Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress A propos de domul Patrick - alta perluta, nu mai stiu daca v-am zis-o, daca v-am zis-o ma scuzati, e neuronul de gravida. Patrick uraste luminile de pe strada, de la felinare, noaptea. Asa ca in masina intr-o seara incepe sa miorlarie : - Stinje lumina! Nu plashe! - Tati : pai nu pot, le-a aprins politia, cu ei trebuie sa vorbesti - Patrick : Da telefonul! -Tati - ii da telefonul. - Patrick : Alo, polisu? Stinje lumina, nu plashe! Bye. - Tati : Gata, Patrick, ai vorbit cu politia si o sa se stinga lumina? - Patrick : Da. - Tati : S-au executat imediat ca asa a zis Patrick? - Patrick : Monsieur Patrick! La munte, la cabana, se baga mereu in jocul barbatilor, la volei. Cand apaream si eu pe langa ei, ca sa-l iau, ca nu mai putea juca nimeni , Patrick : -Mami, pleaca d-aishi, noi jucam tare ca baietii si te lovim! Edit Lorich voiam sa-ti raspund la buburuze, insa pana ajung sa recuperez... trece ziua, asa ca-ti zic aici, felicitari pentru fifi rusinoasa! Ma bucur ca e tot fetita! ![]() Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -17+ cu posibil ![]() Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |

MortalCred ca asta e cea mai frumoasa perioada, cand incep sa scoata perle din gurita.
Am pus ceva poze cu sara http://picasaweb.google.com/118405922882871062836/SaraToamna2010#5514894898142646018
Va pup!!
CrinaAndreea spune:
9 septembrie 2006 - tremuram ca frunza in vant de emotii (iar eu chiar nu sunt o fire emotiva); era ziua nuntii mele, ziua in care incepeam o nou viata .... 

9 septembrie 2010... am depus (in sfarsit) actele de divort. Data.. a fost o mare coincidenta, nu a fost alegerea mea. Apoi am baut o cafea cu avocata, am continuat cu o repriza de "shoping" pentru Bogdan (cateva bluzite cu maneca lunga si niste sosetute) si ... iata-ma acasa pe langa calculator. Bogdan doarme acum, ca l-am lasat la vecine si s-a jucat cu copii ei si ai finilor ei ![]()
Maine... voi merge la prima intalnire cu psihologul, dupa care imi voi da seama daca vor urma si altele sau nu.
Cam atat pentru astazi ![]()
La multi ani, Ana! (mica sau mare) 
gabitzam spune:
Crina, iti doresc sa termini cat mai repede si usor, sa poti sa-ti vezi de viata linistita mai departe!
belleane spune:
Alina_anto: ce mare s-a facut Sara. Seamana cu mami
.
Crina: sper ca acest pas sa te ajute sa fii mai linistita, chiar daca pana la vindecare va mai trece ceva timp.
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.

Crina, te imbratisez si iti doresc sa treci usor peste perioada asta.

Doloress, te rog mult sa nu mai faci efort, mereu astept sa vad ce scrii, cum te simti. Multa sanatate. Am vazut pozele, Patrick este un scump, iar de conversatia lui cu tati ... am murit de ras, este foarte haios. 
Simonix, am vazut pozele, super concediu aveti, distractie placuta in continuare, va imbratisez cu mult drag. 
Lilly, multa sanatate si sa vina bb2 cat mai repede. 
Cleo, bravo pentru silueta. Cred ca o sa-mi ia 2 ani sa-mi revin. 
Lori, felicitari pentru rezultatul la morfologie. Doamne, ce emotii mai aveam si eu cand mergeam la eco ... Doamne ajuta, va doresc multa sanatate. Ah, uitam, saru'mana de pontul cu reducerile la girasol, aseara am primit cartile, sunt superbe, am citit deja din ele, Vladuc e foarte incantat.
Alysh, bafta la pariu. Oricum arati minunat in pozele din concediu, ti-ai revenit foarte repede. 
Micaela, ce-am mai ras cand am citit ca ai ajuns la batranete sa-ti strice ziua Mickey ... Pupam Dariuta scumpa.
Laurita, ce mai face Ilinca frumoasa ? Andra mea este o zvarluga, deja sta in fundulet desi mi se pare cam devreme, as fi vrut sa mai stea la orizontala o perioada dar nu are stare. Cand il vede pe Vlad alergand pe langa ea, s-ar da jos din pat. Si se taraste pe burta, reuseste sa se deplaseze, mor de ras cand o vad, e mult mai activa decat Vladuc. Mai nou ii face Vlad cucu-bau ... iar ea rade cu o pofta ... 
Simonita, ce mai faci ? Cum te mai simti ? 
MsBB, te imbratisez si iti doresc multa sanatate. 
Lumi, tu ce mai faci ? 
Ca tot vorbeati de masele, m-am uitat si eu in gura lui Vlad. Le are pe toate, habar nu am cand au iesit. E drept, el a mai fost miorlait noaptea insa nu mi-a trecut prin cap ca-i ies maselele pentru ca lui i-au iesit dintii ceva mai tarziu.
La noi toate sunt ok momentan, copiii sunt bine, doar eu sunt putin deprimata, probabil din cauza vremii la care se adauga oboseala, probabil si faptul ca demult nu am mai facut ceva pentru mine, m-am cam neglijat ... nu stiu. Bine ca este vineri, ziua mea preferata, imi mai creste putin moralul. Maine incerc iar sa ies putin sa-mi cumpar cate ceva. Nu stiu cum reusesc, de cate ori ies nu cumpar decat pt. copii.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Lorich spune:
Neata
Dani pt stacanele de cafea.
Ma bucur ca ti-au placut cartile, si Robert e incantat tare de.
Super frumos (si rapid!) se dezvolta Andra ta scumpa.
Alina deja stii ca toata lumea topita dupa Sara ta. Ti-o mai spun o data, e superba!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
chinabulina spune:
buna dimineata, ne mai tineti minte?
n-am mai reusit sa scriu de muuuuuulta vreme pe aici. in ultimele zile am mai apucat, insa, sa va citesc. noroc cu FB, ca va mai vad in poze...
am vazut ca s-au schimbat multe pe aici de cand n-am mai intrat: au aparut copilasi si burtici noi (felicitari tuturor!!!
), avem gradinari (mama, cand a trecut timpul asta???), vesti multe, ce mai...
crina, sa fie intr-un ceas bun schimbarea din viata voastra. sunt sigura ca e foarte greu acum, dar mai sunt la fel de sigura ca va fi din ce in ce mai bine. o ai ca exemplu pe cadina, cand am citit prima data vestea despre voi, la ea m-am gandit. si ma bucur ca ne mai citeste si ca a intrat sa-ti spuna din experienta ei. cadina, ma bucur ca lucrurile au devenit frumoase pentru voi 
dupa cum spuneam si mai sus, pozele nu le-am ratat. e plin forumul asta de mamici frumoase si de copilasi si mai si
. tocmai m-am delectat cu sara creata si ochioasa, o frumusete de copil!!!
m-am amuzat foarte tare si cu perlele mititeilor. a fost de coma conversatia lui patrick cu politia
, m-am ascuns dupa monitor sa rad, ca-s la munca...
mie imi place de mor varsta asta, cu perle. si teo scoate niste chestii de raman masca. zilele trecute mi-a spus din senin "te iubesc, mami". am facut pe mine. dupa care imi spune "vezi, daca iti spun ca te iubesc iti trec toate supararile?"
. mi s-au taiat picioarele! iar de doua zile nu ma scoate din "draga mea". s-a urcat pe canapea si s-a sprijinit in burta mea, la care eu am scos un "au". mi-a zis "ce e, draga mea?". "pai ma doare, ca esti grea". "lasa ca te pup", imi zice. ma pupa si apoi "a fost dulce? te mai doare?" e foarte pisicoasa... cand nu e incapatanata. ca are un temperament uneori... am citit ce spunea lily de julia cu "nu X, nu Y". exact asa si a mea. de obicei eu incerc sa-i ofer variante. facem aia sau cealalta? sau ii spun consecintele: daca facem X, se intampla ceva. daca facem Y, se intampla altceva. si ea alege. de obicei ce trebuie ![]()
am scris mult, sa recuperez, cred
. si as mai scrie, dar poate reusesc mai tarziu. desi mai bine nu mai promit nimic, ca mi-am mai propus si alta data sa intru zilnic si n-am putut. offff... va pup pe toate 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Cu Victoria in gand si-n suflet
Lorich spune:
Georgiana
multumim ca ai trecut pe aici, mereu ma gandesc la gogosica ta isteata si scumpa; super dulci sunt la varta asta, da!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
Danicris spune:
Ah, da, am vazut si eu frumusete de fata, Sara de Alina_anto, este minunata, sa va traisca, sa fie sanatoasa. Iar tu, Alina, esti o mamica superba, mi-au placut foarte mult pozele. 
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
Crina o sa fie bine, ai sa vezi, desi ti se pare un truism poate, sa stii ca timpul chiar vindeca ranile.
felicitari pentru curaj!
Multe femei se complac in nefericire si distrug si pe bietii copilasi.
Alina_anto ce frumoasa e Sara, o scumpete! 
Danicris
uite un pupic de incurajare! Asa e toamna, ne apuca putin depresia. Eu una saptamana asta am fost numai cu fundul in sus, dar asa sunt eu cand vin dintr-o vacanta, concediu, cat de mic. Vreau inapoi acolo!
Mi-e greu sa mna reobisnuiesc cu rutina si cu "ce trebuie" sa fac zi de zi.
Chinabulina uelcom bec! ma bucur ca ai mai trecut pe la noi cu vesti despre Teo! Simpatica foc, nici nu stii de unde le mai vin atatea in minte! Intr-adevar e o perioada minunata, pe mine ma lasa in fiecare zi cu gura cascata. Aseara imi zicea care e mana stanga si care e mana dreapta, nu stiu de unde a invatat, cred ca de la gradi.
-17+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!