Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Crina of, Doamne! cand ziceam c anu ma mai mira nimic ...bomboane tic-tac, guma, pepsti

Citat:
poate chiar bere
?????
Pai, ce urmeaza? Whisky si femei?
Eu in conditiile astea i-as restrictiona (dar tare de tot spre maxim) acesul la copil. Chiar si pe cale legala.

Nu fii suparata din cauza lui Bogdanel, te rog. Are 2 ani si normal ca o sa-l strige pe cel care-i face poftele cele mai cele, o sa para ca-l prefera pe cel care-i satisface curiozitati si pofte de genul asta, mai interzis. Dra cum Doamne poate el sa umble cu chestii de astea? Ce e copilul asta pt el? O unealta sa dea in tine? Sa ma calmez... nu cred ca trebuie sa plusezi si tu fatza d eBogdan (cu 3 feluri de tic-tac ) ci sa te mentii ferma, esti mama lui care stie ce-i ami bine pt el si pt siguranta si cresterea lui sanantoasa.
Nu poti sa-ti dau sfaturi, eu daca as fi in locul tau nu i-as mai da voie (macar o perioada) la copil. Punct.

Fii tare!!!!Nu are nicio legatura cu dragostea copilului tau pt tine sua cu capacitatile si abilitatile tale de mama, e doar o lupta murdara (care nu-i a lui Bogdan).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scrisesem o pagina dar am pierdut-o

Voiam sa o felicit pe Piggy pentru Maruca sa fiti fericiti!
Pup toate fetele pentru comentariile de pe FB.
Belleane, Lumi merci cu intarziere pentru urarile de botez
Sis felicitari pt bb Vlad! Abia astept sa-l vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Revenind la actualitate, Crina nu cred ca-l prefera pe taicasu. Asa e si Mirci, tipa din orice, nu vrea sa colaboreze cu nimic, si el e invatat cu Tic tac si nu face nimic decat santajat. Se rasfata cu noi pentru ca le permitem. Dar parca ai descris o scena din serialul Mirci. si eu renunt uneori ca nu ma pot lupta cu el si il rog pe Bogdan sa se descurce. DIn pacate tu trebuie sa te descurci singura de incurajare si multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cleo,(scuze ca intervin, cateodata mai citesc si alte pagini), flavi a avut alergie de la joaca cu pisici.ii apareau cele mai mai multe zone rosiatice pe picoare.durau vreo 3 zile. o perioada nu am stiut de ce face, dar pana la urma am facut legaturi. acum vad ca e ok, cred ca a mai crescut si nu au mai aparut episoadele.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

Buna dimineata,

Am avut o dupa amiaza si o noapte ingrozitoare. Tot drumul de la gardi si pana acasa, Bogdan nu a facut altceva decat crize si il striga permanent pe taica-sau . Plangea ca un apucat, se aseza pe jos in mijlocul drumului... Ta-su l-a invatat sa manance tic tac de portocale, guma de mestecat, sa bea pepsi, poate chiar si bere. Acum daca nu ma conformez zilnic cu tic tac, guma, e mare scandal. Drept urmare i-am luat ieri o cutiuta de tic tac. Daca vroiam sa ii dau eu bombonele, urla. Daca ii dadeam cutiuta lui, tot urla. Indiferent ce faceam, copilul urla si il striga pe ta-su. E foarte nervos, foarte plangacios si permanent il striga pe ta-su.
Azi noapte... am luat-o de la capat. Cred ca s-a trezit urland din ora in ora, si la fel il striga pe ta-su. Ca sa nu mai spun ca a inceput sa tuseasca foarte tare.
Chiar sunt o mama atat de incapabila? Chiar ii e atat de greu sa fie alaturi de mine? E chiar atat de greu sa fim doar noi, fara ta-su prin preajma? Chiar nu inteleg de unde atata disperare si crize pe capul lui, avand in vedere ca nu petrecea timp efectiv cu ta-su, doar ca era prin preajma...
Ma gandesc foarte serioas ca nu sunt in stare sa imi linistesc propriul copil, si parca pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca il va prefera pe ta-su, din .. naiba stie ce motive.

Sunt foarte suparata.. chiar nu mai am cuvinte....

Nu Crina, esti absolut ok, o mama buna, chiar foarte buna si curajoasa!!!

E varsta si faptul ca se leaga de ta-su e doar o coincidenta. Nu stiu cat ai citit pe aici din urma, dar in rezumat iti spun ca Lorelei a fost cumintenia intruchipata. Nu e nici invatata cu nimic din astea ciudate, nu are tabieturi decat cand e vorba de citit inainte de somn si mancat la masa. Insa se crizeaza mai nou din senin. Acu doua dimineti motivul a fost ca i-am dat bodyul de noapte jos ca sa ii pun tricou pentru cresa...pai a urlat, n-a mai vrut nimic, a vrut sa muste, sa loveasca (nu o lasam sa le faca pe astea din urma). Nu am reusit sa o linistim cu nimic...am incercat calm, serios, zambet, senin, in final ridat de ton...am incercat sa ii dam bodyul inapoi, sa ii dam jucaria preferata...nimic, pana nu i-a trecut ei de la sine n-am putut sa ii facem nimic. La cresa se pare ca toata ziua aia a fost tot intr-un circ, seara la fel...A doua zi parca nici nu s-ar fi intamplat nimic inainte cu o zi, a devenit din nou Lorelei cea cuminte.

Simona felicitari pentru titlu de soacra cu trei nurori, sa il porti sanatoasa si sa iti fie feciorii mandrii si sanatosi! Oricum o ai pe Ilinca, doar tu ii esti mama spirituala!

Laura si Simona felicitari pentru micutza crestina! Frumoase pozele!

Danicris sunteti niste superbi! Te pup draga mea!

Esme

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

crina, si eu zic ca e o coincidenta. Poate ii ies dintii, poate a mancat ceva si nu i-a picat bine.
SI faptul ac repeta de tata, cred ca vede ca te agita asta, si repeta la infinit, nu ca ar avea nevoie de tata. Ideea ca tu esti agitata, si suferinta e in tine.

edit: mara, da, poa fi si de la animale. Copiii mici sunt mai sensibili, le trece treptat cu cresterea. Si unele analize de alergii, se fac dupa 7 ani, tocmai pt ca pot da rezultate fals pozitive inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mutzumesc, feterlor, pt sfaturile privind urticaria. dar sper s anu mai am nevoie de ele. vad ca nu i-a mai aparut nimic. e drept ca nici nu i-am facut baie aseara, dar in seara asta o bagam iar in cada, sa vedem daca mai apar.

cleo, am salavat link-urile. am vazut ceva dragutz acolo, dar pt odo. cred ca bag si eu o camanda.

crina, nu te invinovatzi, nu esti tu de vina. asta e perioada crizutzelor. trece ea. important este sa reusheshti tu sa ramai calma. si asta o sa potzi sa faci numai daca scapi de stresul cel mare. si odo il striga ne striga cand pe unul, cand pe altul, atunci cand cel care este langa ea nu ii face toanele de moment, de cele mai mutle ori asemanatoare cu ce povesteste esme.

vreau si eu sa vad poze cu gemanutze!! cum fac sa va gasesc sau sa ma gasiti pe facebook?

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

mutzumesc, feterlor, pt sfaturile privind urticaria. dar sper s anu mai am nevoie de ele. vad ca nu i-a mai aparut nimic. e drept ca nici nu i-am facut baie aseara, dar in seara asta o bagam iar in cada, sa vedem daca mai apar.

cleo, am salavat link-urile. am vazut ceva dragutz acolo, dar pt odo. cred ca bag si eu o camanda.

crina, nu te invinovatzi, nu esti tu de vina. asta e perioada crizutzelor. trece ea. important este sa reusheshti tu sa ramai calma. si asta o sa potzi sa faci numai daca scapi de stresul cel mare. si odo il striga ne striga cand pe unul, cand pe altul, atunci cand cel care este langa ea nu ii face toanele de moment, de cele mai mutle ori asemanatoare cu ce povesteste esme.

vreau si eu sa vad poze cu gemanutze!! cum fac sa va gasesc sau sa ma gasiti pe facebook?

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

PAI zi nume si prenume, sa iti dau add pe facebook. Si de acolo, e usor, ca deja suntem retea de prietene :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

daniela hanea
dar tu crezi ca e asa usor? uite ca o am pe lista pe gabitza, dar mai departe ce fac? eu sunt dusa rau de tot cu retelele astea de socializare, salabatica ce sunt!!

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, daca va intereseaza, cu reduceri ff bune (50%) www.edituragirasol.ro/carti-educative-c-24.html" target="_blank">carticele pt copii

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput