Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 2
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Multumesc fetelor!!! Mihaser, nu mai fac alt bb...decit daca cine stie cum gresim si aia e...dar voit numai. E suficient. Simona, mami de baieti David si Matei si 13+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
pai te cred, soacre cu 3 nurori am mai vazut, dar cu 4, mai rar .
Lasand gluma deoparte, felicitari pt flacau, sa fiti sanatosi, si fericiti, si impliniti! si sa te bucuri de flacaii tai!! La naiba, haine de baieti ai, ce te faceai cu 2 baieti si o fata? bateau orice baiat ar fi condus-o acasa...
aelita spune:
ALISH vacanta placuta in continuare !multumim de vesti!
Bine ai venit pe lume Bebe Mara !! sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa !! Felicitari ,mami Piggy!!
LORICH woooow,cand au trecut 20 de saptamani,burtakule????????
CADINA,am citit cu ochii in lacrimi mesajul tau adresat CRINEI.Felicitari ! esti o mamica puternica ! desigur experienta ta o va ajuta pe CRINA.felicitari si pt relatia pe care o ai,desigur meritai sa fii fericita !
CRINA,eu i le puneam la usa,cu tv cu tot.
DanaH spune:
dragile mele dragi,
desi imi propun sa intru in fiecare zi, nu stiu zau cum trece timpul asta, desi mare scoafala nu prea fac la munca. dar se face imediat 5 si trebuie sa fug sa ii iau pe pui iar de acasa clar nu mai am cum sa intru.
vroiam sa le felicit si eu pe noile mamici (de 2 sau de 3x noi mamici): Piggy, Aelita (nu stiu sigur daca te-am felicitat aelita, dar si daca am facut-o, nu strica de doua ori, nu?). sa fiti sanatoase, voi si puii vostri, si sa fiti tare tare fericiti.
sa o felicit pe soacra mare (de 3 x soacra mare!!) Simona. vorba fetelor, bine ca e tot baiat. macar de hainutze ai scapat :) . si pana la urma....never say never.
eu am o colega care numai ce a nascut a treia fata. sa te pun in legatura cu ea? de asemenea, numai ce am primti ieri stirea ca una dintre cunostintele mele de aici a nascut al treila baiat. deci se poarta tripletele de acelasi gen.
dar ce conteaza, important e sa fie sanatos si sa fiti bine cu totii.
mai voriam sa le urez bine v-ati reintors fetelor care au fost in vacantza. si acomodare cat mai usoara la viata cotidiana. mie mi-a luat vreo 2 saptamani sa imi reintru in ritm.
apropo, unde o fi simonix acum? cu burta la soare.... uff, pe aici s-a racit vremea, azi sunt 16 grade, noaptea sunt 8-9. acum vreo doua nopti am dat drumul la centrala, ca nu se mai putea.
gabitza, raducu tau parca a alex al meu cand era mic. cred ca vreo juma de an a avut tot timpul un cucui in frunte, in partea dreapta. facea ce facea si se lovea tot timpul in acelasi loc. mult timp mi-a fost teama ca cucuiul ala, ca si dupa ce a trecut vanataia, a ramas mult timp putin mai umflat.
noi ne-a speriat putin cu teodora ieri: cand s-a trezit dupa somnul de pranz, avea niste pete mari, cam pe la 5-6 cm lungime, pe maini si pe picioare. ne zisesera si de la gradi cu o zi inainte ca a avut, tot asa, dupa ce s-a trezit, dar pana s-a dus sotzul sa o ia, disparusera. ieri abia l-am convins pe sotz (care e un panicos din fire) sa nu mergem la doctor, mai ales ca era ora 5, si trebuia sa mergem la urgentza, ca medicul de familie isi inchisese pravalia.
dupa vreo ora, o ora jumate, iar au disparut petele. dar aseara, la baie, au aparut din nou, de data asta mult mai multe, mai mult pe picioare (pe care le tinea in apa). era piele umflata, rosie, petele ca si cand ar fi fost muscaturi multe multe de tzantari. de data asta m-am sperit si eu putin si am sunat la urgentza. evident ca nu a vrut sa ne primeasca, dar am insistat si pana la urma a zi sa fim acolo in 10 minute. s-a dus sotzul, si dupa ce l-a cam luat la rost doctorul de garda (care defapt este un medic de familie care face de garda), i-a spus ca este o urticarie si i-a dat zyrtec, sa ii dam numai daca este nevoie.
acum si eu cred ca a fost o urticarie, dar eu nu inteleg de la ce. nu i-am schimbat nimci in dieta, ea oricum nu mananca variat, nu am schimbat cosmeticele, nu detergentul. de la ce o fi, nu stiu.
aseara i-am dat 2,5ml de zyrtec, si vad ca de dimienatza nu a mai avut nimic. abia astept sa vad ce zic de la gradi, daca a mai avut dupa somnul de pranz.
in rest, ne pregatim sa venim in romania. in sfarsit ne-am luat bilete. venim in octombrie si stam numa o saptamana. dar o sa fie una intensa, ca asa ne-am obishnuit noi. ajungem sambata si dumincia botezam.
apropo, mai fetelor, ma enerveaza de mor olandika asta. am cautat si eu o rochita pt o fetita de un an, una dintre finute, la care nu ajung sa ii rup turta, dar i-o rupe mama. ei bine, colectia de toamana-iarna de rochite in magazinele din olanda este toatal aiurea. numai rochite negre, gri, belomarin, in cel mai fericit caz, mov, dar unul urat. acum, eu o imbrac pe odo la gradi cu rochite mov, gri, dar finutzii astia ai mei sunt... ca sa zic asa, mai din provincie si nu cred ca ar aprecia o astfel de rochita, indiferent ce ar scrie pe eticheta. pe mama nu o las sa cumpere din romania, ca am lasat-o si la botezul fetitei si nu mi-a placut ce a cumparat. pana la urma am incropit o tzinuta dintr-un sarafan de velura roz si o bluza alba, dar nu sunt foarte mutumita.
nu va spun ca pt botezul din octombrie, m-am gandit sa comand pe net. nu vreau acele rochite involanate si lucioase, vreau ceva molicios, finutz. evident ca nu gasesc nimic aici. abia de am gasit o rochita ramasa din colectia de vara, dar roz. e buna si aia, dar as fi vrut alb. asa ca acum caut sa comand pe net. in romania nu am decat juma de zi, sambata seara, si nu vreau sa imi las baza atunci. desi sunt sigura ca o sa intru in cele mai aporpiate magazine, poate mai gasesc ceva pe ultima suta de metri.
asa ca ma nevoie de sfatul vostru. ceva sit-uri unde pot sa gasesc rochite de bebelusi?
hai ca a trecut pauza de masa. fug la treaba, ca am o prezentare saptamana viitoare in fata rectorului si imi tataie partea dorsala.
v-am pupat si daca nu mai intru maine, va urez un weekend placut.
Poze
Poze noi
aelita spune:
DANAH,multumim
sa ne spui daca i-au mai aparut petele alea,ciudate.de la ce or fi..
ohoo,mergeti in Romania ! bravo!!
cam greu sa gasesti in cateva ore o rochita in Romania,ai prea putin timp la dispozitie.
cleo78 spune:
danaH, io am mai cpomandat de la www.laredoute.fr
acum ma uit si salivez pe http://www.asos.com/ ca au reduceri..
edit: vezi ca si Vianne coase minuni!
despre bube, si faptul ca apar si dispar destul de repede, e posibil sa apara si de la contact cu haine/ceva iritant. (fiecare cu ce a mai patzit... )
aldaesme spune:
Sal'tare,
Intru rapid ca nu prea e vreme.
Bun venit Marei si feliciatri Piggy!!!Sa fiti fericiti si sanatosi!
Dana urticarie din aia fac si eu, si al meu, inca stam cu sufletul la gura sa nu o apuce si pe Lorelei. Se face si de la schimbari de temperatura - Cristi face cel mai des asa. si asta se intampla...cand iese de sub patura si in camera e usor racoare - in general daca e transpirat la iesirea de sub patura - cand e afara cald si intra in marea rece, sau cand e afara rece si alearga si se incalzeste, cand e in baie foarte cald si in apa nu prea, sau cand e apa calda si baia mai putin, cand e incalzit afara si se pune de o ploaie care ii raceste temperatura corpului. Urticaria mea personala e de la apa, adica sunt tiputi limitate de apa pe care le pot bea fara sa ma reproduc, a lui insa doar de la chestiile mai sus amintite. Diferenta este ca a mea tine trei zile si a lui maxim o ora. A mea e mai calma cand e vorba de mancarimi, a lui e mai intensa.
Crina multa putere si fericire!!!
o zi buna,
Esme
Danicris spune:
Dana, imi pare rau de patania cu urticaria, sa dea Dumnezeu sa nu mai apara. Bafta la prezentare, sa ne spui cum a iesit, iti tinem pumnii sa fie bine. Nu ai nici o prietena de incredere pe care sa o rogi sa cumpere pentru tine rochitele ? Eventual sa faca poze in magazin, le vezi si te hotarasti. Eu asa mai procedez cu sora-mea, ea locuieste in Brasov si o rog sa-mi mai cumpere diverse ce nu gasesc eu in Buzau.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Lorich spune:
Cum mai nicun mesaj de ieri de cand v-am lasat? Neahhh...refuz sa cred, e o problema a Dc-ului.
Ziua 2 de gardi- la fel ca prima, cu joaca si bucurie, Robert ia gradi ca mersul in copii in parc. Mai putin ora mesei, ieri s-a crizat ceva mai mutl decat in prima zi, l-a gasit socrela plangand. S-ar parea ca papa nu are ce cauta la locul d e joaca, nu?
Abia astept sa aud cum a mai fost si pt alti gradinari - Andra de MSBB si cine a mai inceput.
Pup, nu ma mai lungesc ca ajung sa-ti dau quote singura pe aici.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
CrinaAndreea spune:
Buna dimineata,
Am avut o dupa amiaza si o noapte ingrozitoare. Tot drumul de la gardi si pana acasa, Bogdan nu a facut altceva decat crize si il striga permanent pe taica-sau . Plangea ca un apucat, se aseza pe jos in mijlocul drumului... Ta-su l-a invatat sa manance tic tac de portocale, guma de mestecat, sa bea pepsi, poate chiar si bere. Acum daca nu ma conformez zilnic cu tic tac, guma, e mare scandal. Drept urmare i-am luat ieri o cutiuta de tic tac. Daca vroiam sa ii dau eu bombonele, urla. Daca ii dadeam cutiuta lui, tot urla. Indiferent ce faceam, copilul urla si il striga pe ta-su. E foarte nervos, foarte plangacios si permanent il striga pe ta-su.
Azi noapte... am luat-o de la capat. Cred ca s-a trezit urland din ora in ora, si la fel il striga pe ta-su. Ca sa nu mai spun ca a inceput sa tuseasca foarte tare.
Chiar sunt o mama atat de incapabila? Chiar ii e atat de greu sa fie alaturi de mine? E chiar atat de greu sa fim doar noi, fara ta-su prin preajma? Chiar nu inteleg de unde atata disperare si crize pe capul lui, avand in vedere ca nu petrecea timp efectiv cu ta-su, doar ca era prin preajma...
Ma gandesc foarte serioas ca nu sunt in stare sa imi linistesc propriul copil, si parca pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca il va prefera pe ta-su, din .. naiba stie ce motive.
Sunt foarte suparata.. chiar nu mai am cuvinte....