Fluturasi de martie-aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
deci logic
dc impartim un nr mare la 4..luam exemplu 100/4=25/4=6.25/4=1.56 si apoi 99/4=24.75/4=6.19/4=1.54...e de ajuns sa fie sotul mai mare ca iese veshnic fata,invers iese baiat
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ gata miki, acum cred ca imi aduc aminte perfect..cred..desi varsta si neuronu' mic.. Nu am explicat corect..mea culpa. Deci valoare care se imparte aproape perfect la 4 este cea dominanta. Ex tau: 32 29 al lui s-a improspatat acum (32 se imparte pefect la 4) al tau peste aproape 3 ani. La mine: sot 33,6, la el s-a improspatat la 32, urmatoarea la 36 eu 31,10 = se va improspata peste 2 luni, deci va fi determinat. Asa-i ca v-am ametit. Ce e de retinut ca se improspateaza din 4 in 4 ani. E doar un 'joc ' ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic sau nasturica 13+Anita |
ar trebui sa ai baiat ca el e dominant acum tu mai ai 2luni
Ana-Maria mami de
11+ bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
sotul meu are 32 ani deci e dominant de dominant anul asta 

ia sa vad la Maria
eu 23ani
sotul 29ani
tot sotul era dominant...si a ieshit fata
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Stefana spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Buna Stefana ma bucur ca mai este cineva care nu a trecut prin simptomele de greata, pofte etc. credeam ca este ceva in neregula cu mine. si eu simt doar o tensiune in sani. atat. nici eu nu voiam sa anunt la serviciu atat de devreme, dar am fost nevoita pt ca am luat concediu medical pentru ca am un hematom (cu scurgeri maronii). directoarea mea nu a fost prea incantata de veste si a avut nesimtirea sa-mi spuna ca mai bine renunt la sarcina decat sa fac un copil nesanatos (si mai este si mama !!!) ce este cu acele 16 ore libere? avem dreptul la ore libere? sunt pe luna? 7+ |
Buna, Irinuca
Iarta-ma ca ti-am raspuns asa greu, insa, cum am zis, doar la ore din astea sunt acasa.
Eu am anuntat azi doar sefii si HR-ul, tocmai pentru a putea beneficia de cele 16 ore la care avem dreptul pentru consultatii medicale. Acestea sunt acordate prin lege, O.U.G. Nr. 172/19.10.2000:
| ART. 15 Angajatorii au obligatia de a acorda salariatelor gravide dispensa pentru consultatii prenatale in limita a maximum 16 ore pe luna, in conditiile prevazute la art. 2 lit. f), in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in timpul programului de lucru, fara diminuarea drepturilor salariale. |
Colegii, mai tarziu, peste vreo doua-trei saptamani.
Pacat ca ai avut asa o reactie din partea directoarei, si mama pe deasupra. Probabil e doar invidioasa.
Eu am primit felicitari si pupaturi. Dar eu am sefi de varsta mea si inteleg, ca or sa treaca si ei prin asta.
In privinta DT, si medicul la care o sa merg sa-l fac tot asa m-a chemat, pt echo normala si sange la 10,6 saptamani, iar morfofetala la 12,1 sapt. E un ecografist ffff bun, care merge la multe congrese prin strainatate. Si eu m-am mirat la inceput, si l-am intrebat, si mi-a zis doar ca asa e protocolul (nu e prea vorbaret...). Deci se pare ca e si el e la curent cu ultimele noutati. Am incredere in el.
Stef
10+It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Edit sa schimb semnatura
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ gata miki, acum cred ca imi aduc aminte perfect..cred..desi varsta si neuronu' mic.. Nu am explicat corect..mea culpa. Deci valoare care se imparte aproape perfect la 4 este cea dominanta. Ex tau: 32 29 al lui s-a improspatat acum (32 se imparte pefect la 4) al tau peste aproape 3 ani. La mine: sot 33,6, la el s-a improspatat la 32, urmatoarea la 36 eu 31,10 = se va improspata peste 2 luni, deci va fi determinat. Asa-i ca v-am ametit. Ce e de retinut ca se improspateaza din 4 in 4 ani. E doar un 'joc ' ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic sau nasturica 13+Anita |
am inteles, insa asa iese exact pe invers, Vlad trebuia sa fie fata si cel de acum baiat
adialex spune:
Buna burtici! desi nu am mai scris de cateva zile, v-am citit mereu; sper ca sunteti bine in continuare; si eu sunt bine...cred... in situatia in care legat de semnele sarcinii , in afara de sani durerosi, altceva nu prea am: nu mi-e rau, nu mi-e somn mai mult decat de obicei, nu am greturi... sper sa fie de bine, si la prima sarcina cam tot asa am fost;
in rest... acum pe seara ma cam doare putin burtica, dar am avut o seara f stresanta, cu copil cu febra si muci, abia am reusit sa scadem febra, acum suntem bine; dar toata treaba asta m-a obosit putin;
va pup si numai bine la toate 
Ruxandrada spune:
Va pup pe toate, burtici!
Am si eu un vot pentru "gashka" baietilor!
R.
14+ 
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
pisucmic spune:
Neata simpaticelor!
Sper ca nu crede nimeni ca vreun calcul, vreo verigheta sau mai stiu eu ce semne spun sexul copilului! Ar fi asa simplu, si nimeni n-ar mai avea nevoie de eco ![]()
![]()
Ar fi cam ieftin, nu?
Am gasit un site genial http://www.drepturile-gravidelor.ro/ pe care sunt scrise toate drepturile noastre: zilele libere ptr analize (2 zile/luna), ca nu mai trebuie sa muncim noaptea (asta e important de exemplu ptr doctoritele care pot sa nu mai faca garzi chiar daca sefii le spun altfel...) etc etc De acum putem fi zen si la serviciu 
Viss - nu mai fii asa negativista, ca nu degeaba se vorbeste despre atragerea nenorocirii! Acum la 10-11 saptamani cred ca greul a trecut, si oricum in viata e bine sa fii pozitiv, optimist, si vei atrage binele
. Imi imaginez ca o exoerienta ca cea din iarna e traumatizanta, dar trebuie sa o depasesti acum, ai atatea motive!!! (cel putin 2 in burtica
) - deci sa nu mai aud din astea ca ne deprimi si pe noi!
Va pup pe toate, 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
8+
simonacip spune:
Ruxandrada, felicitari pt baietel!!!
Bun venit burticutelor, sa fie bine pina la capat si la cele care au mai avut probleme si la celelalte bineinteles!
ANaxena...pai nu se vede deloc burtica..Hehe...asa arat eu cind sunt fff slaba![]()
Mai si eu ma lupt cu greturile astea...nu stiu cind vor trece ca parca pe masura ce inaintez in virsta e si mai greu....
Simona, mami de baieti
David si Matei si
13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
buna dimi
anaxena, se vede format de burtik!!! e putin ami bombata!
simo si eu am lupt cu greturile....aseara le-am avut cumplite,.....tot nu vrei sa te cantaresti???
eu de cateva ori pe zi sunt sus pe cantar...
ruxandra felicitari pt cuc!!! cat de sigur ti-a spus ca e baiat??
adialex., multa sanatate la puiutz!
dorinutza oricum as calcula mie numai feta imi iese...
locgic cum au spus fetele, daca tatal e mai mare la varsta iese fata....
strunfule care rara la "vedere"...
roxy, mada, andreea inca dormiti???
nah ca nu a scapat nici printesa mea de raceala....
aseara a inceput cu tusea magareasca....
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."