Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
viss spune:
buna din nou- pisuc. ultima eco am facut-o lunea trecuta- la 9 SA.sunt programata pe 15 seot la 12 sapt si 1 zi. ce mult mai e..
si dc veni vorba anexena- singura dovada ca inimile bat este eco.ptr ca oprirea in evolutie a sarcinii e parsiva rau, poti sa nu ai nici un simptom de genul dureri, sangerari,sa ai greata, varsaturi- ce sunt date de hormoni, dar la eco sa-ti zica ca nu-i mai bate inima.horor.eu in dim. de 22 febr. am varsat ptr prima data in sarcina trecuta,si m-am bucurat asa mult ca bebele e bine,asa incat cand dupa 30 min. mi s-a spus ca nu-i bate inima mi-a cazut cerul pe mine..acum, fuse si se duse..alta la rand, poate cu sanse mai multe.

miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
la mine se verifica doar la a doua sarcina, cf testulu isi Vlad ar trebui sa fie tot fetita |
acum ma gandeam..nu stiu cata logica mai am..insa cum ar putea sa varieze rezultatul daca sotul e mai mare cu 2.1 ani si tot timpul imparti la aceeasi valoare ? normal ca mie imi iese mai mic intotdeauna si lui mai mare, nu ?
copiloi spune:
dorinut@, esti sigura ca asta e calculul?
Cred ca e suficient ca tatal sa fie mai mare ca mama, si iese fata, caci impartind varsta mamei de 2 ori la 4, iese un numar mai mic decat la tata, caci varsta mamei e mai mica. 
Sper sa se inteleaga ce-a, vrut sa spun.
Alina
13 +
dorinut@ spune:
pai de ex daca ramai exact in luna in care el implineste o varsta care se imparte fix la 4..clar el va domina.
aplici 'algoritmul' pana cand iti ieste o val sub 4. Cam asa parca era.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica
13+
Anita
anaxena spune:
am reushit!!!ca m-am cacait pt 2 poze amarate
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ pai de ex daca ramai exact in luna in care el implineste o varsta care se imparte fix la 4..clar el va domina. aplici 'algoritmul' pana cand iti ieste o val sub 4. Cam asa parca era. ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic sau nasturica 13+Anita |
am luat un ex si tot nu iese, sotul fix 32 ani, eu 29.11 - tot eu il am mai mic..poate nu inteleg eu
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Buna fetele, Pentru ca am citit ca vorbeati despre calcule privind sexul. Va propun eu urmatorul calcul. DN sot: 10.12.1976 DN eu: 15.08.1978 Eu am avut ultima (prima zi) menstruatie in 29.Mai - deci am ramas in iunie. Acum incep calculele. In iunie avem urmatoarele varste: sotul = 33,6 eu= 31,10 33,6:4 = 8.4 : 4 = 2,1 31,10 = 7,7 :4 = 1,9 Ideea este ca valoare care este mai aproape de 0 este cea care v-a determina sexul. La mine dupa calcul 1,9 < 2,1, ar rezulta ca fac fata :D. (In sapt 12 mi-a zis ca pare a fi fata). Acum na, mie mi l-a zis o tipa care cica a facut la toata lumea cu bebe si le-a iesit intocmai. Daca valoare sotului ar fi fost mai mica, ar fi fost baiat. Se spune ca gena care e responsabila cu sexul se 'innoieste la 4 ani'. Deci gena mea s-a 'improspatat' de curand sa zic asa, comparativ cu cea a sotului.(desi stim stiintific ca barbatul da sexul). Acum sunt curioasa cum va iese voua. Va pup si sorry ca n-am mai scris dar muncesc de rup, azi am stat pana la 8 la munca ..of abia astept sa intru in concediul ce lungg...PS: Sa scrieti cele care stiti deja sexul daca vi se potriveste. ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic sau nasturica 13+Anita |
dar voi nu aveatzi implinite lunile la momentul conceptiei,sotul da ,dar tu nu..teoretic vb cum luam
Ana-Maria mami de
11+ bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
dar voi nu aveatzi implinite lunile la momentul conceptiei,sotul da ,dar tu nu..teoretic vb cum luam Ana-Maria mami de 11+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
la noi e fix 1 luna intre noi ( suntem in aceeasi zi la o luna distanta ) asa ca am luat la amandoi la fel
dorinut@ spune:
gata miki, acum cred ca imi aduc aminte perfect..cred..desi varsta si neuronu' mic..
Nu am explicat corect..mea culpa.
Deci valoare care se imparte aproape perfect la 4 este cea dominanta.
Ex tau:
32
29
al lui s-a improspatat acum (32 se imparte pefect la 4)
al tau peste aproape 3 ani.
La mine:
sot 33,6, la el s-a improspatat la 32, urmatoarea la 36
eu 31,10 = se va improspata peste 2 luni, deci va fi determinat.
Asa-i ca v-am ametit.
Ce e de retinut ca se improspateaza din 4 in 4 ani.
E doar un 'joc '
, nu ma injurati.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica
13+
Anita