Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
madutza_bra spune:
yasmi, pai daca continui sa mananci in ritmul asta, eu zic ca nu ai nici o sansa sa iei 15kg, eu zic ca o sa iei maxim 11 kg 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Lorich spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra si noi tot de 3 ori....pe luna |

deci mai sunt oameni ca mine!!!Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, pai daca continui sa mananci in ritmul asta, eu zic ca nu ai nici o sansa sa iei 15kg, eu zic ca o sa iei maxim 11 kg ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
oooo ce vis frumos....am deja 3 kg luate :((
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
angieangie spune:
merci Madutza..am mancat cat trei![]()
dar ma simt super acum
| citat din mesajul lui madutza_bra Pofta mare angie ! ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Angie
+18posibil
bebe jucaus
angieangie spune:
saru' mana cuscra..tre' sa fac fata mare,nu?
| citat din mesajul lui mirela2 angi sa ti fie de bine +19 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
Angie
+18posibil
bebe jucaus
vas spune:
Eu cu Eliza am fost toata un chef de zgubi-dubi, si acum pana am sangerat a fost ok, de atunci nimic; mi-e frica.
Pana nu ajung la eco sa-mi spuna cum mai e si sa intre exact ce si cum, nu facem nimic.
Intre timp incerc sa o obisnuiesc pe Eliza sa doarma in camera ei asa ca profitam ca nu putem face nimic si stau cu ea pana adoarme. Am zis sa fac ceva constructiv daca de iubit tot nu ne putem iubi.
In schimb nu va spun ca vise am![]()
![]()
![]()
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
Lasa Ana k ai timp sa recuperezi. 

![]()
deci nu mai vb de kg luate, da????
k mie mi se ridica paru p mine cand ma uit cat am luat,. nu se vede rau, dar nici nu ma simt bine. obosesc rau de tot si nu mi-e bine asa.
dar ce sa fac. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Codruta84 spune:
Fetelor eu maine implinesc 23 de saptamani si am luat de la 41 kg la 44 kg adica aproximativ 3 Kg, asta cu marja de eroare mancata, nemancata. Mi-e groza sa ma vad cat un balon as vrea sa creasca numa burta si eu sa raman la fel, ce vis.
pana la 14 saptamani luasem 400 gr, dupa am inceput sa iau in greutate pana la 3-3,5 kg
Codruta
cu
de 22+

si noi tot de 3 ori....pe luna