Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich La multi ani Mariilor si tuturor celor care serbeaza azi Sf. Maria!!! ![]() La multi ani Iasminutza Ana Maria scumpa si draga, La multi ani pui mic cu ochi frumosi Teodora Maria by DanaH La multi ani Scortisoara superba Sara Maria La multi ani Mara (va sarbatoriti si voi, nu?) La multi ani Teodiora Maria, gogoasa balerina, isteata si vorbareata! La multi ani Maria Eliana! La multi ani Sara Maria by Alex@sara! La multi ani Dariutza Maria! La mullti ani si la mamici, tatici, bunici si pisici sarbatoriti! ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+ ![]() |
pt ca deja lorich munci la lista asta minunata, mai dau si io niste

la aniversati, si aniversate, si ma duc la pranz sa iau tort lui fifi mica sa isi cante singura LAAA MUULTI ANI!edit: laura, te-am luat cu 5 secunde!! OLE!
Desiree, pupaturi si sanataturi, speram ca nu e nimic grav acest mic salt de temperatura.
Doloress, pupam Patricutzu si burticul!! shezi ghinishor, ca ma enevrezi si iar vorbesc moldovineshti de se kk tati pe el de ras.
Sa laud pe Mara: dupa o noapte exemplara (desi 2-3 scanceli acolo de amortit si facut tumbe si cerut vaca - si banui ca nu voia vaca de acasa ci pe ceea uitata la gradi, la vache bruxelles), azi dim. a baut un biberon de lapte, de 250ml, ca mai mult nu incap, s apoi a facut unu mare la oala!!
Deseara ii cantam Laaaa multi ani! si mai ales isi canta singura.
Reallaura spune:
LA multi ani si de la noi Mariucilor si Mariilor![S]
sa fiti fericite!
Belleane
ms mult de complimente!
Cleo
Doloress sa va fie de bine iesirea, dar vorba ta, stai mai incet cu efortul...ma bucur ca Patrick s-a simtit bine. cand vedem poze?
Desiree
si sanatate Victoriei. te admir pentru cum le duci pe toate...
Doloress spune:
Buna dimineata din Canada! Eu imi beau cafeluta si trebuie sa ma apuc de munci dar nu prea am chef...
La multi ani Marii mici si mari! Sa fiti sanatoase si fericite!!!
Cleo esti tare simpatica! ![]()
Laura uite aici niste pozici, de la Satul lui Mos Craciun si celelalte de la cabana. Nu prea am facut asa multe, daca am stat mai mult in casa... Mi-am dat seama ca n-am nici o poza, ca eu sunt responsabila mereu cu pozele deci eu sunt cam absenta din toate.
http://outdoors.webshots.com/album/578538204tfTXrN
http://good-times.webshots.com/album/578539592EeGiTW
Desiree pupam printesa curajoasa! Crizutele sunt si la noi, si Patrick nu a avut de trecut prin atatea prin cate a trecut Victoria, deci, e varsta. La noi trebuie negociat muuuult si vorbit muuuult, daca ne prinde obositi si pe noi e de jale. Trebuie sa fim mereu cu mintea odihnita si cu dispozitia necesara. Reusim sa aplanam cam 80-90% sa zic din crizute. Si al meu la fel, de ce sta aia acolo si nu e dincolo, unde e butonul albastru, unde e creionul verde, etc. Dar nu e bai, m-am asteptat la mai rau. In general cu multe explicatii si rabdare isi revine.
-17+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Lorich La multi ani Mariilor si tuturor celor care serbeaza azi Sf. Maria!!! ![]() La multi ani Iasminutza Ana Maria scumpa si draga, La multi ani pui mic cu ochi frumosi Teodora Maria by DanaH La multi ani Scortisoara superba Sara Maria La multi ani Mara (va sarbatoriti si voi, nu?) La multi ani Teodiora Maria, gogoasa balerina, isteata si vorbareata! La multi ani Maria Eliana! La multi ani Sara Maria by Alex@sara! La multi ani Dariutza Maria! La mullti ani si la mamici, tatici, bunici si pisici sarbatoriti! ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+ ![]() |
Multumim iubitzica noastra!!
LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii!!!!!
Pupici !!
CrinaAndreea spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR! (mici si mari)!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce este mai bun pe lume! Petrecere frumoasa si sa va ganditi si la noi cand ajungeti la tort! ![]()
Desiree, sanatate multa Printesei Victoria! 
Cleo pupam Mara scumpa tare! Distractie placuta si voua si Laaa muuulti ani! 
Alex@Sara spune:
Hellou si de la noi....chiulangioaicele....dar pt mine ziua ar trebui sa aiba cel putin 36 ore 
.
acum vin cu o maare rugaminte....sa imi ziceti ce folositi voi pt vanatai/cucuie ca a cazut Dariuta destul de urat,are barbia sparta putin,langa nasuc zgariata si in frunte ditai vanataia cu cucui...Mor de nervi ca putea fi mai rau,si numai din cauza mea,ca eu am cocotat-o pe un stalpisor de beton si ea s-a aruncat in fata si m-a luat pe nepregatite 
.
va multumesc pt eventualele raspunsuri .O seara buna in continuare
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
CrinaAndreea spune:
Alex@Sara noi folosim Lioton Gel, e foarte bun pentru vanatai si cucuie... dispar ca prin minune. ![]()
Pupam Dariuta si sa-i treaca repede!
gabitzam spune:
Pentru vanatai/contuzii/cucuie este bun cum zice si Crina Lioton gel, sau Hepathrombin (are aceeasi compozitie ca si Lioton, alta concentratie). Sau mai naturist, Arnigel de la Boiron.
Si gheatza !!!
Alysh spune:
Buna scumpele,
LA multi ani Mariilor noastre scumpe si dragi: MARA, IASMINUTZA, TEODORA, SCORTISOARA SARA, DARIA, TEO GOGOSICA, ELIANA, SARA (ALEX SARA)
Ne apropiem si noi cu pasi rapizi de botez, am ceva emotii.
Luca s-a marit, nu mai plange asa usor, e un dulcel. Vlady a fost mutat la alta grupa cu alte educatoare si plange iar dimineata
, desi cand merg sa-l iau imi spune ca mai vrea la gradi
Multumim pt vizionarea pozelor si complimente
Am reusit sa mai citesc din urma cate putin: Crin Andreea, iti doresc sa treci repede peste perioada asta dificila! Cat despre mancare, uite, eu de ex ii creez mereu un meniu cat mai echilibrat si daca il papa primeste si ceva mic dulce. Mai ales in Bulgaria unde existau dulciuri si inghetata peste tot am procedat asa. Acasa ii dau mult mai putine dulciuri. Asa ca si la capitolul asta il mai santajez putin.
MsBB, m-am cutremurat de povestea cu idiotul ala. Si eu am vazut o faza cand eram in liceu cu unul care statea pe un pod si ....asa si pe dincolo, m-a marcat pe viata imaginea aia. Tot felul de dezaxati.
IN alta ordine de idei, da, si noi vrem la servici in loc de "gradanitza", "te rog frumos, mami, ia-ma si pe mine la servici (deh, sunt obligata sa-l pacalesc), "te rog frumos, mami, vreau sa mai dorm in patutul meu", Doamne i, imi rupe inima
DAni, in afara de saculetii de gradi, nu am inscriptionat nimic, nimic.
Lorich, superb, da, e clar ca si ei au "dorul" in sufletel, si Vlad mereu ma intreaba de mama- de Kika lui - e innebunit dupa ea...iar eu sunt fericita ca n-am stiut ce e aia bunica
Cleo, ma bucur pt transformarile in bine ale MArei, Bravi, multi pupici!
Desiree, asteptam vesti bune. Pupici Victoriei!
Doloress, frumoase poze, ca de obocei Patrickut ma topeste!
mihaser spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Mihaser abia azi au ajuns cu pachetul, ca au venit la spital si nu a luat-o nimeni, ca au dus-o la shipping/recieving si nu era nimeni acolo sa plateasca $2.68!!! si nu au lasat pachetul si i-am sunat iar sa il duca la Daddy la magazin, abia azi au ajuns cu ea! Saru-mana, multumim mult. ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
off..azi mi-a venit si mie notificarea de la ups...sincer nu inteleg de ce naiba v-au cerut si voua 2$ ptr livrare...Sper sa-i placa Tinkerbella lu` Vicky...Va urez sanatate!

Alysh spor la pregateli! Am vazut pozele!

Simo
...never say never! Va pup!

22.05.2008