Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ama si Miki, medicii vostri stiu ce spun. In Ro a aparut nu stiu ce test de sange care se face in saptamana 9 de sarcina si care este cel mai exact pentru SD si alte anomalii. Se face de timpuriu si acuratetea lui este de peste 90%. Nu este statistic. Nici nu se compara cu dublul test din sapt 11-14. Asa ca aveti incredere ca stiu ei ce zic.
Io una va invidiez ptr asta!

Mamica fluturasului Andrei si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

m-am trezit si eu.....

andreea tu ce papi mai mult, dulce sau sarat?

mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Yasmi, mai mult dulce. Visez noaptea prajituri de casa, le simt efectiv mirosul in vis, sunt disperata dupa dulce. Si inainte mancam, dar nu zilnic, la ceva timp si de obicei cand imi faceam eu ceva in casa, acum zilnic mananc dulce. Tu?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Multumesc fetelor pentru primire...

Simona , acasa am o fetita..un ingeras , iar acum inca nu stiu..Eu , asa, ca si feeling de mama....il simt baiat, dar pe 9 sept la echo 4 D sper sa si am o certitudine..In rest..am o sarcina diferita de prima, cu un bebe mai putin mofturos, care mai ma lasa sa mananc , nu precum shtrumfulitza mea care m-a adus la perfuzii..

Aaa..iar referitor la DT , eu am incercat sa-mi fac progr doar la sange inainte de echo si cei de acolo mi-au spus ca doar cu o echo nu mai veche de 6 zile pot veni la recoltare..deci...??..O sa fac cum mi-a zis dr mea..in ziua de echo fac si sangele..o sa am 12 sapt si 3 z..

Mergi la inceput

Shihana sa iti traiasca printesa!

Sunt singurica pe plantatie?

Eu ma pregatesc sa plec pana la cumnatica mea, dar pana atunci, pe unde umblati fetelor???????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Shihana - bine ai venit!

Happiness eu sunt foarte multumita de doctorul meu pana acum. Tu de ce ne invidiezi? nu ai doctor bun?

Andreea draga eu sunt pe aici dar tot fug la baie. Azi a fost cea mai ingrozitoare zi, vomit de azi dimineata

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Shihana - bine ai venit!

Happiness eu sunt foarte multumita de doctorul meu pana acum. Tu de ce ne invidiezi? nu ai doctor bun?

Andreea draga eu sunt pe aici dar tot fug la baie. Azi a fost cea mai ingrozitoare zi, vomit de azi dimineata

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Offff, imi pare tare rau Ama, dar vor trece si starile astea si te vei simti mai bine.

Burticilor eu am plecat. dulci tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

m-am trezit si eu.....

andreea tu ce papi mai mult, dulce sau sarat?

Yasmi, mai mult dulce. Visez noaptea prajituri de casa, le simt efectiv mirosul in vis, sunt disperata dupa dulce. Si inainte mancam, dar nu zilnic, la ceva timp si de obicei cand imi faceam eu ceva in casa, acum zilnic mananc dulce. Tu?

la fel doar ca eu tot timpul am fost disperata dupa dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Si eu sunt prin zona fetelor..sunt la munca...dar aici e renovare ..praf, galagie..iar eu ma simt obosita si ...hmmm..as manca o ciorba de burta..Voi aveti pofte ??...eu sunt surprinsa acum de cate pofte am....

Si apropo de dr..e cineva pe aici care e la dr Nayel?....eu nu stiu ce sa fac.Pe printzesa am nascut-o cu el, dar acum ....nu mai stiu..voi la cine sunteti?..

+ 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu merg sa fac un dus si plec dupa printesa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu sunt pe aici. mai stau la tv, mai motai.
vreau sa ies la o plimbarica ca vreau aer. m-a luat si o greata. cred ca de la slanina ca am mancat-o asa cu pofta.
mandreeac la voi tot frig este? ca la noi daaa, a iesit putin si soarele dar a fugit si el cand a vazut ce frig este.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput