Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 9

Reallaura spune:
Reallaura spune:
 stiam eu ca mai trebuie sa raspund cuiva. 
Stefany eu i-am dat lui Mirci Erdomed. e pe baza de plante si a functionat de fiecare data. i-am dat 2,5 ml x 2 pe zi

belleane spune:
belleane spune:
 Danicris: am vazut poze cu rasfateii tai: sunt frumosi foc si ma bucur ca sunt asa de legati sufleteste unul de altul. Eu nu i-am personalizat niciodata Anei lucrurile, mi se pare frumos dar complicat asa ca am scris pe etichetele lucrusoarelor numele ei. In general pe toate hainutele sunt etichete cu spatii punctate pentru nume.
Laura: Sunteti superbe mamcilor, ma uimiti cu vointa voastra  si de copii ce sa mai zic Ilinca cel putin e bebelusul pe care si-l doreste oricine: cu bulanase, obrajori, zambareata, ochii albastri.
 si de copii ce sa mai zic Ilinca cel putin e bebelusul pe care si-l doreste oricine: cu bulanase, obrajori, zambareata, ochii albastri.
Cum se uita Simona la ea...dar o sa-i aduca baietii 3 nurori frumoase.

Danicris spune:
Danicris spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui BELLEANE Danicris: am vazut poze cu rasfateii tai: sunt frumosi foc si ma bucur ca sunt asa de legati sufleteste unul de altul. Eu nu i-am personalizat niciodata Anei lucrurile, mi se pare frumos dar complicat asa ca am scris pe etichetele lucrusoarelor numele ei. In general pe toate hainutele sunt etichete cu spatii punctate pentru nume. Te iubim, printesa Victoria!!! | 
Saru'mana. Ah, eu credeam ca asa trebuie la gradi, am inteles aiurea, de fapt numai pijamaluta trebuie incriptionata cu numele. De copii ce sa zic, ma bucur enorm ca se inteleg, Vladuc cand se trezeste se duce direct la Andra sa o pupe, iar ea e topita dupa el. Seara stau cu ei in patul nostru sa se joace, el sare in pat, ea rade in hohote si il apuca de picioare ... mai nou ii face Vladuc cucu-bau iar ea lesina de ras. Ce sa zic ? Am noroc ca se inteleg. Daca ar fi asa tot timpul as fi cea mai fericita. Deocamdata este, imi doresc sa se inteleaga perfect toata viata, Doamne ajuta. Te imbratisez si iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Dani, mami
 de
 de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

belleane spune:
belleane spune:
 Uitasem de Alysh: am vazut si pozele voastre: arati foarte bine si tu, nu pari ca ai fi nascut de curand, sunteti o familie frumoasa si radiati fericire. Ce a patit Vladut la buza? Am vazut ca deja e cu ochii dupa fete.

Doloress spune:
Doloress spune:
 Am venit si noi de la cabana, ar fi fost si mai fain daca era mai cald, si nu ploua, dar asta este, ne-am odihnit si ne-am incarcat bateriile intre prieteni. Adica de odihnit nu prea, ca ma culcam la 2 si ma trezeam la 7  dar asa e  in gasca cu copil mic. Piscina era ingradita,  deci n-am avut probleme cu copii, am fost 11 adulti si 6 copii de la 1 an la 10 ani, Patrick a fost cel mai fericit intre copii.  Am  facut putin efort intr-o seara si m-au apucat niste contractii oribile, am crezut ca ma si duc la spital, noroc cu no-spa de la mama (sau poate cu efectul placebo, cine stie) ca m-am linistit. M-am speriat tare si am hotarat sa o las mai moale cu efortul. Lumea care m-a vazut pe-acolo a zis ca nu se mira ca am nascut la 7 luni, eu sunt tare energica de felul meu, n-am deloc rabdare sa stau locului. Si ma mai intreb cu cine seamana Patrick.
 dar asa e  in gasca cu copil mic. Piscina era ingradita,  deci n-am avut probleme cu copii, am fost 11 adulti si 6 copii de la 1 an la 10 ani, Patrick a fost cel mai fericit intre copii.  Am  facut putin efort intr-o seara si m-au apucat niste contractii oribile, am crezut ca ma si duc la spital, noroc cu no-spa de la mama (sau poate cu efectul placebo, cine stie) ca m-am linistit. M-am speriat tare si am hotarat sa o las mai moale cu efortul. Lumea care m-a vazut pe-acolo a zis ca nu se mira ca am nascut la 7 luni, eu sunt tare energica de felul meu, n-am deloc rabdare sa stau locului. Si ma mai intreb cu cine seamana Patrick. 
Danicris, Alysh am vazut pozele, m-am delectat cu copii vostri frumosi foc!!! 
Lori multa sanatate micului tau!  E greu cu mucusorii astia, la noi supozitoarele cu eucalipt ne ajuta mult. Al meu e fan supozitoare, mi-e ca am gresit, ca tot am insistat cu ele cand a fost bolnav,  i-am dat si de tuse, si de muci si de febra, ca nu voia siropele si asta era singura modalitate. Acuma cum prinde momentul isi baga degetul in fund si mereu cere sa-i pun crema (ca asa zice el) in fund.  Daca ati mai pomenit asa ceva!
 Daca ati mai pomenit asa ceva! 
Crina si eu am una bucata mofturos ca m-am saturat de cate ori m-am plans la voi! Am citit de la Ylari si m-am inverzit de invidie cand a insirat "numai" cate fructe papa Eva,  pai eu cred ca ma duc si dau acatiste daca il vad vreodata mancand atatea fructe. In afarta de suc de portocale, nu mananca absolut nici o fructa. La cabana erau toti copii calare pe un platou cu fructe, care de care mai apetisante, al meu a luat si el,  ca i-a vazut pe toti, o bucata de mar si l-a scuipat in momentul doi si isi facea si  greata.
 pai eu cred ca ma duc si dau acatiste daca il vad vreodata mancand atatea fructe. In afarta de suc de portocale, nu mananca absolut nici o fructa. La cabana erau toti copii calare pe un platou cu fructe, care de care mai apetisante, al meu a luat si el,  ca i-a vazut pe toti, o bucata de mar si l-a scuipat in momentul doi si isi facea si  greata.  Asta este...
 Asta este...
De mancat cu noi la masa - niciodata nu prea vrea... deci la noi nu e o solutie, si nici ce mancam noi nu vrea. Cere el singur, se duce la frigider si indica si se pune singurel la masuta si in camera lui. Chiar imi zice sa ma duc de langa el. Asta-i Patrick...
Cleo asa e si finuta mea, tare sensibila la cald, cat mai racoare e  cat mai bine pentru ea. 
MsBB welcome back!! haioasa foc Andra, cum discuta ea in jurul olitei.  Al meu e fan gradi de  un an de zile, n-am probleme sa-l fac sa iasa din casa, oriunde, nu conteaza. Doar e fiu-meu.  Am crezut ca dupa 2 saptamani de concediu cu mami acasa o sa verse si el o lacrima acolo, de amorul artei, nimic, cum aude de gradi, se pune in pijamale pe scaunelul unde il  incaltam si da sa iasa pe usa, neschimbat, ne-imbracat,  cum o fi.
 Al meu e fan gradi de  un an de zile, n-am probleme sa-l fac sa iasa din casa, oriunde, nu conteaza. Doar e fiu-meu.  Am crezut ca dupa 2 saptamani de concediu cu mami acasa o sa verse si el o lacrima acolo, de amorul artei, nimic, cum aude de gradi, se pune in pijamale pe scaunelul unde il  incaltam si da sa iasa pe usa, neschimbat, ne-imbracat,  cum o fi.
 -16+ cu posibil
 -16+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Victoria_mami spune:
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui cleo78 Desiree, pe unde esti? Victoria cum e?   www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!  | 
Cleo, uite-ma! Am fost in spital ptr. tratament de joi seara pana ieri. Au zis dr. ca e nevoie de 3-5 zile sa elimine tot medicamentul din organism, Victoria l-a eliminat in 2 zile! Pana aici toat ebune, dar azi chiar nu e ea... e suparata, are 37.7C, nici febra nici nu... astept sa vad ce se intampla in urmatoarele zile; a zis ca o dor picioarele si o cred, dar nu ii pot da nimic, ca daca ii dau nu ii creste febra (daca e sa creasca) si deci daca e ceva ne-ok, nici nu stiu

Mihaser
 abia azi au ajuns cu pachetul, ca au venit la spital si nu a luat-o nimeni, ca au dus-o la shipping/recieving si nu era nimeni acolo sa plateasca $2.68!!!
 abia azi au ajuns cu pachetul, ca au venit la spital si nu a luat-o nimeni, ca au dus-o la shipping/recieving si nu era nimeni acolo sa plateasca $2.68!!!  si nu au lasat pachetul si i-am sunat iar sa il duca la Daddy la magazin, abia azi au ajuns cu ea! Saru-mana, multumim mult.
 si nu au lasat pachetul si i-am sunat iar sa il duca la Daddy la magazin, abia azi au ajuns cu ea! Saru-mana, multumim mult. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
 22.05.2008
 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Victoria_mami spune:
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui aldaesme Sal'tare, Lily de cand am parat-o aici pe Lorelei nu a mai avut nici o iesire grava. Acu' adevarul e ca daca ne-a obisnuit asa de bunuca, de cum pune un pas pe langa...repede ma alarmez   Sanatate maxima tuturor, Esme | 
In primul rand: NU mai pomeni de galusti cu prune ca-mi lasa gura apa dupa ele de cand eram gravida...

Victoria era tot asa cumintica ca si Lorelei, dar acum, pe cuvant daca ne mai intelegem, e o rasfatata maxim si daca cel mai mic lucru nu e pe placul ei, urla, da din maini si din picioare si se pune pe un plaaaaaaaaaans...

dar cu astea o sa ne descurcam peste 2 ani... acum, ea sa fie bine.
 dar cu astea o sa ne descurcam peste 2 ani... acum, ea sa fie bine._
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
 22.05.2008
 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

simonacip spune:
simonacip spune:
 Neata fetelor.  Va multumesc tuturor. Eu sunt chiar fericita ca am tot baiat. Vorba lui Belleane, o sa fie nurori...plus Ilincutza care-i o dulceatza, face cit 10 fetitze.
Cleo ce-am mai ris la faza cu soacra cu 4 nurori nu ai mai vazut Cam asa e!
Cam asa e!
Va pup pe toate si mai ales pe Victoria...sunt super aglomerata la sv asa ca nu prea mai apuc sa scriu cine stie ce..
Simona, mami de baieti  David si Matei si
 David si Matei si  14+
 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Lorich spune:
Lorich spune:
 La multi ani Mariilor si tuturor celor care serbeaza azi Sf. Maria!!!
La multi ani Iasminutza Ana Maria scumpa si draga, 
La multi ani pui mic cu ochi frumosi Teodora Maria by DanaH
La multi ani Scortisoara superba Sara Maria
La multi ani Mara (va sarbatoriti si voi, nu?)
La multi  ani Teodiora Maria, gogoasa balerina, isteata si vorbareata!
La multi ani Maria Eliana!
La multi ani Sara Maria by Alex@sara!
La multi ani Dariutza Maria!
La mullti ani si la mamici, tatici, bunici si pisici sarbatoriti!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

gabitzam spune:
gabitzam spune:
 Ia te uita ce de Mariuci  Sa ne traiasca cu toatele, mamici si fetici, sa fie fericite, sanatoase si cele mai frumoase si iubite!
 Sa ne traiasca cu toatele, mamici si fetici, sa fie fericite, sanatoase si cele mai frumoase si iubite!