Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mai vreti poze de la nunti? uitati si de la mine chiar daca nu sunt chiar frumoase...
POZE NUNTA
pe 19 august am sarbatorit 4 ani.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Alta mireasa frumoasa si trasa prin inel!
Vad ca pana acum toate nuntile au datat de 3-4 ani. Ceva mai "okdies, but goldies" pictures, anyone?
(numa io chibitzez pe-aici? ma pun si io la un serial cu huzbandul, mai nou ne uitam la Californication, ca Hose nu mai avem)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ayla, chiar nu stiu ce sa zic de faptul ca piticii refuza sa manance. crina mananca si inca cerecred ca e cea mai mancacioasa din ce citesc pe aici. poate siropelul asta le va face pofta de mancare

iar referitor la lasatul copilului si cu alte persoane ...crina nu a stat pana acum decat cu mama cand am fost noi la nunti, botezuri etc si cu o verisoara cand era musai sa merg la dentist. dar eu zic ca e bine ca sa accepte si bunicii sau pe altcineva. nu poate sta numai cu mama. mi/a fost greu cand a trebuit sa o las ptr ca sunt eu dependenta de ea dar am incredere 100% in mama mea asa ca a fost ok.
o sa fie mai greu din ian cu cresa dar am incredere ca va fi bine pana la urma...

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am revenit si eu, data fiind ploaia care a cuprins orasul am iesit la plimbare la real , Alexandra s-a distrat f bine, a alergat prin magazin, si-a ales niste posete si ceva de imbracat !

Am vizionat si pozele familiei Pisik , ce fain a fost costumul de la starea civila, palaria m-a dat gata definitiv !! Si mami ta e asa draguta, de buni ce sa mai zic ?!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gata, aranjat si eu cateva pozici de cand eram mai tinerica, mai subtirica... = nunta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mie mi-e rusine sa pun poze de la nunta... Eram asa de copil, zici ca e nunta de tzigani

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Oooo, am mai vizionat doua subtirele frumusele Silvi si Dyanna !!

ELA & DAN

Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!

Si noi am avut nunta in septembrie, mai precis cand incepe scoala (vietii )
Hai ca ma pun si eu sa sortez cateva poze

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Repede, repede pana nu plec in concediu , am vazut poze cu mirese frumoase, Anamaria ai avut o coafiura exact asa cum imi place mie si ti-a stat foarte bine, Pisikule de la tine mi-a placut tare rochia de mireasa si cum iti statea cu palarie, oricum amandoua frumoase foc.

Las si eu cateva poze, desi eu la cununia religioasa eram inca cu multe kilograme dupa sarcina si nici nu pot spune ca mi-a placut in mod deosebit cum imi statea, dar asta e , in schimb la cea civila abia eram gravi si tare fericita desi aveam ceva greturi, atunci a fost perfect . http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Cununie# si http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/NuntaBotez#.

Va pup pe toate si ne auzim dupa data de 14 sept !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Wow, ce de mirese frumu! Totusi, cea mai originala cred ca a fost Saby - o rochie in genul ala as alege si eu cu mintea de acum. Ca mintea de atunci... pur si simplu nu-mi pasa de asemenea detalii, gen decoratiuni, rochie samd, ci doar ca se produce evenimentul.

Acum incarc cateva pozici din IOR.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Saby, foarte frumoasa ai fost in special la cununia civila !! Si ce prieteni burlaci aveti

Am selectat si eu cateva poze , acum cand ma uit imi dau seama ca nu sunt chiar cele mai profi dar acu' 3 ani probabil erau

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Nunta familia Pisi 15 septembrie 2007

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput