Ne lasam de fumat! - 2 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea2929

buna ziua tuturor,eu fumez de 10 ani,max 8 tigari pe zi.M-am lasat pe perioada sarcinii si un timp dupa.Momentan fumez doar cand imi beau cafeaua dimineata,restul zilei nu simt nevoia sa fumez.Pt cei care s-au lasat,cum ati reusit sa beti cafeaua dimineata fara sa fumati?

UN TIMP NU AM BAUT-O CA M-AM LASAT CU 2 LUNI INAINTE DE A RAMANE INSARCINATA

apoi ma durea capul si eu care consuman 1.5 l de cafea pe zi am ajuns la concluzia ca de acolo mi se trage

dupa ce nu am mai alaptat am reinceput cu cafeaua si acum o beau si amara cu late tot 1 l pe zi

AM 5 ANI DE CAND NU MAI FUMEZ SI FUMAM UN PACHET PE ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

eu de cafea nu m-am lasat si nu ma voi lasa niciodata...o ador si imi face bine...eu am tensiune mica...
La mine nu a fost atat de puternica asocierea tigara/cafea, poate si de asta mi-a fost usor sa ma las de fumat

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

cu multa bucurie am intrat si eu in rindul celor care au renuntat la fumat!recunosc ca imi este fff greu(cind stau).sunt intr-o miscare continua si cel mai grav ma trezesc mincind!(la 4.30 am papat jumatate de ciocolata!!!).si eu am tensiunea mica si momentul cel mai greu era dimineata la cafea.sper sa reusim sa tinem firescul aproape!

Mergi la inceput

eu in noiembrie fac un an de cand m-am lasat de fumat.... am mai avut perioade lungi in care n-am fumat, dar de data asta e diferit: simt ca am scos tutunul din viata mea forever
recomand cu caldura cartea lui Allen Carr- am vazut ca o recomanda mai multe persoane in posturile anterioare.

Albumele noastre

Mergi la inceput

cartea este de mare ajutor,am citit dar am apelat si la stop fumat.imi este rusine de cit de usor am oprit fumatul!nu pot sa cred cit de importanta a fost alegerea zilei de renuntat.acum am inteles cit de important este sa fii hotarit chiar si in misiuni aparent imposibiletigari sper sa nu va mai aprind niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna tuturor ! Eu am avut multe tentative , ma lasam pt 2-3 luni si ma apucam dn nou .Sotul meu s-a lasat acum 2 ani, de fapt ne-am lasat amandoi in aceeasi zi, dar eu nu am rezistat decat 3 luni. Mereu ziceam ca ma las de luni, dar nu imi iesea niciodata.Sotul era suparat pe mine, mereu imi spunea ca sunt lasa , ca ma poseda tigarile.Am dat avansul la o casa, am intampinat niste probleme cu banca, ne era teama ca nu mai semnam contractul, iar eu am zis ca promit sa ma las de tigari in ziua cand vom semna actele.Pe 23 decembrie 2009 am semnat si m-am lasat de fumat, asa cum am promis.Oricum eu vroiam sa fac bebe si stiam ca e bine sa te lasi cu cateva luni inainte.Si am ramas insarcinata in aprilie. Ma simt super bine, si e una dintre realizarile din viata mea.Nu mai lasati tigarile sa va controleze viata ! Sanatate si vointa !!!

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj
Ma simt super bine, si e una dintre realizarile din viata mea.Nu mai lasati tigarile sa va controleze viata ! Sanatate si vointa !!!

carmen
25 + cu Andrei

Felicitari! sa stii ca e o mare realizare! si eu o percep ca pe o mare realizare din viata mea

Albumele noastre

Mergi la inceput

simt nevoia sa va spun cit de fericita sunt ca am reusit sa renunt!incintarea este alimentata si de celelalte bucurii care au urmat.am inlocuit miscarea miinii cu tigarea cu crosetatul si tricotatul!de sarbatori le fac cadou apropiatilor ceva drag cu banii timpul si energia pe care ii cheltuiam pe tigari!sunt foarte mindrasfatuiesc pe cei care fumeaza sa aleaga singuri modul si timpul cind vor renunta si sa fie fff hotariti,sa apeleze la ajutor psiholog psihoterapeut orice poate fi benefic.cartea de la almo ma marcat!am trecut atit de usor ca dupa o saptamina am uitat total fumatul!nu ma deranjaza ce fac ceilalti si sper ca si ei sa decida cindva dar pina nu este prea tirziu.a!nu m am ingasat nici un kg,am stapinit mincatul cu crosetatul,am fost putin mai irascibila primele zile dar...usor lucrurile sunt in directia excelent.si ca niciodata in viata mea toata lumea este de acord cu minesi mai am o mare bucurie sper ca anul acesta de craciun sa ma impatasesc si eu ca din cauza tutunului...degeaba post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Felicitari celor care s-au lasat de umat si celor care vor sa se lase le doresc succe si putere!
Fumez de 20 de ani, am ajuns sa depasesc un pachet pe zi.
Inainte de a-mi aprinde o tigare spun: e ultima ....si niciodata nu e asa.
Nu mai cred in minuni si nu mai stiu ce sa fac, cred ca daca m-ar soune doctorul ca mor daca nu ma las de fumat .......tot nu as putea sa renunt
Imi puteti trimite cartea pe mail?
nastadoina@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna,
Momentan nu mai fumez pentru ca sunt insarcinata si sper sa rezist fara tigara si mai tarziu. M-am mai lasat odata de fumat cand am ramas prima data insarcinata. Nu m-am lasat imediat pt ca nu am putut. Toata sarcina am poftit la tigari, dar dupa nastere nu mi-au mai trebuit..asta pana cand am intarcat baiatul. La 3 zile de cand am intarcat m-am reapucat de fumat , cu toate ca aveam aproape 1 an de cand nu mai fumasem. Am reinceput sa fumaz cate 1 pachet/zi, dar m-am speriat ca baietelul meu vroia sa-mi imite gesturile
Acum nu mai fumez de la 1 august, imi este mai usor ca prima data. Nu ma mai gandesc zilnic la tigari. Inainte beam cafeaua simpla, neagra, acum o prefer dulce si in cant muult mai mica (probabil si din cauza sarcinii).
Sper din tot sufletul sa nu ma reapuc de fumat. Chiar daca nu mai fumez de ceva timp, eu ma consider fumatoare..nu stiu de ce...intotdeauna mi-a placut sa fumez, nu a fost numai dependenta.

Cred ca cel mai greu este sa te decizi sa te lasi. Daca nu exista convingere, te vei reapuca de fumat in scurt timp. Conteaza mult si motivul pentru care te vei lasa de fumat, iar "sanatatea" nu este (din pacate) un motiv destul de bun.

Bafta mult tuturor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput