Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 19
Victoria_mami spune:
fetelor va multumesc tuturor! Sunteti nemaipomenite, extraordinare! 

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
desiree, o sa fie bine! medicii stiu ce e bine pt voi, si uite ca printesa este bine. sunt mici greutati,pe langa hopurile pe care ati trecut. Nu e usor sa fii mereu tare, ca drumul de acum incolo este in sus.
si suntem alaturi de tine.
luminel,ma bucur ca e binelamunca, conteaza enorm sa te simti bine alea 9-10 ore petrecute acolo,in colectiv.
ma intorc la calcat, dupa alaptatul de la ora 4...
MsBB spune:
Neatza,
Va invit la o
, alaturi de mine si de ...
Sunt pe urmele voastre , dau din coate din greu sa va prind. Sper sa mai/imi revin!
iu !Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Neatza, Va invit la o , alaturi de mine si de ... Sunt pe urmele voastre , dau din coate din greu sa va prind. Sper sa mai/imi revin! iu !Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... Am inceput aventura nr.2 |
felicitari pt SOFIAAAAAA

SOFIA SI ANDRA!! sa isi ia tata pushca, sa pazeasca fetele!
edit: sa bag una mai adecvata, mai MsBB!! Deci pt SOFIA si pt tatzi baietzii - asta merge dupa cafeaua pe care o baui acu... ca avui nevoie:
(aiasta melodie o canta orchestra fix ca la Dorohoi, cu toba si ritm si batuta din chishioari, waiiii baieti, wai... )
Reallaura spune:
Neata
Am o gramada de treaba, intru scurt sa va pup pe toate.
ca si MsBB sunt pe urmele voastre!
Intai
multi lui Desiree sa aiba multa rabdare, incredere si credinta in Dumnezeu! E usor de zis, dar cred ca e cumplit prin ce treci, ma uimesti intotdeauna cum iti pastrezi calmul
. Sa va dea Dumnezeu sanatate. Sper ca si genele sa creasca la loc!
Ali ce frumos a fost! Hai sa mai facem ca uite niciodata nu apucam sa vb tot, ne taiem vorbele una alteia si tot nu ajungem la final. Cum s-a purtat Luca la vaccin?? pupam okisorii minunati!
Gabitzule, Magne sa va incurajez: am trecut si noi prin faza tic tac. Nu a durat foarte mult.
Magne mie doctorul mi-a spus ca ma pot vopsi. am renuntat la blond din proprie initiativa. Sfatul lui Ylari cu suvitele mi se pare f bun
Belleane succes la scoala, mama ce fata mare ai!
Lumi succes cu sv, ma bucur ca te-ai integrat si sper sa fie tot mai bine si la bani!
DAnicris sper sa scapati repede de suzi. mama ce cuminte e Vladucu ca nu e gelos pe sorela ca ea are suzi si el nu! pupici
Doloress nu mi se pare exagerata burti. asa am fost si eu la sarcina nr 2! Tare haios Patrick cu perlele lui!
Lily frumoase poze, mami e o slaba si Julia o frumoasa. ma bucur ca ati ajuns sa va intelegeti cu fata asa bine!
Andrada sa va fie de bine nasitul asteptam poze.Bafta la pregatiri cu motul!
Lilly79 spune:
Merci de aprecieri la adresa pozelor
.
msbb sa inteleg ca vei avea inca o fata?
Felicitari!!!
Ma duc la lucru si cand mai am timp ma uit la toate pozele puse pe-aici(le-am deschise in tab-uri), ca ieri m-am uitat doar la cateva.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Desiree si eu ma gandesc la voi. Cred ca e dureros sa vezi genele lunig cazute, insa vor creste, imp. e sa fie Victoria bine si voioasa.
Am vazut ca Simona va mai avea un baietel - sa fie sanatos si o sarcina usoara mai departe!
Nici eu n-am inteles exact -- felicitari pt. Sofia, MsBb, daca despre aste e vorba
- Cleo, vad ca citeste printre randuri
Am facut si eu o mica selectie a pozelor (din 1200 cu greu m-am hotarat) - sa va faceti o imagine cum ne-am distrat in Creta
Anul asta a fost ff frumos, vremea si locatia superbe
Anul trecut aveam mereu discutii cu sotul, care vroia sa leneveasca in gradina la umbra, iar eu vroiam pe plaja, la mare -- anul asta insa prob. a fost rezolvata, apart. era chiar pe plaja, aveam umbra, nisip, mare totul la un loc -- e cel mai bine asa.
Sotul a hot. 3 sapt. -- cica una nu-i de ajuns sa uite stresul de la birou, abia dupa 2 incepe sa se relaxeze
-- recunosc ca a fost frumos, as mai fi stat, nu-mi place gandul ca vine frigul
Vacanta Creta
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna dimineata! [ Sotul a hot. 3 sapt. -- cica una nu-i de ajuns sa uite stresul de la birou, abia dupa 2 incepe sa se relaxeze Vacanta Creta Adriana |
io zic la asta sa nu te contrazici cu el
ne dai link cu vila de unde ati inchiriat? nu ca as pleca undeva, dar daca salvez linkul, sa vezi ce ma motivez si fac economii financiare pana la primavara
belleane spune:
Adriana toate sunt super dar astea mi se par dementiale:http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaFermaSept2010authkey=Gv1sRgCIePhfCGlPOEFg#5517038439273401490;
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaFermaSept2010?authkey=Gv1sRgCIePhfCGlPOEFg#5517038916403488322;
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/CretaFermaSept2010?authkey=Gv1sRgCIePhfCGlPOEFg#5517039083557555394

noastra!