Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Lorich scumpa, dar eu vad reduceri de 10 %, nu 50 %...aaah, inca mai suspin dupa cartea aia de basme de Petre Ispirerscu, copertata si ilustrata misto. Mor ca nu am avut bani sa o cumpar la targul in IOR.
DanaH scumpa, cum sa te gasesc pe FB? cum esti inregistrata ca-ti dau eu friend request sa vezi pozuicile?
Esme ms! 
Barbatemiu m-a claustrat in casa in ziua asta frumoasa. Am stat si am bagat in mine. ca si carutul si marsupiul sunt in masina 
gabitzam spune:
Crina, piticul meu mic face crize intamplator tot pe baza de Tic-Tac, fir-ar sa fie de bomboane. Raducu intra in fibrilatii cand vede cutiutele de tic-tac. Nu le mananca, doar se joaca cu ele, le arunca prin toata casa sau mi le baga mie in pantofi si buzunare.
Daca nu erau astea, era alt motiv de crize. Nu te speria si nu-ti face procese de constiinta, asta e varsta nu degeaba numita "terrible two"! Criza e modul lor de a te pune pe tine la incercare si de a-si testa limitele.
Lorich spune:
Cum laura nu sunt cu 50% aici?
http://www.edituragirasol.ro/carti-educative-c-24.html
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
DanaH spune:
uraaa! am vazut si eu poze cu gemanutzele.
mai, laura, eu nu ma mai uit la pozele tale ca ma imbolnavesc. cand ziceai tu ca ai nascut? arati ASA de fain... Iar Ilinca este superba, imi venea sa pup ecranul calculatorului, zau!
imi place f tare poza in care sunteti 4+4+1. tare norocoase sunteti voi doua cu o asa relatie si cu asa familii frumoase.
mi s-a facut un dor de sora-mea.....
Poze
Poze noi
Doloress spune:
Crina da-i timp copilului, e o schimbare in viata lui, ii trebuie timp de adaptare. Fi sigura ca daca nu mai erai tu in peisaj facea si mai urat. Al meu copil a facut crize peste crize cand au venit si au plecat bunicii. Au trecut ca prin minune dupa o perioada. Noi, cu tot bagajul experientei noastre, suntem incomodati de schimbari, dar apoi un pui de om. Si al meu cand sunt eu acasa si face vreo pozna si ne certam incepe sa urle TATI, e singurul pe care il cunoaste, cealalta autoritate la care poate sa apeleze. Cand il boscorodeste tati, urla mami si tot asa. E si varsta intr-adevar, incepe sa-si manifeste personalitatea. Multa putere si perseverenta iti dorim! Si repeta-ti de cate ori poti, nu esti deloc o mama incapabila, esti o mama minunata care face tot ce e omeneste posibil. Cateodata insa trebuie sa-i lasam sa-si consume frustrarile (care sunt foarte multe, normal, ca sunt atatea lucruri pe care ar vrea sa le faca singuri si sa le experimenteze si nu pot) si sa asteptam pur si simplu sa treaca criza.
Patrick ieri a avut un tantrum de oboseala, oribil. A adormit in carut, in autobuz, afara era foarte cald si umid, era ora 12, nu ma puteam plimba cu el pe-afara, l-am bagat in casa insa nu puteam inchide usa, am scari si trebuie sa urc carutul pe scari si nu-l puteam urca cu Patrick in el. Asa ca l-am trezit si a urlat saracul, era ca in transa. Nu voia sa se dea jos de-acolo. Am incercat de toate, nimic n-a mers, ma lovea, plangea (el care nu loveste niciodata) Pana la urma m-am inchis eu in baie. S-a linistit imediat. A plans la usa o bucata si la un moment dat s-a linistit. Pur si simplu fiecare s-a linistit in coltul lui. Dar n-am mai vorbit cu el, n-am mai facut nici un gest, nimic si uite asa a trecut criza.
Am vazut si eu pozele de la botezul Ilincutei! Wow, superbe! Ilincuta e o scumpica, si big brother la fel. De mami si de nasa, nu mai zic nimic ca sunt verde-albastra de invidie, una abia a nascut, una insarcinata, parca sunt de pe revista amandoua, pai eu deja ma simt ca balena esuata si am un burtoi imens si nu sunt decat putin inaintea Simonei.
Vreau si eu secretul!
Azi am dus una bucata copil la gradi, ca am o gramada de treaba, maine mergem la cabana, trebuie sa fac o mancare pentru 11 omuleti plus 6 copii, plus mancare pentru noi saptamana viitoare, si nu ma mai simt in stare sa fac numai in cateva ore dupa-amiaza cat e Patrick in parc cu taica-su, imi trebuie pauze lungi si dese ca mor de burta dupa o ora de trebaluit.
Sunt curioasa cum o sa fie, dupa 2 saptamani cu mami acasa. Azi dimineata ma pupa continuu, statea numai cu mine de gat, numai mami, mami in sus si-n jos. Ma striga maimutica mea (ca asa il strig eu ca se agata de mine ca o maimutica) hai sa ne giugiulim! Of, ca frumos e sa ai baieti, si fetele voastre sunt la fel de dragastoase? Nu stiu ce vom face la bebe2, presimt si eu ca vor fi niste crize de gelozie... trebuie neaparat sa-l implic cat mai mult in cresterea lui bebe, sa nu se simta dat deoparte.
Au fost 2 saptamani grele dar frumoase, am prins din pacate vremea prea caniculara si n-am putut iesi. Am mai mers la piscina, la centrul de joaca, am gasit noi activitati. E intelegator, cand ii zic una sau alta, imediat face, n-am avut totusi probleme cu el. Insa trebuie atentie permanent, schimbat mereu activitatile, jucat permanent, seara cadeam lata. Astept serviciul sa intru in vacanta!
Simt ca Patrick e jobul meu principal.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Crina, nu te mai invinovati, esti o mamica minunata pt. puiul tau, iti spun si eu ca si Lori ca e normal ca Bogdan sa-l vrea pe cel ce-i satisface poftele. Pe de alta parte este tatal lui, il iubeste, el nu constientizeaza drama pe care o traiesti tu, mai tarziu lucrurile se vor schimba. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa fii puternica pentru tine si pt. Bogdan.

Esme, sa nu spui ca Lolai a tipat fara motiv ca nu te credem. Deci Lolai ramane cel mai cuminte copil. Punct.
Si eu te pup si te imbratisez cu mult (da' mult de tot) drag. 
Lori, saru'mana de link. Am o singura carticica de la girasol, imi place mult calitatea si grafica. Acum am comandat cateva cu povesti, sper sa fie la fel de frumoase. 
Laurita, chiar nasol cu statu' in casa, este o zi superba dupa cea de ieri, am stat aproape 2 ore pe-afara cu piticii. Pe seara mai iesim o tura, tre' sa mergem si cu dongonica la vaccin. Pup ochi frumosi de Mirci si falcute delicioase de Ilinca. 
Doloress, cand te aud cu "balena esuata" moooooooooor. Esti minunata, mi-au placut enorm ultimele poze, chiar arati foarte bine. Spor la treaba si ai grija de tine, incearca sa te odihnesti mai mult sa nu faci rau la burtica. 
Fetelor, sa aveti un week-end minunat, cu copii sanatosi si cuminti, zile insorite si plimbari lungi. Va pup pe toate, papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Danicris spune:
MsBB, ne este dor de tine, pe unde esti ? Sunteti ok ? Ce face Andra ? Ce face burtica ? Te asteptam cu vesti. Te imbratisez cu mult drag.

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Reallaura spune:
Danicris, DanaH, Doloress merci iubitele, sunteti niste dragute toate!
Doloress moama, cum poti sa gatesti pentru atatea persoane...cred ca as paraliza in bucatarie la gandul asta...nici n-as sti ce sa fac...
DanaH cred ca am slabit nitel de stres ca nu ma incape rochia.
Si si mie mi-e dor de sorameaaaa! Ne vedem asa rar!
Lorich mai tu ai dreptate, nu stiu de ce pe primul link vedeam 10% reducere? E de la capul meu? scuze
Doloress spune:
Danicris merci!
Intr-adevar n-am luat nici un kg in plus, deci e clar ca am slabit in alte parti si tot s-a dus la burta, insa creste si creste, si ma sperii. M-am intalnit cu o tanti care m-a intrebat daca nasc in 2 saptamani!
Si cand i-am zis ca in februarie m-a intrebat daca nu cumva am gemeni sau tripleti! 
Laura pai eu sunt invatata sa fac mult ca fac de obicei pe o saptamana mancare deci tot 10-12 portii. Ca nu pot sa stau in fiecare zi in bucatarie. Fac o fasolica cu afumatura, asa au dat comanda prietenii. Unii fac sarmale, pe aia intr-adevar ii plang, ca n-as avea rabdare sa infasor sarmale pentru 10 oameni. N-am mai facut sarmale de vreun an, numai ardei umpluti
Fasolica e totusi mai usoara ca o pun la fiert si gata. Si altii fac cirobita radauteana, si asta e greu de facut, deci am scapat cel mai ieftin dintre toti zic eu.
-16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!