Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

micki...speram sa sp 12 sapt ca la 12 sapt am si eu programare la eco si am tot sperat ca o sa aflu si eu...dar, cine stie?

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitari Miki pentru fetita!!!

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Miki - sa-ti traiasca fetita - viitoare printesa!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

dragelor vreau si eu in clubul vostru! suntfericita si in acelasi timp f emotionata pentru acest bebic din burtica.
UM 7 iulie deci avem cam 8 sapt si un pic. de cateva zile (2-3) am niste scurgeri maronii pentru care stau in pat si iau utrogestan 600 mg/zi.am facut ieri un hcg si am 62900 pt sapt 8 si progesteron 110, voua cum vi se par valorile?
va pup si abia astept sa petrecem urmatoarele luni impreuna.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Brotacel - bine ai venit, sarcina usoara si cu cat mai putine emotii!
Analizele par perfecte, asa ca scurgerile n-as trebui sa fie o problema. De cand le ai? Bebe-ul cum arata la eco?

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

la eco mi-au confirmat activitate cardiaca si ca e in evolutie pt 8 sapt. scurgerile le am de duminica seara si sunt maronii inchis spre negru, au fost destul de abundente acum slava domnului s-au mai rarit.a mai facut cineva un hcg in sapt 7-8?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki sa creasca mare buburuza din burtica si sa va bucurati de ea

brotacel bine ai venit. iti dorim o sarcina usoara si fara probleme si un bebe la termen.

madutza nu te mai nelinisti ca fetita este. daca ti-a zis ca s-a vazut clar la eco.

ce mai faceti? eu tot timpul as manca. am o stare de greata si parca daca mananc ceva trece, apoi iar apare si tot asamerg sa mai bag niste pere si sa fac baita si in pat.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Eu n-am facut betahcg acum, dar daca bebe arata bine (inimioara, marime) nici nu ii vad sensul. Progesteronul e ff bun, ceea ce e important ptr sustinerea sarcinii.
Iei ceva ptr mutatie? Ai avut si homocisteina mare?

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. buna- din nou pisuc- vecina mea de pe FIV.
scurt rezumat: sarcina obtinuta prin FIV, nr. 2, dupa 7 inseminari- una cu avort, una cu sarcina oprita in evolutie in febr.2010 la 8 saptamani.am 10 SA + 2 zile,sunt naucita intre ecografii- ptr ca nu am dovezi ca inima inca mai bate..acum treb sa fac la 12 SA bitestul +eco,dar cum mai sunt 2 sapt.mi se pare ca timpul se scurge greu, greu..
pana acum 2 zile,am varsat ,timp de 2 sapt. dar de ieri..am facut pas. binenteles ca asta ma face sa ma intreb de ce e atat de liniste..incerc sa ma calmez si sa ma incurajez gandindu-ma ca sunt perioade si perioade, nu? voi ati avut asa pauze intre..v-am citit din urma, si m-am bucurat ca am gasit un raspuns la o intrebare..de luni, mi se pare ca mi s-a marit burta mult..ma gandeam ca e balonata, dar pe de alta ma gandeam ca nu e normal, arat ca la 4 luni,ma gandeam sa nu se fi oprit din evolutie, si sa genereze cine stie ce gaze in abdomen..
treb sa ma abtin ptr ca imi vine sa fac eco saptamanal..fac psihoterapie serioasa, eu cu mine
sunt si superstitioasa rau de cand cu sarcina din iarna. de mult vreau sa scriu aici la voi, dar am zis sa nu-mi poarte ghinion..acum, gandind la rece, stiu ca se poate intampla ceva negativ indiferent ca as face sau nu ceva..off, stiu ca nu voi scapa de fobia asta decat in martie, cand voi avea bebicii in brate. apropo, am uitat sa zic, am 2 bebiciuneori am asa , o mica- mare ciuda, ca nu ma pot bucura cu tot sufletul..as vrea sa dansez pe strada, sa-mi arat burtica mandra,dar mi-e o frica de mor sa nu pierd toate astea intr-un minut..intr-o secunda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

miki felicitari pt printesa

n-am retinut numele felcitari pt bb dar shtiu ca ai UM 16 iunie cu o zi dupa mine si mi-a ramas pe retina
brotacel bine ai venit
viss totul o sa fie bine,ce dragutz sa avem sarcina gemelara!!!nu am prea inteles ideea cu "ptr ca nu am dovezi ca inima inca mai bate"

eu tot in depresie citesc dar nu ma trage nimic la scris

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput