Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi

MsBB, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaari pentru Sofia, sa fie sanatoasa si la fel de reusita ca surioara ei. Va imbratisez si va doresc multa sanatate.

Adriana, bine ai revenit. Frumoase pozele, frumoase locurile, dar fetitele superbe, minunate, haioase, dragalase ... imi plac mult fetele tale, sa-ti traiasca, sa fie sanatoase.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, am pus albumele sub unlisted -- mi-ai dat de cautat poze .
Picicutele alea erau tare amarate, saracele, slabe moarte, le-am fi luat cu noi, daca se putea

Danicris, merci! Sunt dragute, atunci cand nu devin mici tirani

Cleo, cazarea zic eu nu e f. scumpa, comparativ cu preturile de pe litoralul romanesc -- apart. avea 2 camere cu posib. de a dormi 6 pers. (pat dublu, canapea si inca 3 pat. de o pers), bucatarie utilata si echipata cu tot ce-ti trebuie (ma refer la vase, ca mancare nu era )
Apoi e pozitionat chiar pe plaja, are multi copaci chiar in fata, care fac umbra, sezlonjuri sunt incluse

Aici linkul si poze - noi am avut apart. galben- era cel mai bun
http://www.kakkosbay.com/apothikes/?ref=secredirect

Am mai adugat comentarii
Vacanta Creta

Adriana

P.S. Apart. a costat 80 euro/noapte - pret negociat de sot, pt. ca am stat 18 nopti, in aug e mai scump (120 euro) si noi am avut si 5 nopti in aug
Mai Cleo, da tu esti pusa pe fapte mari
Mancare luam de la supermarketul din orasul din apropiere - preturile la supermarket sunt cam ca in Ro - noi ne-am gatit de multe ori, ieseam insa si la restauramt, ca ma saturasem de spalat vase
Cartofi uriasi mai sunt pe gratar

Rochiile sunt luate de la H&M - f. ieftine, cam 7 euro/buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Belleane, am pus albumele sub unlisted -- mi-ai dat de cautat poze .
Picicutele alea erau tare amarate, saracele, slabe moarte, le-am fi luat cu noi, daca se putea

Cleo, cazarea zic eu nu e f. scumpa, comparativ cu preturile de pe litoralul romanesc -- apart. avea 2 camere cu posib. de a dormi 6 pers. (pat dublu, canapea si inca 3 pat. de o pers), bucatarie utilata si echipata cu tot ce-ti trebuie (ma refer la vase, ca mancare nu era )
Apoi e pozitionat chiar pe plaja, are multi copaci chiar in fata, care fac umbra, sezlonjuri sunt incluse

Aici linkul si poze - noi am avut apart. galben- era cel mai bun
http://www.kakkosbay.com/apothikes/?ref=secredirect

Am mai adugat comentarii
Vacanta Creta

Adriana

cat ati platit aprt?
cat ati platit transportul?
mancare ati gasit lin orasul din apropiere?cum sunt preturile comparativ cu ro?
pe grataru ala, ala pozat, langa care salivez, ati pus asa: pui, frigarui, vinete, dovlecei, si mai ce ?

au fetele tale niste rochii inflorate deosebit de frumoase: una cu flori galbene,mari, una cu flori violet, mari. De unde le-ai luat? ca arata intr-un maaare fel!

P.S la P.S. deci e bine

inca un edit: gata Adriana, tzin cura de slabire, in fiecare zi o sa ma uit la poza aia cu gratarul vostru si dupa 2 ore ma uit si la alea cu dulciuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata, fetelor si de la noi.
Aveti dreptate, genele ar trebui sa fie cea mai mica problema acum ptr. sufletul meu, dar cred ca astea au fost picatura care a umplut paharul... sau aici e o vorba 'paiul care a rupt spinarea magarului'. Nici macar nu cred ca e neaparat vorba de gene, per se, cred ca sunt toate acumulate si, da, e greu sa fii mereu tare, mai am si eu cate o 'cadere' libera de sentimente, se aduna si uite iasa la iveala ptr. te miri ce motiv insignifiant sau cel putin, care ar trebui sa fie super-neimportant, dar ca mama, ma doare cel mai mic lucrusor si ma bucur ca va am pe voi sa-mi 'descarc' sufletul. In rest, Victoria e bine, papa bine, incepe incet-incet sa doarma noaptea, azi noapte s-a trezit o singura data la 5:30am si a cerut sa pape, a plans putin, dar cu ochii inchisi, ea nu mai poate de somn, dar tot cere mancare, desi e pe 3/4 adormita... a adormit dupa cateva minute si a dormit pana la 7:30. Ah, v-am zis ca ieri noapte s-a trezit de vreo 20 de ori? Si la 6 am certat-o, s-a tot trezit sa bea apa, bea cateva gurite si gata, la 6 i-am zis sa bea cat are nevoie si sa se culce! A dormit dupa asta pana la 10!!! Dar toata noaptea a baut o sticla de jumate de litru de apa! Deci, i-a fost si sete.

Acum va pup, MsBB felicitari ptr. SOFIA! Sa va traiasca fetele! Noi iesim la cumparaturi, ca de obicei, la 8am suntem plimbare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

'Neata, fetelor si de la noi.
Aveti dreptate, genele ar trebui sa fie cea mai mica problema acum ptr. sufletul meu, dar cred ca astea au fost picatura care a umplut paharul... sau aici e o vorba 'paiul care a rupt spinarea magarului'. Nici macar nu cred ca e neaparat vorba de gene, per se, cred ca sunt toate acumulate si, da, e greu sa fii mereu tare, mai am si eu cate o 'cadere' libera de sentimente, se aduna si uite iasa la iveala ptr. te miri ce motiv insignifiant sau cel putin, care ar trebui sa fie super-neimportant, dar ca mama, ma doare cel mai mic lucrusor si ma bucur ca va am pe voi sa-mi 'descarc' sufletul. In rest, Victoria e bine, papa bine, incepe incet-incet sa doarma noaptea, azi noapte s-a trezit o singura data la 5:30am si a cerut sa pape, a plans putin, dar cu ochii inchisi, ea nu mai poate de somn, dar tot cere mancare, desi e pe 3/4 adormita... a adormit dupa cateva minute si a dormit pana la 7:30. Ah, v-am zis ca ieri noapte s-a trezit de vreo 20 de ori? Si la 6 am certat-o, s-a tot trezit sa bea apa, bea cateva gurite si gata, la 6 i-am zis sa bea cat are nevoie si sa se culce! A dormit dupa asta pana la 10!!! Dar toata noaptea a baut o sticla de jumate de litru de apa! Deci, i-a fost si sete.

Acum va pup, MsBB felicitari ptr. SOFIA! Sa va traiasca fetele! Noi iesim la cumparaturi, ca de obicei, la 8am suntem plimbare.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

desiree, va pupam si va dorim o zi minunata. Toate se vor rezolva, incetul cu incetul - e normal sa te simti obosita, si daramata de fiecare lucru marunt - esti om, esti mama. SI oboseala, stresul, durerea se aduna. Noi va iubim, sa stiti

Despre trezitul noaptea dupa apa, pt ca Mara e maestra, i-am dat un biberon cu tetina de 0 luni in brate, cu apa. Seara, se duce cu bibe mic cu apa sub brat, si cu laptele sub celalalt. Io tot sper ca intr-o zi o sa dorm toata noaptea... va dati seama ce productiva voi fi la munca?

Hai ca ma duc sa bat colegii - is 2 care dau vina unu pe altul, si io ...stau si ma uit la ping pong.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree e si normal sa mai ai caderi, ai trecut de socul de la inceput, cand ai refuzat sa te gandesti la tine, acum incet incet, incepeti sa va regasiti ritmul si normal ca durerea aia, reprimata isi face loc la suprafata. Nu o poti nega, oricat te-ai stradui sa fii tare si puternica. Ca la orice suferinta, soc, sunt niste etape de trecut, socul de la inceput, refuzul de a accepta, furia, tristetea (depresia) si acceptarea (resemnarea). Pana acum nu prea ti-ai dat voie sa te gandesti la tine si la sentimentele tale, insa ele ies la suprafata fara sa vrei. Noi suntem langa tine si te sustinem, ne gandim mereu la voi!!! Sunt sigura ca esti o super mamica si o sa treci cu bine peste toate! Gandeste-te mereu la partea pozitiva, ca lupta e mai mult decat pe jumate castigata, Victoria e bine, raspunde la tratament, asta conteaza.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MsBB felicitari pentru inca o fetita, din cate am inteles! wow, doua motate frumoase o sa aiba mama!

Adriana superbe pozele! Ce s-au mai distrat copilasii...! Era si un baietel pe-acolo ratacit sau mi s-a parut? Asa cred si eu, 3 saptamani e perioada optima pentru o vacanta.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Salutare ,

Imi pare rau ca am disparut ca magarul asa in ceata dimineata, am sperat ca apuc sa mai intru dar abia ce ne-am adunat pe acasa, ce m-am linistit un pic, am papat si eu si ma bag la nani ca sunt RUPTA - ma chinuie si o raceala urata , am niste ochi de zici ca am inotat pe sub apa, imi curg ...ma scuzati mucii ca la robinet si behai ca o oaie - ma bag la somn si poate maine voi fi mai .

S-ar parea ca este 99,9% Sofia - sa o citez pe doctorita , raman cele multe procente sotului sa viseze la cuc .

Sarcina merge f bine - bebelina pare a fi cu o saptamana mai dezvoltata si daca totul merge bine in jur de 15 feb se anunta cezariana .

Asa ca va invit la un pahar , sa ne veselim nitzel, cu muzica de la Cleo , pt Sofifi a noastra

Va si promit ca revin maine cu raspunsuri mai la obiect - sa nu creada duamna Lori ca nu-s pe faza , ori ca ochiu meu a ratat vreun palmier , vreo excursie/vacanta sau vreo fata ori burtica superba , ori vreun baiat ochios . Am urat in gand si BUN VENIT pe lume ALEX si multa sanatate Victoriei - numa treburile nu ma lasa sa-mi insirui gandurile .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Hello!

MsBB, felicitari pentru Sofia 99.9 %! si multa sanatate! si eu am un robinet in nas

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Astazi am avut o mare realizare : am reusit sa-mi iau masina.
Doar ca.. sunt f trista. Si asta nu din cauza masinii, ci pentru ca am realizat ca nu am alaturi de cine sa ma bucur. Iar peste asta, am fost prin parc cu Bogdan si cred ca 85% din copii erau alaturi de mami si tati.

Acum.. e foarte clar ca nu imi lipseste "sotul" pentru ca in 2 ani si 4 luni, cred ca am fost de 5 ori impreuna prin parc cu Bogdan. In schimb... tanjesc la linistea si siguranta oferita de o familie, de un camin, atat pentru mine cat si pentru Bogdan.

"Sotul" a renuntat sa ma streseze cu telefoane si mesaje la mijlocul noptii. A inteles ca nu mai poate face absolut nimic si ca totul depinde doar de mine, doar ca eu refuz sa ma intorc la viata pe care am avut-o alaturi de el. La un moment dat chiar spunea ca ii trec prin cap ganduri negre care nu il sperie, ci din contra. Asta dupa ce mi-a spus ca in cazul in care primeste actele.. se va schimba situatia intre noi. Un lucru e cert din punctul lui de vedere: atata timp cat nu primeste actele voi fi sotia lui draga, mama copilului... ; dupa ce le va primi.. nu stiu cine voi mai fi! Probabil ca doar mama lui Bogdan!

Somn usor!

Mergi la inceput