Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza butici. Azi sunt de munca dupa-amiaza asa ca mai lenevesc un pic in pat.
Merci Mirela pt cappuccino. Ce harnica esti tu in ficare dimineata.

Codruta distractie palcuta. Sa aveti grija de voi sa nu raciti. Eu am luat in jur de 5-6kg, dar nu stiu unde sunt puse ca pantalonii imi intra pe mine numai ca nu pot sa-i inchei. Imi mai trebuie vreo 10-15 cm de material. A crescut burtica.

RAluKara casa de piatra.

Lorich cunosc sentimentul legat de servici. Si la mine se zvoneste ca o sa se dea afara din octombrie. Oricum eu stau cat de cat linistita ca in noiembrie intru in prenatal. Si daca indraznesc saa ma dea afara ii dau in judecata(am castig de cauza). Tu nu poti sa-ti bagi concediu medical pana intri in prenatal. In mod normal avem dreptul la 90 de zile de medical.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lorich doar daca desfiinteza postul tau, oricum si in acest caz poti sa faci sesizare la ITM sa verifice daca asa stau lucrurile, si tre sa te dea in somaj, si oricum nu pierzi indemnizatia sau mai este varianta sa-ti bagi acum repede medical si s-o tii asa pana la prenatal.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

codruta la mine sunt 2 locatari in garsoniera

laura is treaza de la 7, adik in picioare, ca de dormit n am prea dormit, creste burta si nu mai pot dormi, asa pe bucatele

mada super slaninuta cu ceapa si branza

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neataa
ce imi place cand e activitate p aici si am ce citi

ralukara bine ai revenit, Casa de piatra si sa fiti fericiti.

Cordruta concediu placut. totusi ai grija cu cortu, ca in perioada asta racesti mai reepde
stai linistita in legatura cu burta. si p mine medicu m-a intrebat ieri dc sigur sunt gravida. k nici nu se vede

Abramburica bine ai revenit si tu. la nunta a fost super. dar fff obositor. vezi k sunt poze la semnatura mea unde e omuletu care pozeaza

Lori am facut 3si 4D.

nu stiu ce am avut ieri cu greturile. sper ca azi sa nu mai am de aface cu ele.
atat k am m-am trezit cu durere de cap de zici k m-a batut cineva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

lori cum sa te dea afara???????
n au voie mama, esti gravida, ia aratele codul muncii, poate nu stiu saracii

Mergi la inceput

ralu, neata
ia o tensiune, poate e prea mica

o cafeluta cu laptic si te lasa, eu asa fac, bag un capucino si ma mai lasa, se ridica si tensiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pai cred k bag ceva k nu mai pot.

Lori dc esti inregistrata si ai toate actele depuse k esti gravi, nu au ce s-ti faca.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LORI daca se desfinteaza postul o gravidutza poate fi data afara!! in acest caz vezi sa te bage neaparat in somaj pt a putea beneficia apoi de CIC. sau cel mai sigur iti poti lua concedii medicale sau concediu pt sarcina cu risc pana la 7 luni si un pic cand poti intra in prenatal.

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela si eu m-am trezit mai intai la 7(obisnuita de la programul 9-18), dar cum azi sunt de la 14-22 am mai dormit pana la 9. Am inteles eu bine? Sotul tau e evreu? EU lucrez la o fabrica patronata de evrei.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Mirela si eu m-am trezit mai intai la 7(obisnuita de la programul 9-18), dar cum azi sunt de la 14-22 am mai dormit pana la 9. Am inteles eu bine? Sotul tau e evreu? EU lucrez la o fabrica patronata de evrei.

Laura

20+ cu

dap ovreu dupa tata

la ce fabrica? daca nu cer prea multe

Mergi la inceput