Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cum este vremea acolo? cica de maine se mai incalzeste si la noi. eu sper sa fie cald saptaman viitoare cand merg la nunta.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, azi parca a fost mai placut pe la noi, adik a batut vantul rau de tot dar nu mai era asa frig.

Gata mi-am facut programare pentru sapt viitoare la eco. Joi 9 sept ora 17:10 sper sa aflu 100 % ce am in burtica , si sper sa nu se schimbe culoarea caruciorului . M-au apucat emotiile cu calculele alea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna buna!
Iar scrieti asa de mult ca abia va mai prinde omul din urma!
Mi-au venit rezultatele la analize, bune toate, nu sunt imunizata la Toxoplasma si CMV, asa ca o sa tot am grija la ce mananca... Asta e - in loc de salate numai muraturi
Am aflat si eu cum va trebui sa fac analizele de dublu test: cica in saptamana 10 sangele (free beta HCG si PAPP A) si in saptamana 12 ecografia. Am noroc ca am o gin in care am maxima incredere ca o stiu desteapta si super la zi, asa ca zic ca daca ea asa a zis asa e bine. Si ma-ndoiesc ca laboratorul are de ce sa-ti ceara sa ai eco facuta inainte, ce - e treaba lor ecografia? ei o interpreteaza? cam blabla din partea lor (ca sa nu zic mai rau!) Mai sa fie...
Va pup!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki ce vesti ai??????????/

mada se vede ff clar in pozica de la eco ac e fetita. eu zic sa stai linistita. eu nici nu stiu daca am emotii sau nu , ma gandesc ca sigur iarasi imi spune dr meu ca e prea devreme , data viitoare,.....:(

roxy e mai ok vremea!

mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

i'm back!! si......reechilibram balanta - fetele revin in forta

da, se pare ca e fetita desi n-am poze, bine sanatoasa, mai mare cu o saptamana, iar DPN dupa masuratorile ecografice este 01.03.2011, 1 Martie si ziua lui maica-mea.
mi-am facut fericita toata familia si mai ales pe sot! eu sunt un pic socata...am impresia ca nu stiu sa ma port cu o fetita..dar invatam noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foarte frumos!!!n vezi ce te poate induce in eroare o eco facuta prea devreme??? si ce clar parea sa se vada pe eco al tau....offff oare si la mine o fi la fel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, sa-ti traiasca fata sia va bucurati de ea!!!!!!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foarte frumos!!!n vezi ce te poate induce in eroare o eco facuta prea devreme??? si ce clar parea sa se vada pe eco al tau....offff oare si la mine o fi la fel???

no, la mine era doar o umflatura la 10 sapt 2zile iar dr a zis ca la varsta aia arata la fel la ambele sexe..doar instinctul meu s-a inselat
ai vazut la prima sarcina cum arata si baiat a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

miki1979, felicitari pt bebelina!!!

Spune-mi te rog cate sapt ai?....... Inca o data felicitari , multa sanatate pe amandoua!!!

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

multumim, multumim..

Ally -am 13sapt+3zile dupa UM si 14sapt+2zile dupa masuratorile eco

Mergi la inceput