Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaser nu taxe de livrare, iubita! Taxele noastre de Provincie, un fel de TVA Da, ii place Victoriei Tinkerbell, ai citit ce am scris multumim inca o data mult de tot, era tare incantata de ea, cand a adus-o Daddy, a 'zburat-o' pe Tink prin toata casa Pupici speciali Mariei de ziua numelui.

La multi ani tuturor cu nume de Maria! (si derivati)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata mamicute!

Doamne ce vreme d esomn in Bucuretsi. Vreao o galeata de

Asea...fusei la eco morfo, fifi e tot pasarica, plutesc, nu mai merg normal. Totul e ok, placenta s-a mai ridicat (frica mea), are 456g si nu a vrut sa arate fatza, nu a vrut sa-si ia manutele. Uite asa a platit mami 4D doar sa vaza niste talpite, manute (deja imi pareau pufoase asa) si niste parti mici de mocuta. Mi s-a parut ca nu semana cu Robert la varsta aia.

Robert si-a revenit si el, nu ma asteptam la cat de furios a izbucnit virusul ala, a dormit f bine, nu s-a mai infundat, papat - declar socata prima viroza-guturai, ce-o fi fost fara pofta de mancare afectata. Adica nu f tare afectata. L-am mai lasat azi fara gradi, sa -si revina de tot, paote maine mai prind eo zi inainte de we.

Alex@sara imi pare tare rau pt cazatura puiutei! Mi-a parut tare bine sa va cunsoc pe toate 3.

Azi e Sf. Ana, nu? La multi ani sarbatoritilor zilei de azi! O zi minunata sa aveti!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata si de la noi,

Azi aveam intalnire cu Laurita si Ilinca si uite ce ne face vremea Anuntasera frumos pt azi. Chiar imi propunea ieri directorul de la restaurantul unde vom face botezul daca nu vrem sa alegem terasa, f dragutza de altfel, dar pot sa risc????

Azi a plans mai putin Vlady, deci, trag speranta ca se reobisnuieste.

Lorich, multam de cafea, iau si eu vreo juma de galeata ca nu stiu cre-am dar dorm f prost Felicitari pt confirmarea bebelunei, cred si eu ca esti in al noualea cer

Belleane, am uitat sa-ti raspund ieri, Vlady s-a aruncat de pe o buturuga cu gura si nasul intr-o bordura si si le-a facut prastie. Eram la mama la curte chiar inainte cu cateva zile de plecarea in BG

Fug sa pap ceva. M-am cantarit azi dimineata aveam 63,7....am mai scazut putin...hmm, astept cu nerabdare 58-ul ca sa castig pariul cu barbata-miu. MAi ales ca e pe 20 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi il las numai pana la pranza, B e de garda si vine mama sa ne ia la ea pana maine. Stau si fac mancare si bagaje, ascult muzica viata!

Ali scumpa mea, ce rau imi pare ca ne joaca vremea feste...ooof! DAr vorba ta, ne vedem de 2 ori sapt viitoare! iar cu Vladi si Mirci in parc intr-o seara, cu totii. ar fi misto
Felicitari pentru vointa pe care o ai
Ah, bine ca se reacomodeaza Vladi, nu vazusem mesajul ca face fitze la gradi!
Lorich ura ura, felicitari pt dra ica.
Sa fie sanatoasa si pufoasa cum vrea mami. Sanatate si lui RObi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi ani CamiM sa fii sanatoasa, si voioasa, sa fii fericita si implinita!!!

La multi ani si la toate Anele!

Alysh, pe 20 mil? hai ca pun si io pariu cu sotul tau ca in 1 sapt ajung la 53 kile , si o sa fiu mai ieftina, pe 10 mil pun

Lorich, inca o data, felicitari pt fifilina.

AM dat aseara tort Biscotini la fifilina. Si a adormit dupa 22. Si s-a trezit la 2 juma si avea chef de conversatzie. Nu ii mai dau tort

edit: apucai sa citesc printre picaturi, despre bebe SIluan: a implinit 7 luni, si sunt acasa. La un ultim concert organizat de biserica, a venit o vedeta, nu i-am retinut numele, si a zis ca vor rezolva si aduce toti banii care mai lipsesc. tot ce putem e sa ne rugam sa fie bine si mama, si puiul, si sa ajunga cu bine la transplant, si sa treaca peste toate acestea.
In continuare, nu au primit nimic de la statul roman, si nici nu vor primi.
E trist- nici macar transport/spitalizare/medicamentele nu sunt acoperite....

Michaela, noi am avut show cu muci si lacrimi azi ca avrut sa ia toate jucariile primite de ea azi. Am ajuns la concluzia ca ii interzicem sa mai ia orice jucarie, ca starneste scandal si pe la gradi, cand o urla la copii A MEEEEAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna, mah ce vreme, ieri cald, azi frig...
Eu una o iau razna cu al meu copil, de dimineata a urlat 1 ora ca nu e nu e Mickey la tv... m-am imbracat cum am apucat si pe ea la fel, doar ca nu concepe fara rochita/fustita... strange gunoiul, ca e zi de gunoi, unul din dezavantajele statului la casa, nu poti rata momentul in timpul asta copilu meu a urlat, i-am explicat ca se poate uita la dvd-playerul ei ca la tv nu poate face ea programul, nu domle ea asa vrea.
Copii vostrii au asa 'probleme'? Adica eu am incercat sa ii explic, sa fiu calma, cand am vazut ca sanse sa o fac sa inteleaga am zis ca o las sa planga, sa-si consume frustrarea... dar sincer m-am enervat foarte tare de m-a pocnit o durere de cap de imi vine sa plang.
Apoi traficul din buc, ca iti vine sa ii bati pe toti, fii-mea statea suparata si mai suspina din cand in cand... Doamne fersete sa ma supere azi cineva pe la serv ca si-o ia.

Nu credeam sa ajung la batrante sa-mi strice Mickey ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Cleo, biscotini, ma? Tu nu ai auzit ca sunt nervoasa? pai ce vrei sa mor de pofta?
Cred ca eu ii dau lu fii-mea ceva cu musetel, sa se mai calmeze, nu ii bag cacao ca explodeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Cleo, biscotini, ma? Tu nu ai auzit ca sunt nervoasa? pai ce vrei sa mor de pofta?
Cred ca eu ii dau lu fii-mea ceva cu musetel, sa se mai calmeze, nu ii bag cacao ca explodeaza.

pai i-am scos partea cu cacao... , dar tot energizata a fo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

la multi ani CamiM sa fii sanatoasa, si voioasa, sa fii fericita si implinita!!!

La multi ani si la toate Anele!

Alysh, pe 20 mil? hai ca pun si io pariu cu sotul tau ca in 1 sapt ajung la 53 kile , si o sa fiu mai ieftina, pe 10 mil pun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Nu stiu daca se baga si la nevasta altuia dar poti sa incerci o negociere. 53 intr-o saptamana, hmm? inseamna ca esti slabatura, fugi de-aici

Mergi la inceput

am 53.5 kile . Imi da mana sa negociez

Mergi la inceput