Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorich spune:
Maimutzica n-are legatura cu moderaea, probabil a a scapat Ralucuta din vedere sa te "inscrie" in lista.
oricum..ai scapat d emoderare, ai 10 mesaje, in sfarsit!
vas si eu as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea ta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
simis spune:
Salut fetele vorbarete!
Si la noi se aude ca urmeaza restructurari...
Eu am citit in oug 96
ART. 21
(1) Este interzis angajatorului sa dispun#259; încetarea raporturilor de munca sau de serviciu în cazul:
a) salariatei prev#259;zute la art. 2 lit. c)-e), din motive care au legatura directa cu starea sa;
b) salariatei care se afla în concediu de risc maternal;
c) salariatei care se afla în concediu de maternitate;
d) salariatei care se afla în concediu pentru cre#351;terea copilului în varsta de pana la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în varsta de pana la 3 ani;
e) salariatei care se afla în concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în varsta de pana la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în varsta de pana la 18 ani.
(2) Interdic#355;ia prev#259;zut#259; la alin. (1) lit. b) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dup#259; revenirea salariatei în unitate.
(3) Dispozi#355;iile alin. (1) nu se aplica în cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganiz#259;rii judiciare sau a falimentului angajatorului, în condi#355;iile legii
Sper ca nu v-am ametit de cap...
simis spune:
Abia acuma am vazut ca a mai zis cineva ca si dcesti gravi te poate da afara angajatorul 

Dar din medical nu poate nici Papa de la Roma 

Mie mi-a dat azi dr ginecolog cm din 01.09 - 30.09 si a zis sa nu ma mai agit cu datu afara ca imi da medical pina intru in prenatal, asa ca nu ma va da nimeni nicaieri...Ce ma bucur!
Bebelu, printzesa seamana cu mamica ei sau mi se pare mie?
bb_yasmi spune:
simis inseamna ca tu esti in concediu medical pt sarcina cu risc. numai pt acest tip de medical se da cate o luna direct. este de maxim 120 de zile, apoi poatew fi prelungit prin comisie.
mamica fericita de
3 ani si
14+ 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
simis spune:
Bb Yasmi nu sunt in cm pt risc, sunt in cm pt boala obisnuita, cod 01 si la cod diagnostic e trecut 751 (asta cred ca e ceva cu iminenta de avort). Si mi-a zis ca e max 90 de zile si apoi la comisie..
bebelu86 spune:
Maimutzica nu am primit datele tale pt listuta pana acu.de aia nu erai trecuta. acu te trec. 
Simis asa mi se pare si mie, nasucu si gurita sunt sigur ale mele
restu..mai vedem.
aaaa fruntea e a lu tati.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
simis spune:
m-am docomentat pe net si la cod 751 e "Ingrijiri acordate mamei pentru alte afectiuni legate in principal de sarcina"
da oricum poate scrie ce vrea el, numai sa nu ma mai duc sa ii vad pe dragii mei sefi...
vas spune:
Multumesc mult de raspuns Bb yasmi, deci se poate.Da eu chiar am avut probleme, si am fost si internata. Chestia a fost ca a trebuit sa plec in concediu si nu mi-a putut prelungi concediu medical, trebuia sa dau declaratia pe propria raspundere ca ma aflu la domiciliu, iar eu nu puteam. Asa ca nu am putut sa ma folosesc deloc de problemuta mea, care apropo, cred ca e la final, AZI NU A MAI CURS NICI O PICATURA MARONIEI!!!!!! (am fost stresata cu uitatul in chiloti)
Problema cu internareafictiva nu se poate lua in calcul ca doctorita nu mai lucreaza decat la cabinetul ei, (a avut cancer la san si a renuntat a mai profesa in doua locuri). Acum daca e sa vreau neaparat sigur sunt metode.
Acum ma gandesc ca macar de la 1 decembrie sa stau acasa.
Simis, deci ti-a dat si ginecologul pe toata luna?
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu