Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
roxy_s spune:
bb_yasmi cum este vremea acolo? cica de maine se mai incalzeste si la noi. eu sper sa fie cald saptaman viitoare cand merg la nunta.
S-a intamplat minunea mult asteptata
14+
madutza_bra spune:
roxy, azi parca a fost mai placut pe la noi, adik a batut vantul rau de tot dar nu mai era asa frig.
Gata mi-am facut programare pentru sapt viitoare la eco. Joi 9 sept ora 17:10 sper sa aflu 100 % ce am in burtica
, si sper sa nu se schimbe culoarea caruciorului
. M-au apucat emotiile cu calculele alea 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
pisucmic spune:
Buna buna!
Iar scrieti asa de mult ca abia va mai prinde omul din urma! 
Mi-au venit rezultatele la analize, bune toate, nu sunt imunizata la Toxoplasma si CMV, asa ca o sa tot am grija la ce mananca... Asta e - in loc de salate numai muraturi ![]()
Am aflat si eu cum va trebui sa fac analizele de dublu test: cica in saptamana 10 sangele (free beta HCG si PAPP A) si in saptamana 12 ecografia. Am noroc ca am o gin in care am maxima incredere ca o stiu desteapta si super la zi, asa ca zic ca daca ea asa a zis asa e bine. Si ma-ndoiesc ca laboratorul are de ce sa-ti ceara sa ai eco facuta inainte, ce - e treaba lor ecografia? ei o interpreteaza? cam blabla din partea lor
(ca sa nu zic mai rau!) Mai sa fie...
Va pup!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
8+
bb_yasmi spune:
miki ce vesti ai??????????/
mada se vede ff clar in pozica de la eco ac e fetita. eu zic sa stai linistita.
eu nici nu stiu daca am emotii sau nu , ma gandesc ca sigur iarasi imi spune dr meu ca e prea devreme , data viitoare,.....:(
roxy e mai ok vremea!
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
miki1979 spune:
i'm back!! si......reechilibram balanta - fetele revin in forta 
da, se pare ca e fetita desi n-am poze, bine sanatoasa, mai mare cu o saptamana, iar DPN dupa masuratorile ecografice este 01.03.2011, 1 Martie si ziua lui maica-mea.
mi-am facut fericita toata familia si mai ales pe sot! eu sunt un pic socata...am impresia ca nu stiu sa ma port cu o fetita..dar invatam noi![]()
bb_yasmi spune:
miki felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foarte frumos!!!n

vezi ce te poate induce in eroare o eco facuta prea devreme??? si ce clar parea sa se vada pe eco al tau....offff oare si la mine o fi la fel???
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
simonacip spune:
Miki, sa-ti traiasca fata sia va bucurati de ea!!!!!!!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miki felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foarte frumos!!!n ![]() ![]() vezi ce te poate induce in eroare o eco facuta prea devreme??? si ce clar parea sa se vada pe eco al tau....offff oare si la mine o fi la fel???![]() mamica fericita de 3 ani si 15s 90% ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
no, la mine era doar o umflatura la 10 sapt 2zile iar dr a zis ca la varsta aia arata la fel la ambele sexe..doar instinctul meu s-a inselat
ai vazut la prima sarcina cum arata si baiat a ramas
AllyLaur spune:
miki1979, felicitari pt bebelina
!!!
Spune-mi te rog cate sapt ai?....... Inca o data felicitari , multa sanatate 
pe amandoua!!!
Ally ,
10+ bebe
miki1979 spune:
multumim, multumim..
Ally -am 13sapt+3zile dupa UM si 14sapt+2zile dupa masuratorile eco