Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 5
Doloress spune:
Cookies face nenea asta http://www.boulangerielasalle.com/Ourproducts/tabid/61/language/fr-CA/Default.aspx
Nu se baga nimeni la cookies, suntem cu toate anti-talent, prietenele mele. Eu una nu reusesc si pace! Nimic nu-mi iese aici. Am tot incercat si m-am lasat pagubasa, am ajuns mereu la patiseria mea din colt. Eu incerc tot felul de specialitati, rata cu mere, somon cu portocale, etc. insa la dulciuri nu ma bag. Nu stiu, n-am nimerit ingrediente bune, nu ma impac cu cuptorul asta, nu inteleg niciodata ce se intampla.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Cookies face nenea asta http://www.boulangerielasalle.com/Ourproducts/tabid/61/language/fr-CA/Default.aspx Nu se baga nimeni la cookies, suntem cu toate anti-talent, prietenele mele. Eu una nu reusesc si pace! Nimic nu-mi iese aici. Am tot incercat si m-am lasat pagubasa, am ajuns mereu la patiseria mea din colt. Eu incerc tot felul de specialitati, rata cu mere, somon cu portocale, etc. insa la dulciuri nu ma bag. Nu stiu, n-am nimerit ingrediente bune, nu ma impac cu cuptorul asta, nu inteleg niciodata ce se intampla. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil ![]() Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
daca nu ar fi pe aici urechi de gravidutze, ti-as recomanda chestii fara cuptior, sau chestii care se tin 10min la cuptior, foc puternic
Doloress spune:
Asta e alt motiv pentru care oricum nu fac dulciuri, ca si asa ma feresc cat pot, cu diabetul meu de sarcina la Patrick. N-am mai mancat ceva dulce de saptamani bune dar amn si indepartat toate ispitele.
-16+ cu posibil 
Doloress spune:
De pe FB:
At the age of 4: Mom knows everything! At 8: Mom knows a lot! At 12: Mom doesn’t really know everything. At 14: Mom doesn’t know anything.At 16:Mom doesn’t exist. At 18: She’s old fashioned. At 25: Maybe Mom does know about this! At 35: Before we decide, let’s ask Mom. At 45: I wonder what Mom thinks about this? At 75: I... wish I could ask my Mom about this. Post this if you have or had the best Mom in the world!![]()
-16+ cu posibil 
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Doloress De pe FB: At the age of 4: Mom knows everything! At 8: Mom knows a lot! At 12: Mom doesn’t really know everything. At 14: Mom doesn’t know anything.At 16:Mom doesn’t exist. At 18: She’s old fashioned. At 25: Maybe Mom does know about this! At 35: Before we decide, let’s ask Mom. At 45: I wonder what Mom thinks about this? At 75: I... wish I could ask my Mom about this. Post this if you have or had the best Mom in the world! Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil ![]() Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
tuturor mamicilor.Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
cleo78 spune:
niatza si 

Melly

, sa fii sanatoasa, si fericita si implinita!
Si mai treci pela noi sa ne dai de veste despre Amelia!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Doloress De pe FB: At the age of 4: Mom knows everything! At 8: Mom knows a lot! At 12: Mom doesn’t really know everything. At 14: Mom doesn’t know anything.At 16:Mom doesn’t exist. At 18: She’s old fashioned. At 25: Maybe Mom does know about this! At 35: Before we decide, let’s ask Mom. At 45: I wonder what Mom thinks about this? At 75: I... wish I could ask my Mom about this. Post this if you have or had the best Mom in the world! Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil ![]() Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Mda... cam asa e...
Saraca mama... (vorba reclamei)

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Am descarcat cateva poze :
http://picasaweb.google.com/danicris28/ZabratauAugust2010#

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
CrinaAndreea spune:
Am intrat in co pentru doua sapt.
Cum planurile de vacanta s-au dus.. avem program liber ales.
Invatam sa traim fara ta-su, sa ne descurcam singuri si mai ales sa ne punem ordine in viata. Sapt viitoare trebuie sa depun si actele de divort.
Intr-una din zilele saptamanii trecute, ta-su vazand ca nu ii raspund la un sms ref tv-ul (nenorocit), mi-a trimis un altul cum ca vrea sa stabilim o intalnire sa vada baiatul. Nu i-am raspuns, nedorind sa stabilesc asa ceva prin sms, si a sunat el, foarte prietenos si mirat ca nu il mai sun si eu...Ma rog, in prima faza era socat ca ii vb protocolar, apoi nu intelegea de ce ne pune "bete in roate" tribunalul si dureaza atat de mult cu actele, apoi ca vrea tv, apoi se interesa de mine si de starea mea, si in final ca vrea sa vada baiatul. Stabilisem pt astazi, numai ca m-am razgandit, pt ca nu am avut chef sa il vad, consider ca ne trebuie putin timp (mie si lui Bogdan), sa ne obisnuim cu ideea, sa invatam sa traim singuri, fara a astepta ceva de la cineva. Coincidenta a facut ca ieri cand am ajuns la gradi, Bogdan sa aiba febra... Deci, oricum pica vizita pt astazi.
Ta-su a sunat de vreo 2 ori, apoi a trimis sms ceva de genul ca stie ca nu e o prioritate pentru mine, dar ca comportamentul meu fata de el tine de fair play, si ca nu accepta ca nu am 1-2 min sa-i dau explicatii ref Bogdan, si ca nu intelege ce cred eu ca rezolv daca ma port asa cu el.![]()
![]()
Nu i-am raspuns nimic, desi nu stiu daca e in masura sa discute cu mine despre fair play, sau sa imi ceara mie "explicatii" ref Bogdan. Poate sa fiu dispusa sa ii dau cateva "informatii", dar in nici un caz explicatii.![]()
Ce vroiam eu sa va intreb: copii vostri mai mananca? Bogdan ar manca numai prostii (ma rog, a avut un profesor "foarte bun", bine ca l-am pensionat la timp
). Ar fi instare sa manance lapte cu biscuiti cat e ziua de lunga. Inainte era fun ciorba, dar de la o vreme se stramba rau si la aia. I-am facut dim o ciorbita de pui si putin ostropel, dar.. abia daca a luat 3 linguri
.
In rest.. suntem bine. In continuare arunca prin casa cu tot ce prinde, indiferent daca are motive sau nu, dar... sa zicem ca e varsta si nu are neaparat legatura cu situatia de fata. Plange din te miri ce, de cele mai multe ori nemotivat, dar.. el intotdeauna a fost un mare plangacios.
Ma asteptam sa fie cald si frumos astazi sa putem merge prin parc, dar... la noi e nor si vant.
Va pup tare! Crina
MsBB spune:
helau!
Lori, Dani,
fetelor! Sunt intr-o stare asa... mai de toamna
.
Si daca asta nu-i de ajuns...
Astazi sotul s-a dus la o inmormantare ( nush daca ati vazut intamplator la tv, zilele trecute, o tanara de aici, din Bacau, a murit la trecerea de cale ferata si sotul, impreuna cu alti fost colegi de liceu, s-au adunat astazi la inmormantarea ei) si daca tot am ramas singura pe plantatie m-am dus cu Andutza in parc.
Boooon, ne-am gasit un culcus nici la soare, nici la umbra,am parcat carutul intre 2 banci si fugaream porumbei , numaram furnici cand
vad cu coada ochiului un invidid ....ca sa ma exprim asa ...descoperit
. Nici n-am indraznit sa insist cu privirea sa vad daca am halucinatii sau e doar mirajul diminetii
si mi-am intors privirea catre Andra si i-am directionat si ei privirea in partea opusa.
Numai ca in secunda urmatoare ... surprais surprais
idiotul nu s-a simtit suficient admirat si s-a strecurat cumva in spatele nostru, intr-un boschet ... lucrand intens la ...anumite treburi 
Deci eram 

. Nu-mi venea sa cred! Am luat-o pe Andra de o aripa, am suit-o in sec unu in carutz, si am zburat de acolo in plina scarba. Nu mai zic ca dobitocul era pe urmele noastre si cu tupeu venea inspre noi
.
Imi e ciuda de mor ca n-am avut, atunci, pe moment inspiratia sa ma apropii de cineva si sa le zic de dobitoc 

. Recunosc ca nici nu mai gandeam clar, primul instinct a fost sa-mi iau copilul si sa fug naibii de acolo 

. Mama lui de idiot scarbos!!!! Cat tupeu! Fantastic!
S-a trezit Andra!
Va
si revin cu detalii despre gradi mai tarziu, sper. Sunt inca
dupa toata faza.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2

noastra!