Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

djlaura01 tu cate saptamani ai? Ca am vazut pozele de pe picasa si mi se pare ca ai o burta imensa pe langa a mea?

Codruta cu de 22+

am 14 intru in 15 dar eu oricum eram grasunica,desi acum am slabit 4 kg in loc sa ma ingras

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Babycry La multi ani!!!!!
sa fi fericita, sanatoasa, sa duci sarcina cu bine pana la termen, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa va bucurati de bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

la multi ani!!!!babycry

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Mirela eu lucrez la "Tnuva" si sunt detul de multi sefi evrei. Nu am avut nicodata probleme cu ei. Multi nici nu vb romaneste, dar de inteles inteleg tot.

Laura

20+ cu

la asta m am gandit si eu
al meu vb evrit, e asa fany cand vb, dar eu nu pricep o iota

la inceput relatiei noastre il suna fosta si aia numai in evrit ii vb si automat si el vb........ma ofticam de numa ca nu intelegeam si eu ceva

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Bebelu86 chiar voiam sa-ti zic ca tot nu ma regasesc in lista: data nasterii e 03.12.1980, UM = 10.05.2010 si DPN = 14.02.2010, sunt acum in 16+ cu
si daca sunt la organizatorice, mi-am activat mesajele provate, dar as avea nevoie de parola sa vad si eu pozele de pe grup. saru'mana pt ajutor!

Dragelor, intrucat sunteti cu bebelusi mai mari ca a mea, va rog spuneti-mi si mie dc a facut careva triplu test si avut rezultate situate sub medie; si dc da, ce ati facut?

ma intorc sa citesc ca ati fost tare harnice de aseara !

si o zi mermecatoare sa aveti!

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

La multi ani!
Sa ai parte de tot ce iti doresti!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

maimutzica10 trebuie sa ai un nr minim de mesaje postate dupa care o sa apari in lista. Legat de semnatura, asta poti sa o faci singura de la profilul tau.

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Hai ca ma distrati cu sotii si angajatorii.
Sincer si pe sefa mea a apucat-o ceva, nu stiu ce, dar ma simt ca cenusareasa, imi aud numele din 5 in 5 minute. Fa aia, du aia, adu aia, scrie aia. Ea care cu mine nu avea nici o tangenta. A simtit ca nu prea mai vreau sa plec in delegatii dar sa nu streseze prea tare ca poate nici la birou nu mai vin
Intrebare: medicul de la particular poate da concediu medical? nu am intrebat, stiu ca medicul de familie poate dar am unul sucit de tot la care si pentru prenatal a trebuit sa-i explic legea.

bebelicul meu misca, manca-l-ar mama intr-una.......asa sunt de indiferenta la cei din jur.....BEBELICUL MEU E CEL MAI IMPORTANT!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Cam alambicat mesajul meu...scuze SHUBU

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vas te referi la dr ginec de la cabinet particular?? da poate!! si iti poate da pe maxim 14 zile odata pe cand medicul de familie iti poate da pe maxim 10 zile odata. daca chiar vrei in medical ideal ar fi sa iti poti lua alternativ ba de la dr ginec ba de la dr fam. iti poate da pe cod de boala obisnuita dar combinat cu codul pt alte afectiuni legate de sarcina. tu chiar ai avut probleme, sangerari parca, nu? daca te intelegi bine cu dr ginec iti poate face o internare in spital (fictiva) iti da medical la final si apoi continuare de la cabinet si uite asa se strang 21 de zile de medical (maxim). daca mai vrei detalii....

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput