac Andrei ceva de mancare, ciorba ei de zi cu zi, si asa a mancat si ea acolo si altceva in afara de paine.
Mananca insa ( cu toane si pe astea , la modul azi da maine poate ba) fructe, iaurt, lapte cu cereale si
... cam atat 
Laura
sar'na pt pont
. Si zi-mi si mie...cum alin io curiozitatea din sufletu' meu
. Cum sa faca o biata
( vezi? ma folosesc de orice truc sa te induiosez
) care e old fashion si n-are facebuc, sa vada pozele cu puisorii tai?
. Pliz, o pliz...
Cu siguranta mai aveam de zis ceva
dar trebuie sa plec.M-am intins de aici pana la Ploiesti ![]()
Va doresc o zi frumoasa si va
pe toate!
Edit :
, mai am cateva min la dispozitie asa ca-s inapoi, la lungit cerceasfu
. Credeati ca ati scapat? 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
CrinaAndreea spune:
MsBB la fel e si Bogdan cu painea. Ar manca paine goala la orice ora din zi si din noapte.
Ar mai manca si biscuiti, iaurt, lapte si banane. In rest.. nimic nu ii mai place. La gradi se pare ca manca doar ce ii place lui. Iar ce ma enerveaza cel mai tare e ca de cand cu gradinita, nu ii mai place mancarea facuta de mine. 
Acum... recunosc ca l-a si auzit pe ta-su de multe ori spunand ca nu e buna ciorba, felul doi nici atat (se stramba cand auzea de ele, ce sa le mai si guste), in schimb lauda pizza, kfc, mc, shaorma.. etc 
Desteptul de ta-su mi-a trimis "din greseala" un sms ceva de genul daca "mergem sa vedem mercedes usi?"
Are mari probleme, saracul de el. Stau si ma gandesc cand le va rezolva pe toate, ca e tare dus... 
CrinaAndreea spune:
Bogdan doarme...
Din nou a pus stapanire pe mine un sentiment de singuratate. Si doare, doare tare....
Lilly79 spune:
Nu am mai reusit sa intru.Ufff, timpul asta.Nu am reusit inca sa pun poze din concediu pe net. Cand le pun, va dau link.
simonacip felicitari pt bebe baietel.Desi eu sper ca bebe 2 sa fie baietel pt ca asa isi doreste taica-sau, in subconstient as vrea tot fata pt ca m-am obisnuit cu fetele si pt ca am o multime de haine de fata
.
lorich wow, ai ajuns la jumatatea sarcinii.Ce repede a trecut timpul.Felicitari pt acomodarea usoara a lui robert.
MsBb tin pumnii sa se acomodeze usor Andra la gradinita.Julia iar a inceput cu plansete la gradinita si cu refuzat categoric dimineata sa mergem la gradinita.Vineri a inventat ca o doare urechea si nu merge la gradinita, ca ea sta acasa
Seara cand m-am dus dupa ea, nu ar mai fi plecat de-acolo.
esme of, si Lorelei a inceput cu crizutele? Se pare ca aproape toti copilasii au crize pe la varsta asta.Noi nu mai putem, suntem terminati psihic.Urla din motive stupide: nu vrea sosete in casa, nu vrea sa o invelim noaptea, nu vrea sa o spalam pe dinti,nu vrea pe jos pe-afara, etc, etc. Noi ii spunem ceva de genul "hai sa facem X", ea ne raspunde "nu X", noi "atunci facem Y", ea "nu Y"
Cand se calmeaza intr-un sfarsit, vine sa ne dea pupici sa nu mai fim noi suparati.
Din pacate eu nu rezist f mult la urlete si mai urlu si eu, sau o pun la ea in camera si ma indepartez in speranta ca ne calmam amandoua.
Deabia astept sa se mai rareasca crizele.
ylari felicitari pt achizitii.Julia sta f prost la cetgoria haine de toamna.Ar trebui sa fac si eu o sesiun de cumparaturi pt asa ceva ca rochitele de vara nu le mai poate purta pe vremea asta urata.
Ma duc sa incropesc ceva de mancare.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
stefany_p spune:
MsBB, cred ca-l pocneam pe ala, daca nu-l pocneam scandal tot faceam...ce nesimtitre, ce tupeu, ce descreierati lasati liberi
Simona, felicitari pt baietel 3, e clar numai asta va iese![]()
Jur ca am mai citit dar am uitat, sunt cam varza
.. Iustin e la gradi unde e ok insa e foarte obositor pt el, ajunge foarte obosit acasa, banuiesc ca nu se odihneste acolo desi cucoana aia imi spune mereu ca doarme cel putin o ora. Din cauza asta il mai las acasa cu mama 1-2 zile pe saptamana..dar in mai putin de 2 luni ea va pleca iar acasa nu-l mai pot tine. Eu am inceput scoala, colegiul mai precis si e mult si greu...cate 7-8 ore de cursuri zilnic, totul nou, laboratoare, lucrari iar peste 3 saptamani intru in stagiu la spital...dar sanatosi sa fim ca le-om duce la capat
Sanatate gravidutelor si puiutilor bolnaviori!!!
Vianne spune:
Fetelor dragi, tare dor imi era de voi!!!!!!!!!!!!!! In fiecare zi tot zic ca scriu si uite ca nu mai apuc:-(
Simonacip, draga mea, felicitari pt burtica, nu stiam ca esti insarcinata. Iuhuuu!
Noi suntem bine, Stefana creste si parca e tot mai haioasa. Din 30 sept o sa mearga la gradinita dar doar 2 ore pe saptamana. Voi sta si eu cu ea acolo![]()
Voi cum va mai jucati cu copiii? Ce activitati mai aveti? Ma gandesc ca vine toamna si vom sta tot mai mult in casa
Va pupacesc cu drag! Sanatate tuturor!

noastra!