Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
AlexaM spune:
Neatza fetele...
Ne-am intors si noi de prin munti...a fost superb. Am sarbatorit ziua lui Matei si pe a mea. Va multumesc mult pentru urari!!
Am vazut ca sunteti bine toate. Imi pare tare bine!!!
Bebelu, si pe mine m-au apucat greturile de vreo cateva zile...nu stiu de ce...o sa intreb medicul, insa stiu ca poate fi una din neplacerile sarcinii, la fel ca balonarea, retentia de apa, durerile de spate, burta, etc...l;e stiti si voi pe toate
Nu mai stiu cine intreba de baie in cada. E ok sa faci baie in cada daca esti sigur ca e totul curat (suntem mai sensibile la infectii in perioada asta), atat timp cat apa nu depaseste 38grd. Eu am termometru lipit de cada pentru Matei. La sarcina anterioara am cumparat un termometru pentru acvarii si facea baie cu el. Nu mi-a dat prin cap sa cumpar un termometru pt bebe pe care sa-l folosesc la el apoi... Eu fac in general dus insa din cand in cand am un chef de baie cu spuma si sare de baie de mor...asa ca fac baie cu termometrul.
Sanatate multa!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
20+ 
ziki spune:
buna dimineata si de la mine, fetelor!
apropo de ..
la noi e si mai rarut decat ce spuneti voi, eu nu am chef deloc, dar deloc
si bietul miresoi la inceput a fost ingrijorat, apoi
, si acum e resemnat 
am auzit ca in trimestrul al doilea se schimba lucrurile, dar eu inca nu vad nici o diferenta, ![]()
n-am chef si pace 
va
pe fiecare in parte si va doresc o zi frumoasa!
sanziana - sef de trib si
15+ cu 
fluturas2010 spune:
nu..chiar acum l-am intrebat daca nu a obs ceva schimbare la mine...nimic...apoi i-am zis ca m-am ingrasat...si el a zis ca nu...sunt ok...prostii...

si mie imim iese burta in fata...
fluturas
17 +
+ ?
fluturas2010 spune:
mi-au inghetat picioarele..si ma inteapa un ovar cred...se intampla si in sarcina?? anexita??
fluturas
17 +
+ ?
ziki spune:
bebelu ce tare esti!! Cica nu ff des, cam 3 ori/sapt....mai daca citeste sotzu meu..ma divorteaza direct!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
[b][right][size=1]
EXACT asta voiam sa zic si eu, 3 ori pe saptamana = nu foarte des??
sigur nu am ce cauta in discutia asta 

sanziana - sef de trib si
15+ cu 
bebelu86 spune:
Lori pai zic k nu e ff des, k am auzit pe alte burtici k o fac zilnic.
ceea ce mi se pare mult 
Fluturas. dar tu nu ai anuntat pana acu k esti gravida? nu iti depui actele sa fii inregistrata?
Alexa poate nu uiti tu sa intrebi medicu. k eu la ce emotii aveam, am uitat.
vad k mom mi-e bine. astept mai incolo sa vad cum sunt.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
fluturas2010 spune:
ce acte...medicul de familie stie de la inceput...si la noi nu e ditamai firma cu luari in evidenta, concedii medicale..etc...nu am avut niciodata in 5 ani cm..daca am avut o problema am lipsit pur si simplu...suntem si prieteni...
fluturas
17 +
+ ?
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dangabriela Buna dimineata grasutelor!! Ce mai faceti voi? Eu aseara am avut chef de " prostioare" si dupa lungi insistente l-am convins pe al meu sot. Ca altfel tare se mai codeste: ca il vede fisu, ca ii face rau si alte alea. Voi cum stati la capitolul asta? Mutatia Factor Laiden heterozigot, 18sapt + |
Noi stam foarte bine la acest capitol, nimic nu s-a schimbat de cand o avem pe bebelina in burtica.
Codruta
cu
de 22+
bebelu86 spune:
eeee vedeti????
deci nu sunt singura, da???? ![]()
Codruta mersi k nu ma lasi singura pe aici 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
Cred k noi cele cu fetite, avem mai mult chef ![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria