Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
monika_bt spune:
A!! Uitasem sa va spun ca am avut aseara o durere groaznica de stomac, care nu trecea cu nimic desi am luat la rand ceai, lapte, biscuiti, crochete de grau integral,apa...nimic. Pana la urma, dupa vreo 6 ore de chin am luat un Dicarbocalm si dupa vreo juma de ora s-a mai ameliorat si am putut dormi putin ca dimineata am venit la servici. Sper sa nu aiba nimic pastila...e a doua de cand sunt gravi si am aproape 4 luni...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
15+ 
bb_yasmi spune:
petro, azi e a 3-a zi de gradi. e ok momentan.
asa se pare ca e cuculetz, acum sa vedem saptamana viitoare cand merg la un nou eco. sper sa fie tot baietel.
silviuta ce mai face?
mamica fericita de
3 ani si
14+ 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
Codruta84 spune:
| Citat: |
codruta - am inteles cu cortul. Si pe unde ati vrea sa mergeti? mamma bis - o fetita si 24s de ![]() |
Inca nu ne-am hotarat asupra locatiei, poate aveti voi fetelor o propunere, ne gandeam sa mergem asa intr-un tur al tarii.
Codruta
cu
de 22+
mada23 spune:
neatzaaaaaaaaaa
Bebelu..mai ce frumusetze ai tu acolo
ma bucur ca ai vesti bune
Lili ...ce mai distrat cu printesa ta 

las ca acum vine mostenitorul si te manipuleaza si pe tine cineva
.Am vazut familie frumoasa 
Djlaura...frumoasa burtica rotunjoara 
Sherbi..ce mumoshi sunteti, sa va traiasca finutza, ce-mi plac botezurile vara, eu am botezat in ianuarie si mi-am chinuit finutzu cu o mie de haine
Shine...admirat hainutze frumoase, dar manechinul m-a dat gata
, sa le porti sanatoasa.oo Simo si eu tarziu am inteles ca cele mai importante lucruri din viata sunt familia si jobul e asa doar un accesoriu, care se poate schimba oricand, nu e pe viata, iar cei de acolo isi vad doar interesul lor, in 5 min te uita si gasesc inlocuitor...asta e cursul vietii...din pacate a trebuit sa pierd un copilash ca sa pun familia pe primul loc, nu pune nimic la inimioara,da ignor la toti.
Irinuka..sa traisca nashica, frumoasa rau
Ralukara...

casa de piatra sa va iubiti mult si sa aveti bb sanatos, frumoasa foc miresica
Mire..
yami ce bufet ai tu acolo, numa ca-s cam ful azi am dat iama in slanina afumata aseara
, am gasit in selgros facuta de ei si 
am bagat la greu![]()
Codrutza..concediu placut, super tare cu cortul , numa sa te imbraci bine, ma bucur sa morfo e bine
Lorich...nu au voie sa te dea afara atata timp cat ai anuntat in scris ca esti gravi, legea e de partea ta, sa nu te lasi sa te lupti
pup si pe restul de burtici ....am scris prea mult
o zi frumoasa!
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
abramburika spune:
bb - Silviuta e bine, mare si vorbareata. Noi sapt. viitoare incepem gradinita. Sper sa nu am probleme mari cu acomodarea ...
mamma bis - o fetita si
24s de 
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Codruta, atunci astept anul viitor sa ne vedem cu cortul pe undeva. Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
VAS, ar fi foarte frumos daca am iesi cu totii cu corturile noi suntem mari amatori. Si bebelina noastra o sa aiba sac de dormit si ce are nevoie, prima iei iesire cred ca o sa fie la anul de 1 mai. A si pe langa cercetasa vrem sa o facem si motociclista, sa vedem insa ce vrea si ea
Codruta
cu
de 22+
Codruta84 spune:
djlaura01 tu cate saptamani ai? Ca am vazut pozele de pe picasa si mi se pare ca ai o burta imensa pe langa a mea?
Codruta
cu
de 22+
Codruta84 spune:
mirela2, si burta ta la 18 saptamani mi se pare super mare :(, io am asa burta mica.
Am ajuns la concluzia ca toate fetele au burta mai mare decat mine, asta este ma obisnuiesc cu ideea, ieri la medic mi-a zis ca bebelina a crescut normal, asta este important.
Acum sa va intreb cate Kg aveti in plus fata de momentul 0?
Codruta
cu
de 22+
Lorich spune:
Mirela 
Abramburika sa stii ca asa gandesc si eu! Mama nebuna-uite dovada - abia astept sa stau acsa, sa-l tin si pe el,nu-l mai duc, deci...asa ceva.nebunie curata! Ma folosesc de faptul ca motivul financiar e ff puternic ca sa tin copilul acasa din nov-dec. E prea mic, de asta, cred ca varsta potrivita d emers la gradi e dupa 3 ani, dar ce s afac daca n-am de ales. sa vad cum o sa-mi pape amandoi urechile acasa cand oi naste bebe nou.
Mada
din pacate n-ai dreptate. M-am "docomentat". Desi sunt anuntati, am dosar si al med munci,, totul oficial, se pare ca e un aliniat mic-mititel care zica ca daca se reorganizeaza poti zbura cu burta sau fara burta. O s avad..suspansul ma omoara....ma uit non-stop la ceas, astept cu disperare sa se termine ziua 1 de gardi..uffff..mama lor de caruseluri hormonale.
edit: Codruta eu am+3kg.
Niic o burtica nu seamana cu alta, depinde de multe, cum e poz placenta, de eventuala grasime de pe burtica, de muuulte. Important e sa se dezv bebe bine si asta zice doar dr.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+