Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 12
Reallaura spune:
Cleo
pleaca mai cu 53 de kg ale tale!
Biscotino cum a fost? parca la botezul Ilincai nu a mai fost chiar asa bun.
Ali interesante pariuri la voi acolo!
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 am 53.5 kile www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Hi, hi, te-am luat, eu am 53.3 kg
Eu is racita cobza.Ma duc diseara la doctor dupa concediu medical.Sper sa-mi dea ca altfel ce fac la lucru? Concediu de odihna mai am doar 4 zile pe anul asta.
In alta ordine de idei cica am inceput lucrul la bb2, dar se pare ca luna asta nu ne-a iesit.Acum ma bucur pt ca nu ar fi fost recomandat si cu bb si cu medicamente de raceala.Sper sa stau calma si sa nu ma agit daca nu ne iese nici lunile urmatoare. Dar ma gandesc ca daca nu vine bb pana la craciun ma duc la doctorita si-o rog sa-mi dea iarasi medicamente de stimulare, ca la Julia a functionat din prima luna.
Sper sa mai intru cand doarme Julia(am oprit-o si pe ea acasa sa se vindece complet de raceala).
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
belleane spune:

CamiM

sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de frumusetile tale mici.
pentru toate Mariile si toate Anele inclusiv a mea.
Lorich:
pentru fetita. sa fie sanatoasa si sa stea cumintica in burtica cat mai mult.
Alysh: credeam ca Elena e cea mai neastamparata. Mie imi tine inima tot timpul in pioneze cand se joaca ea spectaculos. Inevitabil se loveste. Deocamdata nu s-a lovit ff rau dar nu cred ca s-ar linisti vreodata.
Cleo: ma bucur ca s-a mai cumintit Mara, a noastra abia de-acum a inceput sa faca scandal la culcare. Ma termina cu 1000 de bisuri. Bisurile inseamna ca dupa ce o punem in patut ne trezim cu ea la usa, ne zambeste asa frumos de acolo, apoi incet incet se apropie, se urca in patul nostru, se uita la tv, o ducem la loc si iar vine, apoi cere apa, apoi pipi etc, etc dupa care se trezeste si cea mare si incepe si ea: apa, pipi Numai la 12 s-au culcat in ultimul timp.

Si cea mare incepe scoala. Cat a fost cea mare la bunici Elena a fost o scumpete. Ma si gandeam la cei cu 1 copil cat de simplu poate fi. Cum reusesti sa slabesti?
cleo78 spune:
brrr, belleane, Mara adoarme pe la 21-22 in fiecare seara. Aseara, de la tort, a adormit dupa 22.
Am mai gasit neste site-uri:
http://www.pantoficomozi.ro/colectia-noua/balarini-gri-romance.html
http://www.haine-super.ro/produse/camasi?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v2.tpl&product_id=397&category_id=7
nu comandai nik. Doar ma uit la ele.
Doloress spune:
La multi ani Cami! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale! !
La multi ani tuturor Anelor! Si eu am doua in familie, si mama si soacra.
Micaela asa e si la noi, de ce sunt buline pe scaunul asta? si da-i planset si miorlait, si de ce nu poate sa scoata bulinele de pe scaunul asta? Eu sunt calma, imi dau seama ca sunt nenumarate lucruri pe lumea asta care ma agaseaza si pe mine, insa am invatat incet incet sa traim cu ele, sa ne resemnam. Ei nu cred ca au ajuns la stadiul asta. Asa ca incerc sa-i explic, apoi incerc sa-l iau cu altceva, in ultima instanta il las sa planga. Mi se pare normal sa fie frustrat de una, alta, isi da seama ca nu poate controla tot. Cred ca e o mare dezamagire pentru ei insa trebuie sa invete incet incet sa traiasca cu lucrurile pe care nu le pot controla.
Alysh bafta la pariu, uite iti facem galerie!
Lasa ca reusesti tu, ca si data trecuta! Din pozele de la mare mi s-a parut insa ca arati super.
Cleo la noi la gardinitele mari nu te lasa cu absolut nici o jucarie, nici macar un ursulet cu care doarme copilul. La astea familiale, te mai lasa, normal. Al meu a carat una, alta si le-a pierdut pe-acolo, asa ca acuma stie lectia. Sta cu ceva in mana, apoi zice: O iau la gadiita. Apoi eu ii zic, stii ce ai patit ultima data, le-ai pierdut. La care el: Las acasa, fashe dodo. Trebuie sa-i gaseasca un rost si daca sta acasa.
Lily noi am incercat 5 luni. La Patrick numai 2. Bine, la mine problema era ca si alaptam, eu zic ca asta a fost. Cum am lasat alaptatul, luna urmatoare am ramas.
Aseara m-am trezit cu un picior in burta, dar atre de tot ca m-am si speriat, am dormit pe un colt de pat, la picioare. Acuma vreau sa ma mut, insa nu stiu cum o sa primeasca domnul Patrick asa o veste.
-17+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
A propos de domul Patrick - alta perluta, nu mai stiu daca v-am zis-o, daca v-am zis-o ma scuzati, e neuronul de gravida.
Patrick uraste luminile de pe strada, de la felinare, noaptea. Asa ca in masina intr-o seara incepe sa miorlarie :
- Stinje lumina! Nu plashe!
- Tati : pai nu pot, le-a aprins politia, cu ei trebuie sa vorbesti
- Patrick : Da telefonul!
-Tati - ii da telefonul.
- Patrick : Alo, polisu? Stinje lumina, nu plashe! Bye.
- Tati : Gata, Patrick, ai vorbit cu politia si o sa se stinga lumina?
- Patrick : Da.
- Tati : S-au executat imediat ca asa a zis Patrick?
- Patrick : Monsieur Patrick!
La munte, la cabana, se baga mereu in jocul barbatilor, la volei. Cand apaream si eu pe langa ei, ca sa-l iau, ca nu mai putea juca nimeni , Patrick :
-Mami, pleaca d-aishi, noi jucam tare ca baietii si te lovim!
Edit Lorich voiam sa-ti raspund la buburuze, insa pana ajung sa recuperez... trece ziua, asa ca-ti zic aici, felicitari pentru fifi rusinoasa! Ma bucur ca e tot fetita! 
-17+ cu posibil 
Lorich spune:
Doloress eu am o perna ff pufoasa (care ma ajuta la somn, ca tin un picior pe ea) dar ma ajuta si pana adoarme R, ca o pun in dreptul burticii; pai daca imi da Robert un picior de ala de-al lui...
Mersi de felicitari
, e intr-adevar ce asteptam! haios Patricku'
CAMI la multi ani!!
Sunt tare curioasa ce mai faceti voi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
21+
Doloress spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Doloress: ce tare e Patrick. ![]() shi modoviniesti pi diasupra.Te iubim, printesa Victoria!!! |
Moldovinesti cu franceza... curat Coana Chirita
-17+ cu posibil