Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niiaataa...

Nu mai voiam sa scriu, sunt varza...incepem prima zi de gradi, eu nu-s acolo, am 1000 de ganduri...nu va zic ca unul din ele e daca voi fi sau nu data afara azi.

Deci Mirela nu iau nimic, sunt imbufnata rau!

Dar...nu pot sa nu-i raspund lui Lili g mergi al dentist! Trim II e perfect pt asta, chiar recomandat mi-a zis mie ginecoloaga. Si daca e nevoie de anestezie, ce? Se face cea fara adrenalina, cea pt cardiaci. Nu te mai lua dupa pareri si pareri, eventual intreaba-ti dr.

bebelu avti o scumpete d efetita acolo. CE fel de eco ai facut? 3, 4D?

Shine

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine!

RaluKara ne bucuram ca ai "reaparut". Ai fost o miresica foarte frumoasa. Super rochita! Sa aveti "CASA DE PIATRA", mult noroc in ceea ce faceti si copii frumosi si sanatosi!!!

Ralu' ce fetita mumoasa ai tu acolo, are cu cine semana - ce-i drept! Sa fie sanatosa!!!
Cu greturile si raul... tu acum incepi sa le ai? Nu prea ai avut parte de ele in primul trimestru si te-ai gandit ca nu are rost sa te lasi mai prejos... Pupam fetele dulci!

Simo lasa supararile si toti rautaciosii (ca sa nu le zic altfel). Mai ales in cazul tau... sigur nu ai voie sa te enervezi asa. Dupa cum au zis si fetele nu are rost sa demisionezi acum (ei probabil asta asteapta) ca mai e putiiiin. Baga medicale si apoi prenatal, sigur poti, doar ai deja 5 luni! Haide fi tare, nu-i mai lasa sa te calce in picioare cum vor ei ca e pacat.

Sherbi - foarte dragute pozele de la botez! Foarte scumpe si finuta si nasica! Cate luni are ca are ceva par?!?

Lili - o familie minunata! Stai sa apara printisorul, sa vedem atunci cine are intaietate!

djlaura ce burticuta dragutaaa!

Va pupacesc pe toate sa aveti o zi bunaaa!!!

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - hai ca nu mai e mult pana in noiembrie, atunci ai zis ca il aduci pe baiat langa voi, nu? E un pas important deschiderea anului, da' o sa fie si serbarea de Craciun, de 8 Martie si altele, langa care o sa ii fii alaturi. Ia-o asa, ca sa fii cu moralul sus.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori nu fi supi, o sa fie bine ai sa vezi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
codruta - nu e prea frig in perioada asta cu cortul? Zic si eu, nu te supara . Oricum, vacanta placuta!

Noi suntem obisnuiti cu mersul cu cortul, avem echipament care rezista la -13 grade C. Asta cu frigul nu este o problema eu sper sa nu ploaie ca atunci nu prea ai ce sa faci. Am fost cu cortul si de 1 mai si era parca mai frig decat acum.

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

codruta atunci, concediu placut si fara ploaie
sa nu uiti sa faci multe poze

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!
Am vazut pozele...super faine..deci burta mea e perfecta, ca ma gandeam ca e prea mica si o fi ceva in neregula. Dar am vazut ca nici la voi care sunteti mai inainte nu e mare.
Felicitari, bebelu, ptr fetita...si Ralukara casa de piatra....ai fost superba!

Simo, corespund din plin la "amoarea" ta...ca sa-l citez pe Caragiale. Uneori ma socheaza rautatea oamenilor si mai ales cand se refera la bebele din burtica. Intr-adevar, exista persoane care-si doresc sa pierd sau sa patesc ceva, si asta femei nu barbati. Am si eu aici de-mi vine uneori sa ma duc in lumea mea, cum spunea mama cand se supara.
Dar daca as pleca le-as face pe plac si decat sa se bucure ele mai bine incerc sa ma linistesc, ma lipesc mai mult de oamenii pe care-i simt aproape si-mi dau energie pozitiva, si asa mai trec cateva luni si-o sa le vad ca-si musca mainile ca eu plec si ele raman.

De-ea , tu esti din Botosani? Ce bine ca mai este cineva de aici!! La ce medic esti??

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Codruta, atunci astept anul viitor sa ne vedem cu cortul pe undeva. , noi avem si echipament de bebe asa ca vara viitoare ne vom plimba si cu el. Poate reusim sa ne vedem pe undeva.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

sherbi ce a zis dr?? ce se ascunde in burtik??

petro

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - merci . Aha, deci si la tine e cuculet! ce mai face Iasmi, merge la gradi?

codruta - am inteles cu cortul. Si pe unde ati vrea sa mergeti?

Mergi la inceput