Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 18
x_ggg spune:
Neata!!!
Theodora si Raisa!!!!
Irina, esti "my hero". Azi dimineata i-am dat lui Rares omleta dintr-un ou cu putin cascaval ras. A mancat cam jumate, dar cu ce placere. Asa ca azi, daca tot te-am numit eroaua mea, ii fac si ficatei cu ardei copti. Pentru cina ce idei ai?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
x_ggg spune:
La multe lunitze fericite PAULICA fara frica!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
selen80 spune:
LA MULTI ANI RAISA, FETITA PUTERNICA SI LUPTATOARE!
SA FII SANATOASA SI SA LE UMPLI PARINTILOR VIATA NUMAI CU LUMINA SI BUCURIE!
LA MULTI ANI THEO! SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SA FII FERICITA!
si pt zilele trecute
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI AMILICI!
LA MULTI ANI ERIKA!
LA MULTI ANI FILIP!
SA AVETI O VIATA FERICITA SI IMPLINITA!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Fragutza spune:
Buna gasit, girls!
La multi ani, Raisa si Teodora! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Noi ne pregatim pentru petrecerea lu' Pisi, adica ma agit eu mai mult din cauza vremii Aveam o rochita foarte draguta dar dc va fi frig trebuie sa am un plan B. O sa bat magazinele zilele acestea sa gasesc ceva frumos.
Sunt inca sub tratament, azi termin injectiile si continui cu cel oral. Se vad deja ameliorari, nu mai am dureri, doar cand o ridic pe Pisi in brate sau ma aplec..etc, dar e spre bine. Am inceput si sa mananc, am recuperat un kg. Saptamana viitoare o sa am din nou control si mai vedem atunci ce action plan facem.
Va pup cu drag! Nu prea am mai citit de cateva zile, cum prind un moment de liniste ma intind in pat. Dar voi reveni in forta
O zi buna!
Pentru puiul tau
selen80 spune:
neatza
sper sa-mi aduc aminte macar jumatate din ce am vrut sa spun...
Manga, condoleante este groaznic ce s-a intamplat
Fragutza, ma tare bucur ca nu este atat de grav si eu sunt tot de vreo 3 sapt duamna, dar am intrebat-o pe dr si mi-a zis ca e normal pt prima data....ca ma speriasem cand citisem ce ai zis tu...numai ca eu n-am alte simptome, nu dureri, nu slabit (ba din contra ) si am niste scurgeri usoare, nu chiar ca la ciclu...
oricum, te-am vazut in poze la Techila, sunteti doua superbe si tu si Natalixa
si ca tot veni vorba...Techiluto sunt criminali baietii tai cheliosi! si am vazut ca au fost cuminiti la tuns, a mea a plans tot timpul....super party au avut, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt, iar norocosi cu siguranta, cu asa parinti de gasca si iubitori! e ca la gradinita acolo la voi, cate jucarii faine aveti!
Elle, eu nu mai stiu daca ti-am spus pe moment felicitari pt progrese, dar stiu ca am avut de gand de-abia astept sa ne anunti ca Anna face primii pasi! iar despre intamplarea din parc, no comment.....pacat ca ne strica iesirile astfel de fenomene...
Alex, pana acum nu avem reactii...nici febra, nimic....locurile de vaccin arata ok, nu are galme, nimic....
de-abia astept sa vizionez pozele de la mare
Suede, CASA DE PIATRA SI O VIATA FERICITA IMPREUNA VA DORESC!! distractie placuta in Grecia!
Lali, Criss, marinerii sunt minunati, ce frumos il pupa/linge Alex pe Paulica LA MULTI LUNITE LUI PAULICA!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
moni_iulia spune:
Salut!
Suntem si noi in Bucuresti de doua zile si daca nu mai sare de 30 de grade mercurul din termometre n-o sa mai plecam decat in we.Am reusit sa rasfoiesc ultimul capitol si am vazut poze de dovlecei cu falci,cu ochi si cu locuri minunate de joaca, de Andrei mancacios (si cum o sa mai prind puitn timp promit sa le vad si pe restul) am citit despre intalnirile cu salbaticiunile din parc(Ellenuta),despre nedreptatile vietii(Maria).
Casa de piatra,Laura!
DAR, principalul motiv pt care m a chinui sa va scriu cu Tudor sub aripa e asta:
La multi ani, Trandafiras iubit!!!!Declaram pe aceasta cale dragoste mare si rugam fetele pricepute sa treaca dovleceii indragostiti la panoul de onoare.Katteryna ai vreo obiectie?
La multi ani, Theodora!
Promit sa revin curand.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
Lali_mete spune:
Buna dimiiii!!!!
La multi si fericiti ani Raisa si Theodora ,sa cresteti mari,frumoase si implinite
Nu imi vine sa cred ca puiutul meu mic a implinit azi-dimineatza 11 luni,a zburat timpul asta ,nici nu am avut timp sa constientizez ca m-am maturizat,ca sunt mama,ca am un copilas nascut de mine ,care acum ma trage de pantaloni,chiuie si arunca cu biscuiti prin camera.Si mi-a si sters esajul de doo ori .
Asa ca aveti pe masuta beuturici,prajiturici,cafelute,ce vreti voi,ca doar e ultima luniversare .
Sunt prin preajma,nici azi nu imi vad capul de trebi .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Aida ai primit cafelutza? Daca nu trimit eu una special pentru tine,tare,neagra,te trezeste sigur.
Selen,Xggg
Ellenuta sincera sa fiu eu sunt mai temperamentala asa,si cred ca i-as fi spus vre-o doua omului ,nu prea stiu sa fiu diplomata. Eu inca lucrez la partea cu "respira raar,numara pana la 10 si dupa aia spune-i ceva dar politicos ". Intr-una din serile trecute eram in parc,pe aleea pe care nu am vazut deloc biciclete,ca e terenul accidentat,acolo Paul exerseaza mersul in patr labe. Si vine un adolescent cu capul in nori,insotit de un alul,altul care se uita pe unde merge,primul nu. Desi aleea are mai mlt de un metru jumatate latime,el l-a lovit pe Paul cu tibia de umar .Nu pot sa spun cum am reactionat ,cred ca mai aveam putin si il plesneam ,asa,politicos . Norocul lui ca si-a cerut scuze,dupa care mi-am cerut si eu ca mi-am iesit din fire.Daca nu isi cerea scuze si reactiona ca nenea asta al tau nu stiu ce as fi facut .
Fragutza
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alex25 spune:
La multe lunitze fericite PAUL
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!