Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 capucino mamica, din asta bea, ca nici eu nu s fan cafea +19 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
frappe, latte machiato...

mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bebelu86 spune:
nici eu nu pot bea cola.
o agita p buburuza si dupa eu imi iau toate picioarele ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
am mancat cat sa pocnesc....
toata ziua ma cearta sotzul si mama, soacra ca imi e rau din cauza ca nu mananc mai nimic.....asa si este dar nici nu mai vreau sa ma fac cat o purcica ca la prima sarcina...![]()
![]()
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
bebelu86 spune:
lasa Yasmi k dam jos kg dupa ce nastem.
important e sa fim sanatoase si bb la fel.
k restu nnu cred k mai conteaza 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
eu am mancat niste pate, o felie de unt cu 2 morcovi si sunt cat o gogoasa
am luat 2 pastilute de espumisan ca plesnesc

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 W noi nu avem interdictie la . dar nu se intampla nici ff des. cam de 3 ori p sapt. depinde de cum avem chef. Maduta azi m-am trezit cu un chef nebun de a face treaba nu stiu ce e cu mine. poate k am inceput ziua prea bine si am eliberat hormonii aia rai ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
si noi tot de 3 ori....pe luna Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
shubulina spune:
Mai fetele,au am ramas aseara fara curent electric,de la la 8.30.Nu stiu cand i-au dat drumu,ca era sigur peste 12,desi spusesera ca pana-n 10 rezolva problema.
Hai ma Vas,ca nu-s chiar asa.Ma faci sa ma simt vrajitoare
Iar vorbiti de sex mai fetelor?Eu am mai comis-o de vreo 2 ori,prima oara a fost minunat,a doua oara m-a pus naiba sa zic ceva de bebe inainte si i-a inmuiat lu tati tot "chefu".Deci esec![]()
18+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
shubulina spune:
Ralu,rusine,rusine!!!
Auzi la ea,de 3 ori/sapt!!!!
Pfuai de mine,ce vremuri,ce amintiri.
18+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 lasa Yasmi k dam jos kg dupa ce nastem. important e sa fim sanatoase si bb la fel. k restu nnu cred k mai conteaza ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
bebelu nu e nici chiar asa. tu iti permiti sa spui asta pt ca ai putine kg! si dupa ce ai trecut o data prin asta a doua oara stii cu ce se mananca....
la prima sarcina am fost EXAGERAT de mare, am luat 25 de kg!!!!!

dar am si mancat cat pt 2 mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui shubulina Ralu,rusine,rusine!!! Auzi la ea,de 3 ori/sapt!!!! Pfuai de mine,ce vremuri,ce amintiri. ![]() 18+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)