Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Seara buna!

Eu mereu cu lectiile nefacute, nu am reusit sa citesc tot, dar e suficient sa ma uit pe prima pagina sa vad carucioarele . Felicitari tuturor pentru carucioare! Eu de abia pe 18 voi afla ce e bebitza ...

brotacel, m-am uitat pe hartiile mele sa vad cand am facut beta hcg. Am facut si in saptamana a 8-a si valoarea a fost 59000.

Si am si o intrebare: la prima sarcina, la cate saptamani/luni se vede burtica? La mine se vede ceva, dar nu stiu cat e de la sarcina, cat e de la cele 2 kg puse pe mine deja?

Merci!

Alina

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy asa sunt si eu....cu greata pana-n gat....am impresia ca daca mananc trece , dar fals-doar pe moment...si iar o iau de la capat.....oare pana cand....???? cu iasmi nu am avut asa greata....

copiloi la prima sarcina s a vazut mai bine pe la 5 luni.

mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!! felicitari!!!

strumfuleeee!!!!!!!!!!!!! ce faci mama??? ai lipsit azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Draga Viss,
bine ai venit - ma tot intrebam de ce nu esti aici, unde e locul tau - tare ma bucur ca ai ajuns!
Trebuie sa fim cat mai optimiste, altfel ne stresam prea tare in fiecare zi!
Tu de ce zici ca nu ai vazut inimioarele? la ce saptamana ai facut ultima eco?
Si mie imi vine sa merg la eco saptamanal, si daca ma gandesc bine in ultimele 3 saptamani chiar am fost , sper sa ma inteleptesc si sa mai raresc...
Ce bine ca mai vin gravidute mici, ca ma simteam pierduta printre carucioare si "cuculetzi", eu sunt asa departe inca de aceste griji...
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

bun venit noilor burtici!

pentru mine azi a fost ziua cea mai groaznica. un minut nu m-a lasat greata, am dat afara si apa daca am baut. si nu doar vomit, dar mi se contracta stomacul de nici aer nu mai iau. si daca ma tine asa inca 7 saptamani am pus-o ;))

in seara asta am pus niste muraturi si cum am cules marar proaspat din gradina m-a calmat incredibil mirosul. dar in acelasi timp a facut barbatul focul in centrala (noi stam mai la tara) si am simtit doar un pic de miros de fum, direct cu capul in wc am fost ;))

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

pisucmic sunt multe burticute cu sarcina mai micuta!!! fiti si voi mai vorbarete si vezi ca noi "trancanim", acaparam subiectul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Buna fetele,

Pentru ca am citit ca vorbeati despre calcule privind sexul. Va propun eu urmatorul calcul.

DN sot: 10.12.1976
DN eu: 15.08.1978

Eu am avut ultima (prima zi) menstruatie in 29.Mai - deci am ramas in iunie.
Acum incep calculele.

In iunie avem urmatoarele varste:

sotul = 33,6
eu= 31,10

33,6:4 = 8.4 : 4 = 2,1
31,10 = 7,7 :4 = 1,9

Ideea este ca valoare care este mai aproape de 0 este cea care v-a determina sexul.
La mine dupa calcul 1,9 < 2,1, ar rezulta ca fac fata :D. (In sapt 12 mi-a zis ca pare a fi fata).
Acum na, mie mi l-a zis o tipa care cica a facut la toata lumea cu bebe si le-a iesit intocmai.
Daca valoare sotului ar fi fost mai mica, ar fi fost baiat.

Se spune ca gena care e responsabila cu sexul se 'innoieste la 4 ani'.
Deci gena mea s-a 'improspatat' de curand sa zic asa, comparativ cu cea a sotului.(desi stim stiintific ca barbatul da sexul).

Acum sunt curioasa cum va iese voua.

Va pup si sorry ca n-am mai scris dar muncesc de rup, azi am stat pana la 8 la munca ..of abia astept sa intru in concediul ce lungg...
PS: Sa scrieti cele care stiti deja sexul daca vi se potriveste.

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu burtica am inceput sa am,cel putzin jos pana la talia blugilor e terenul ocupat de bebe,de la talia blugilor in sus e stratul de grasime aferent sarcinii(ca am observat ca la mine ca asta e ciclul:balonat,adunat grasime apoi burta de bebe),ia sa caut eu cablul de la aparat ca de cand zic ca pun cele 2 poze mi-a crescut burta pana la gura

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Seara buna!!!!

Soarele e inca sus pe cer aici, nu a plecat inca la culcare... deci mai pot sa port ochelari

Ce faceti burtici? Vad ca avem in club noi burticoase, bun venit si o sarcini usoare si bebelushi sanatosi!!!

Eu nimic special de raportat, ceva shopping de toamna , a fost foarte frumos aici azi si am iesit hai hui pe la plimbari prin oras si shopping si o inghetata si "lins vitrini" , nu numai cheltuit, ca tre` sa mai salvam ceva si pentru bebe pe la anu

Felicitari pentru carucioare fetelor si sper ca pana la final sa ramana asa cum va doriti si sa fie sanatosi, ca asta e cel mai important, nu???

PS: Azi la shopping nu se putea sa nu ma uit, sa nu ma holbez la hainutzele de bebe ... doamne cat sunt de mici si frumoase , abia astept sa am liber la cumparaturi ca numai prin oras o sa fiu la shopping pentru bebe

Terminat de raportat, inapoi la gatit.

See ya!!!

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Buna fetele,

Pentru ca am citit ca vorbeati despre calcule privind sexul. Va propun eu urmatorul calcul.

DN sot: 10.12.1976
DN eu: 15.08.1978

Eu am avut ultima (prima zi) menstruatie in 29.Mai - deci am ramas in iunie.
Acum incep calculele.

In iunie avem urmatoarele varste:

sotul = 33,6
eu= 31,10

33,6:4 = 8.4 : 4 = 2,1
31,10 = 7,7 :4 = 1,9

Ideea este ca valoare care este mai aproape de 0 este cea care v-a determina sexul.
La mine dupa calcul 1,9 < 2,1, ar rezulta ca fac fata :D. (In sapt 12 mi-a zis ca pare a fi fata).
Acum na, mie mi l-a zis o tipa care cica a facut la toata lumea cu bebe si le-a iesit intocmai.
Daca valoare sotului ar fi fost mai mica, ar fi fost baiat.

Se spune ca gena care e responsabila cu sexul se 'innoieste la 4 ani'.
Deci gena mea s-a 'improspatat' de curand sa zic asa, comparativ cu cea a sotului.(desi stim stiintific ca barbatul da sexul).

Acum sunt curioasa cum va iese voua.

Va pup si sorry ca n-am mai scris dar muncesc de rup, azi am stat pana la 8 la munca ..of abia astept sa intru in concediul ce lungg...
PS: Sa scrieti cele care stiti deja sexul daca vi se potriveste.

------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+

Anita

la mine se verifica doar la a doua sarcina, cf testulu isi Vlad ar trebui sa fie tot fetita

Mergi la inceput