Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vas nu stiu daca sa ma bag si eu ca musca..dar poate sunt de foloseu sunt in cm de cand am aflat ca sunt gravida..am luat 120 zile..si acum merg luna de luna la comisie pana la 180 zile medical...cu internare(la domiciliu),apoi risc maternal pana pe 5 dec cand intru in prenatal...
se poate ,trebuie sa te agiti putin la inceput,dar pt siguranta ta si a puiului mai ales,eu zic ca merita
eu am facut fiv si de-aia sunt atat de paranoia(pt cine n-ar intelege)

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

va invit la capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Si eu sunt in medical de la 7s, am luat din ploliclinica cate 14 zile, apoi o internare 2-3 zile -17 zile, iar policlinica 14 zile si tot asa, am ajuns la 90 zile, luni ma duc la bucuresti sa ma internez iar 2 zile sa poata sa imi dea o hartie la mana pt comisie cu recomandare de 30 zile de medical, apoi mai ma duc o data la comisie si gata prenatal, se poate sta acasa numai sa discutati cu medicii ginecologi, sunt multe variante, chiar si cu scrisoare de la gine catre medicul de familie se poate.Pt gravide e mult mai usor, nu poate contesta nimeni, oricand poti invoca o durere de burta(in cazul in care medicul face figuri, desi nu ar trebui) stare de lesin..etc.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

deci revin...acum ma scuzati trebuie sa-mi clarific treburile ca cica ne baga in concediu fara plata astia asa ca chiar nu mai merita.
Deci concediu de risc poate fi 120 de zile?????? Ca atunci ma incadrez perfect.
gata cred ca de saptaman viitoare dupa ce ma duc la control le spun pa.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Angie, eu te inteleg perfect, si m-am "chinuit" doua luni sa raman insarcinata. Pentru mine doar faptul ca am sangerat putin m-a facut sa-mi adun psihicul de pe jos....asa ca nu e nimic nenormal sa-ti doresti ca puiul tau sa fie bine.

Multumesc mult fetelor de lamuriri.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput