Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burticivrednicute ca de obicei
De_ea...merci multe cam mare dar asta e...si asa tot ma plangeam acum o luna ca nu se vede..nah
wudy felicitari pt bebelina
raukara sa dea Dumnezeu sa ramana cum vreti voi si mai ales sa fie sanatoasa
pup fetele si fug la papica

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Pofta mare angie !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

dangabriela ce ar vrea al meu sotz sa seman cu tine!!!
Noi rarutz, dar nu mult mai rarutz decat inainte, e mai dificil nu din cauza sarcinii, ci din cauza ca avem socrela cu noi, Robert e locatar in patul conjugal, deci treb sa fim foarte inentivi. Insa e ok zic eu... de ex la noi perioada alaptarii (si a fost lungaaa) a fost nasoala rau - d ela hormonul ala de laptic (+oboseala cu treziri d emin 3 ori/nopate) aveam chef=zerooo.

Acum am mers asa...cate un pas, am vazut ca nu mi-a facut niciun rau, nu pete, nu contracti nedureroase...so... nu punem nimic in cui. Nu inca!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ce sex fetelor, ce o fi ala, din aprilie am pus obiectele la naftalina

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

hai ca asta e tare le-ai pus la naftalina!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

sa nu le mance moliile, nu de alta, dar poate ne mai trebuie

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Of, si semnatura mea schimbata. Neuronul de gravida, ce sa-i faci :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Si eu as avea chef de ceva...
dar mi-a interzis dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

EEE...si la noi cam o data pe saptamana, sa nu uitam....nu am avut probleme si sper ca si de acum sa fie bine...eu sa stiti ca am contractii zilnice inca din saptamnile 12-13...mi se intareste si mi se tuguie burtica mai ales cand stau pe spate ...dar pana acum nu am avut dureri...oricum iau no-spa...sa fie..

astazi fac mancarica de rosii cu ardei, o sa puin si 2 linguri de orez...ca de maine e post...si e tare buna..poate fi pusa si pe pane...ca o zacusca..

fetele..sunt tare suparata...azi sunt imbracata cu blugii noi, cu top mulat si sacout descheiat...pe tocuri binenteles..si mi se vede burtica de la o posta...dar seful meu nu vede....in fiecare zi vreau sa ii spun...dar el e tare orb...si azi nu mai e nici o scuza..ca sunt mulata si sexi

fluturas 17 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor m-am intors si sper sa ma reprimiti du[pa o lunga absenta. Am ajuns acasa la Sibiu si nu prea am timp de nimic pentru ca pe langa treburile pe care le am de facut, stau cu fiu meo si cu nepotu-meo care sunt 2 nazdravani. Nu am citit ultimele capitole deloc, sper ca nu s-a intamplat nimic rau. Sa stiti ca mi-a fost dor de voi

Eu sunt bine, burtica a inceput sa se vada desi toata lumea ma olalaie ca am burta mica. Nu ma stresezca asa a fost si prima data si sa vezi ce s-a expandat in ultimele luni

Azi noapte am visat ca am o fetita bruneta bruneta.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Wudy felicitari pt

bebelusi bine ai revenit printre noi. normal k te primim.

noi nu avem interdictie la . dar nu se intampla nici ff des. cam de 3 ori p sapt. depinde de cum avem chef.

Maduta azi m-am trezit cu un chef nebun de a face treaba
nu stiu ce e cu mine. poate k am inceput ziua prea bine
si am eliberat hormonii aia rai

am pus si vinete la facut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluture scump poate nu observa, ca asa-ss barbatii.. (am meu n-a observat cand ma tunsesem scurt din lung, asa ca..),dar mai e o varianta: poate ii e jena sa zica ceva, adica poti face o gafa de zile mari daca n-ai nimerit-o. eu am o coelga care s-a ingrasat tare, mai ales la burtica, e mai mare decat burtica mea..sii se ofera locul in metrou si asta crapa, nu alta!!! Asa ca..pune mana si spune-i cu vorbe, bre!

bebelu ce tare esti!! Cica nu ff des, cam 3 ori/sapt....mai daca citeste sotzu meu..ma divorteaza direct!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput