Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele mele dragi, v-am spus sunt docomentata In codul muncii, art ala cu "nu e voie sa dai afara gravi" are aliniatul 2. Unde e portita lor.
-pot sa-i dau in judecata, nu mi-e frica de procese, am un prieten avocat, ins anu cred ca as castiga.
-da, o sa beneficiez de somaj, apoi CIC, nu de asta sunt stresata... sunt strseata asa ca am tras ff mutl sa intru aici, sa fiu "fonctionar public", nu e nici macar chestia de bani, ca castig 3 lei dupa taiere, e ceva phihologic...si adunat cu atmosfera d ela birou...e ca si cum as fi la locul unui accident rutier aici. Brrrr
-pot sa-mi bag medicale , dar nu vreau, nu vreau s-o pun pe dr. mea sa faca ceva ilegal pana la urma, nu vraeu sa cobesc, ce-o fi o fi. Plus ca eu vreau s-o schimb in curand, ca s anasc la Euroclinic as aca nu-i pot cere femeii s ama tina in medicale pana in nov.

- si haha..eu tot sunt mai stresata de prima zi de gradi, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare

Bebelu, super bebelina!!, chiar are aspect de fetita..

Codruta esti sigura ca vrei la cort????la munte se anunta chiar ninsopare in unele zone...sau poate sunt eu prea friguroasa...eu mor si acum de frig si sunt imbracata de toamna...dimineata era un ger parca de iarna...

fluturas 17 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Ar fi tare ca sotul laurei sa fie patronul mirelei.

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori stai potol femeie, nu pateste nik la gradi copilul

mama lor de sefi tampiti
stiu cum e cu procesul, eu m am judecat si am pierdut, sunt niste vaci de judecatoare in complet, parca ele nu sunt femei si nu ar fi fost mame

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Codruta cu de 22+

Invers pardon :)

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

codruta era bine sa fie al meu patron, si de ar fi fost el acela nu mai manca ciorba calda ever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fluturas stai linistita si la mine se vad venele peste tot. zici k sunt harta hidrografica. m-am obisnuit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela eu lucrez la "Tnuva" si sunt detul de multi sefi evrei. Nu am avut nicodata probleme cu ei. Multi nici nu vb romaneste, dar de inteles inteleg tot.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

djlaura ai o burtica minunata

Angie+18posibil

bebe jucaus

mersi mult

djlaurao1 13+

Mergi la inceput