Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 21
Victoria_mami spune:
Crina, dupa ce primeste domnu' actele, vei fi o femeie si mai ales o mamica (da, la mine asta e ordinea prioritara... bine... rau... eu asa simt, ca mai presus de orice sunt mama si apoi restul.) linistita si fericita.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
MsBB spune:
Neatza!
Acceptati o
de la o virusata
? Va invit la un ceai, cofi - ce doriti! O baie cu sare? Aerosoli? Neste miere + lamaie? Serviti, va rog! 

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Lorich spune:
MsBB accept io!!! Ca-s si mai virusata...am o voce de zici ca vorbesti cu aurolacii din gara de nord. Felicitari pt Sofifi, ma bucur mult, simt ca tot asta iti doreai.
Adriana si noi am fost o data asa in vacanta cu genul atsa d ecazare, a fost super. Merg acus sa vad pozele la ceai; atata ceai cu miere si lamaie am baut ca dupa raceala asta nu cred ca-l mai ating ever!
Eu ieri mi-am luat liber, ca aveam intalnirea cu noua mea dr. d ela Euroclinic, si am profitat de dimineata libera sa-mi duc copilul la gradi; atata mi-a urlat, plans cu 5 randuri de lacrimi... smult de educatoare din bratele mele, pandit pe langa usi, cred ca a palns jumate de ora in acelasi ritm. M-a facut praf si pulbere, abia am reusit sa nu plang. Acum sunt curioasa daca la Buni a facut tot asa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
22+
Reallaura spune:
Msbb ms de cafea! Sanatate multa!
Lumi sanatate si tie!
Adrianaaaa m-ai terminat cu pozele astea! Excelente sunt! super locatie, eram pregatita sa-ti cer detaliile, dar le-ai pus pt Cleo! Tare dulcele sunt fetele, ce mici tirani uneori?? Nu le vad cornitele!
MsBB spune:
Crina
felicitari pt
. Sa o stapanesti sanatoasa, sa te bucuri de ea pana cand te vei plictisi de ea si=ti vei lua alta
.
Cat ar fi tot vei mai suferi pe tema asta
stiu ca suna a cliseu, dar timpul o va rezolva pe asta. Dar practic constientizezi si tu ca oricum din partea lui n-ai pierdut nimic. Sentimentul de siguranta, de familie unita oricum nu exista, nu?
Incearca sa gandesti pozitiv, sa-ti cauti linistea alaturi de Bogdan, sa va gasiti echilibrul de care aveti amandoi nevoie si cine stie
poate viata iti rezerva pt viitor ceea ce n-ai avut pana acum: dragoste, liniste, siguranta, un mediu cald si frumos 
Desiree
este normal, mamico, sa rabufnesti. Cum zici si tu - picatura care a umplut paharul. Ai strans in tine atata suferinta, atata durere si totusi ai avut puterea sa lupti alaturi de Victoria , ai fost stalpul ei, i-ai dat forta - o munca istovitoare si consider ca-ti face bine sa te descarci un pic , sa vb despre asta, sa nu tii in tine atata suferinta. Esti o mama puternica, o MAMA adevarata dar ai nevoie si tu de alinare
, ai nevoie sa te descarci, sa strigi ca ti-a fost greu, ca este incontinuare greu si ca doare - doare al naibi dar VA FI BINE. 
Va doresc nopti mai bune, multa liniste si
pt frumoasa mica, marea noastra luptatoare!
Luminel
ai cam tras chiulu', uh? Tot am zis ca intru pe 9 sa-ti zic LA MULTI ANI !- sa ajungeti sanatosi la
de aur
.
Ma bucur ca te "vad" mai linistita, asa
.
Andrada- petrecere frumoasa la dezmotat
. Arata-ne si noua pozele 
Ylari - spor la renovat! Rabdare si putere sa indurati prafu si deastru aferent
. Sanatate multa Evei - desi sper ca acum deja este mai bine. 
Lori
, asa ca intre virusate
, te invit la un ceai daca tot ai azi zi libera? Am bagat zilele astea la ceai in mine
, ii spuneam si lui Cleo
, daca ma hatzani sun ca o vaza plina de apa 
Imi pare rau ca astazi a fost grea despartirea de Robert la gradi
. La noi ieri a fost crunt, cu zbatut, cu urlete , cu muci, cu aruncat din membre ...d-astea
dar astazi cica s-a dus glontz la copii si si-a vazut fercita de drum.
Dani
, multumesc pt grija, esti o dragutza ca intotdeauna.
M-am tot tinut sa-ti zic ca si noi am renuntat la suzi si am avut "show" pt vreo cateva zile.
Cand ne-am intors din vacanta si am luat-o acasa de la ai mei am profitat, am ascuns suzeta si i-am zis ca manacat-o Pufa
( catelul alor mei). La somn a fost jalea mare - a cautat-o, a plans , a cerut-o. I-am repetat ca am scapat suzeta jos si Pufa a prins-o, a papat-o si asta e - nu am de unde sa-i mai dau alta. Nu prea a fost deacord cu explicatiile
dar dupa vreo 3 zile de repetat a ajuns sa-si zica singura la culcare ca Pufa a mancat suzi, ca mami o cearta pe Pufa ca a mancar suzeta fetii
iar cu prima ocazie cand am ajuns la ai mei i-am zis Pufei ( om serios sunt, da?
, am vb cu catelul
) ca si eu si Andra suntem f suparate ca a mancat suzeta si ca o rugam ca pe viitor sa nu mai manance nimic de al Andrei.
Acum deja isi aminteste rar de suzeta si la fel repeta - suzi nu-i, papat Pufa! ![]()
Cred ca o sa se linisteasca curand. Eu am incercat sa par si calma pe subiect - la modul ca nu am parut prea agitata de ce s-a intamplat, am luat-o ca pe un lucru firesc.I-am zis ca o inteleg ca e suparata, ca sunt alaturi de ea sa o linistesc, ca-mi pare rau ca s-a intamplat asa si i-am tot promis ca o sa o cert pe Pufa si ea cadea adanc pe ganduri - meditand probabil la cum se va zbate in suferinta Pufa ca o cert io
.
Acum cum mai e ? s-a mai linistit pe tema asta?
Iar cu vorbitul cred, cum zice si Lori, ca odata interesat si cerand mai multe informatii isi va da drumul la vorba. Acusi daca merge la gradi isi va dori si mai mult sa vb - acasa e mami care a invatat gesturile, mimica, dorintele dar la gradi cel mai probabil va dori sa-si comunice nevoile verbal si isi va da drumu la vorba mai rpd.
Emotii cu gradi ?
Cum ziceam si aseara, am vazut niste poze extraordinare : am admirat fetele Adrianei
, ce frumoase sunt si tinutele fetelor , cum bine a remarcat si Cleo, ce peisaje frumoase siiiiii am mai vazut ca v=ati si sarbatorit acolo , uh?
Ati fujit rpd sa nu dati si voi un cico, o praji ceva
. M-am uitat si pe lista de la inceput si vad ca ziua ta de nastere nu e trecuta acolo dar prajiturelele te-au dat de gol
asa ca va cant si tie si sotului cu vocea mea stricata : LA MULTIIIII ANIIIII 

- am admirat-o si pe Julia si pe mama ei fotomodel
, ce poze frumoase si ce dulce e Julia
. Am vazut ca i-a placut atat la mare cat si la munte, bravo ei
! Nu stiu ce sa zic, Lilly, de kilotei de training, la noi a mers nesperat de usor direct pe oli. Va tin pumnii sa va dezpampersati usor, fara prea mult stres.
- apropo de mame secsi
, am vazut-o si pe mami Alysh
alaturi de cei 3 baieti din viata ei
.Ce frumos a fost si tortul
, de copii nu mai zic
. Sa va fie de bine increstinarea, ma bucur ca ai fost atat de multumita de botez si de petrecerea de dupa. Sunteti niste frumosi, da?
( cum mai e Vlad? Ati scapat de virus? )
- am admirat si
( chiar, Doloress, erai imbracata cu bluza roshie ca si emoticonul
) - f frumoasa si marisoara burtica , iar Patrick este mortal cu replicile lui
. Sa ai grija de tricoul cu
, sa nu-l botesti, da? 
- si daca tot sunt la capitolul
am admirat si mami de Robert
( pe faza mami, numa ca sunt slow , retarded asa
) si pe Robertel la activitati outdoor
si cu ocazia asta am zarit-o si pe Miss Mara si mama ei
, pitite bine
. Cum mai e Robertzel? Ii prieste la gradi? Ati scapat de tuse/muci atunci, usor?
- am vazut si partenerii de leagan ai lui Robert - pe miss Ilinca si Mircea
- de mami a lor nu mai zic, ca-s doar verde de invidie . S-aude, Laura? ![]()
Concluzia? Minunate poze
, mai vreau
!
Hai ca m-am intins ...cat o placinta
.
, ma duc sa pap ca atata dat din degete m-a uscat de energie
. Nu de alta , dar nu mai am forta sa mucesc aici 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Lorich spune:
MsBb nu sunt acasa azi, back to work, iar de ceai....cred ca nu -mi mai trebuie ever and ever and ever..nici gustul de lamaie nu-l mai suport! Robert a marait putin azi, l-a dus Buni la gradi, dar nu a facut ce a facut ieri, clar! Insa nu se uita la masa, ora mesei e horror-hour pt el, nu stiu ce va fi cand va merge la program lung!
Ancaurn!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
22+

noastra!