Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete.
n-am apucat sa citesc dar am sa va arat ceva....

Floric mi-a dat link-ul

Botosei...imaginea lor finala de fapt este si cu barba/mustat...dar nu mi-au sosit atele...si nu mai aveam rabdare sa vii arat mie imi plac tare cum au iesit

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Sunt misto botoseii

Anamariane, si mie imi venise ideea asta cu pozele mireselor, dar nunta noastra e pe DVD si calcu meu n-are DVD-player..;(

Apropos de mireasa, acum fix 3 ani ne-am casatorit noi! Noroc cu nasul meu, ca eu uitasem cu desavarsire Acum a venit si Dan acasa cu flori si tort. Si iesim in oras sa celebram

Asa ca dau de baut sampanie, bere si wiskey/martini/likior dupa preferinta si va invit la o felie de tort

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of mai fetelor, eu stiu perfect ce ziceti voi acolo; si sa nu va mai aud cu: "nu vreau sa te supar", ca daca nu voiam sa am si pareri contra nici nu abordam subiectul; acum ce e in capul meu.....
* act de prezenta, de mers 2 ore nu se poate, pentru ca automat asta inseamna meniul meu comandat, deci obligatoriu platit (adica ori merg ori nu.... si tinand cont ca e la palatul stirbei.... nu vreti sa stiti ca meniul e 160 euro/caciula/basca /palarie... sau cum vreti voi)... deci daca dau banul, clar stau, nu ma duc doar de prezenta.
* varianta socrii.... niciodata!!!!!! pentru ca n-au habar ce e ala copil, si sincer, macar ca-l iau in spinare cu mine si tot nu li-l las vreodata pe mana; ei n-au pus mana pe copil, maxim 1 minut a stat cu socrul de mana, in rest mutzu ii obliga sa pastreze distanta fata de el.... deci asta e
*varianta cu ai mei la mine..... sigur ca ar reusi cumva sa vina, si probabil ca intre ei 2 plus surioara.... ar iesi un tambalau cat sa pot eu sa fiu plecata; doar ca le este foarte frica sa ramana singuri cu el, mai ales stiind cum face seara daca nu sunt eu acasa.
plus ca mutzu habar nu are sa adoarma noaptea la loc fara titi, la el e clar, daca face ochi.... nu-i mai inchide decat cu titi in gura, e fascinant cum o nimereste cu ochii inchisi
ei si acuma partea celalata: nici eu nu tin sa ma duc, cum bine a punctat ELA; si asta pentru ca e o nunta de fitze, compania este putin spus "netentanta", intotdeauna m-am simtit crispata in preajma lor si clar nedorita; asta e, cand am intrat in grupul lor eram cea mai matura, eram grasa fata de fotomodelele cu care umblau ei.... nu m-am integrat niciodata... si asa am cam ramas; deci mare lipire de cristi n-o sa am in cateva ore in care stau cu gandul numai la copil; daca nu ma duc scutesc dintr-un foc 5 milioane pe care le pot folosi la un miniconcediu in 3, singurei, ca mare nevoie avem de asa ceva sau la hainute, ca tocmai spuneam ca suntem pe zero barat la capitolul asta; la Sovata n-am mers tocmai din cauza nuntii, ca stiam sigur ca nu o sa ne permitem sa plecam nicaieri ca ne rupe nunta asta, cu minim 12 mil (acum raman doar 7).
deci la atatea contraargumente..... chiar ca nu mai e cazul sa ma duc nu???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuh!
Anamariame, tare ideea cu pozele; atata ca noi n-am facut nunta iar de la Starea civila si amaratele alea de poze pe care le aveam (vreo 15:))) s-au pierdut (alaturi de alte vreo...3000) cand mi-a reinstalat unul windowsul fara sa mute documentele...si nu le-am recuperat veci ca nu stiu cum. Dar astept sa le vad pe ale voastre (Anamariame, inca nu le-am vizionat, le-am pus in stand-by ca am lipsit aproape 5 ore de-acasa si lui Sophiphi i-a fost dor (si mie de ea!!)
Azi am "bifat" si o premiera, am intrat prima oara intr-un amanet. Am lasat 2 bratzari de haor pe care le-a primit Phiphi la botez, oricum nu poarta. Voi, care va pricepeti, are rost sa ma straduiesc sa le recuperez?...Am primit 60 de lei/ gram, sa consider ca le-am vandut sau puteam sa le vand cu mai mult pe gram?...
Dyana, wow, ce nunta...da' v-a servit si cu informatia ca e 160 euro meniul, sa stiti cum sa marcati banu'? Nici io nu m-as duce in locul tau, sa stau printre intepati in kur, sa dau atatea bulioane si sa stau cu gandul la fata...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
Sunt disperata, copiii mei nu mananca. Am trecut la siropel "Appetite Junior", ca altfel ajung eu la antidepresive.
Am citit din urma de pe telefon, dar atat de greu reusesc sa scriu si mai intra si nebunia aia de la Ikea.
Am vazut pozele la linkurile ce le-ati dat, Bris e asa frumoasa si a crescut, ori n-am mai vazut-o eu demult. Pe mail comun n-am intrat.
Am facut curatenia in haine, noi doua, impreuna, Luana e pasionata de dulapuri, de scos si "impaturat" hainute. Nici noi nu avem hainute de vreme rece, desi am auzit ca revine soarele in curand...speram.
Mai nou Luana imbraca si dezbraca papusile, sau ma rog, incearca.
Azi am fost si am comandat tort, sambata e ziua sotului.

Imi pare rau ca Victor e bolnavior si are atata probleme. Multa sanatate!
Multa sanatate la toti ghioceii si mamicile bolnavioare!

Eu ma simt tot indispusa si lipsita de energie, am tot pus-o pe seama a ceva, dar deja se ingroasa gluma. De azi am inceput sa iau L-Carnitin de la Hofigal (are si Q10 si catina), eu energizante si cafele nu prea beau.
Daca lipsesc sa stiti ca ori incerc sa dorm, ori inca mai strang hainutele expuse de fi-mea ca la tarabele de tigani. Mda, fiecare cu pasiunea lui.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna ideea cu poze ca am cu ce ma delecta. Eu nu am ce poze sa pun pentru ca noi nu suntem "luati". Nu prea ne place noua cu nuntile. Tocmai a deschis un amic o lista pe facebook cu "lucruri pe care nu le suporti la o nunta" (as insira si eu pagini intregi).

ILINCA, dar ce iti veni cu amanetul? Mie nu imi place cu amanetul asta ca mi se pare pierdere de bani. Clar la rascumparare nu o sa ai acelasi pret. Si mai e si comisionul ala. Naspa! Nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mi-ati trezit amintiri si am facut si o selectie de poze de la nunta. Ce tanara eram. Si slaba...si sotul...parca a trecut o vesnicie, nu 4 ani. Hai ca m-am deprimat de tot, nu ca mai aveam nevoie de motive

Acu daca m-am deprimat io, macar sa va clatiti ochii voi
http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/NuntaNoastra?authkey=Gv1sRgCKqenOTbp5T1Xg#

Vedeti ca nu le tin mult

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

ptiu sa nu te deochi dar tare frumosi ati mai fost (sa stii ca nu te-ai schimbat). O nunta superba, la superlativ

Eu am facut nunta acum 125 de ani, nu erau aparate photo digitale iar cele care le am pe "hartie" nu sunt prea reusite, nu am avut photograf profesionist

Mergi la inceput

Gata, m-am uitat la toate pozele lui Anamariame! Faina mireasa ai fost si mi-a placut coafura ta de la nunta, te-a prins foarte bine si se vede ca ai par fain. Da' nu pot sa cred ca i s-a dus o alta mireasa sotzului tau!! Si zi drept, ai fost dusa si tu la celalalt mire?
Acum trec la pozele Pisikii!
Bianca, pai cand le rascumpar platesc exact cat mi-au dat ei plus 35 lei comision. Ce sa fac daca eram in pana de bani
Merg la vizionat de poze, pe cand termin sper sa mai puna careva o tura

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Vizionat! Pisik (blonda!!) super eleganta si cu un aer usor retro (faina palarie) la starea civila si la fel de eleganta la nunta (mishto de tot aranjata sala). Si intr-o poza nepotzica voastra aduce cu Ana!
Mie-mi place mult sa ma uit la poze dar va zic sincer ca nu tare-mi place la nunti, cred ca de 2 ori m-am distrat la nunti...nu-i genu' meu de petrecere si pace! Nici sa fiu mireasa va zic drept nu tare mi-ar fi placut (nu neaparat ca-s acri strugurii:))) caci intotdeauna mi s-a parut un maaare streees, cred c-as face ulcer in lunile dinaintea petrecerii:))
Ah, mi-am amintit de pozele de la nunta Olishkai!! Mi-ar placea sa le revad, desi mi-s destul de proaspete in minte

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput