Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata doamnelor,

va multumesc mult pentru ganduri si mesaje. E intr-adevar groaznic. M-am trezit de multe ori azi noapte cu ea in gand.

La multi ani, Raisa si Theodora! Sa fiti sanatoase si veseloase, dragelor!

La Multe lunite, Paul! sa cresti mare, puiule! . Am vazut poze cu cei doi baieti la malul marii. Maris si frumosi. Lali Paul iti seamana foarte bine.

Criss ai un flacau mare si frumos.

Selen imi pare rau sa aud ca pitica e suparata pe doctori. stie ea ce stie.
fram iti doresc vreme frumoasa. poate ai mai spus, dar cum va fi petrecrea micutei?

aricel am vazut poze de la ziua Mariei si mi-a placut tot. Aveti o fetita frumoasa tare si are muuult par. wow. pai eu nu adun nici de un ciuf.

Irina frumos tare Andrei. ce ochi deosebiti are.

Elle ce frustrant trebuie sa fie sa dai de un astfel de individ caruia i se pare normal sa-si laude fata cand ataca pe cineva. Te mai intrebi de ce sunt oamenii rai...pai de aia, ca in copilarie in loc sa fie sanctionati, sunt aplaudati.

mada draga, bafta la bac si distractie placuta la mare.

Anomis am vazut falcosul tau frumos.

alex sper ca Zeina e pe drumul cel bun.

mely pupam frumosii tai. sa treaca roseola.

aida ceva poze cu noi Eric?

Anamaria pupam si voinicul tau.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fragutza ma bucur mult sa aud ca esti mai bine. Multi, multi de la noi. Cat despre Pisi, oricum ai inbraca-o tot frumoasa este, asa ca nu iti mai face griji.

Selen ma bucur ca nu ati avut nici o reactie dupa vaccin, pupam Ebruska.

Lali

Moni_iulia va trec eu la panou imediat, pai se poate!

Aida sper ca a ajuns perfuzia la tine, am trimis-o par avion.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex back!
Manga !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dar ce-mi vad ochii ?
Ce-mi vad ochii ?
E adevarat sau mi se pare ?
Azi e zi de sarbatoare
Aidaaaaaaaa
Ce dor mi-a fost de tine si de stilul tau de a scrie

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu am musafiri pana in 9 asa ca sa ma iertati. ca nu voi fi prezenta.

Vreau sa pup cu tot dragul si cu toata sinceritatea copilasii nascuti zilele acestea, pe Amilici cea draga, pe Raisa si pe cei din zilele urmatoare.

Acum ca a revenit Aida stiu sigur ca forumul nu va mai dormita

Unde pot sa-l vad si eu e Dinu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Unde pot sa-l vad si eu e Dinu ?

pe picassa la anomis.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...deci sa vedem ce imi amintesc

In primul rand Techila , poze absolut bestiale si incadrate perfect in rama cu tot cu continut , Vali se potriveste perfect prin tuburile de joaca , dar cand l-am vazut pe Andrei la cheliit ai cuvantul meu ca am inceput sa plang. Sorry , m-a tulburat f rau poza aia. Oricum pentru tine e perfect cu 3 becuri naturale in casa nu mai consumi din energia pt laptop

mely ai niste baietei superbi , felicitari mamico si bafta la bac (sper ca nu gresesc) oricum tin pumnii stransi de dimineata si parca si madalina avea o treaba cu bac-ul

Lali la multe multe lunite pt Paul desi eu nu m-am prins din poze care sunteti voi , sapca de mariner este bestiala

suede casa de piatra si felicitari pentru nunta super reusita si sa stii ca sunt in asentimentul Nelei chiar nu ai mancat nimic? ... pozele o sa le vad mai tarziu sa vad daca ma pot loga la mail , daca nu cumva imi trimite careva PM cu linkul pozelor

la Ana banana nazdravana si parintilor din coltul ala de rai

crissule pe la noi am vazut -70% in Miniblue

sabina frumoase papusele ai tu acolo am vazut undeva poze , nu mai stiu unde ca aici nu ai dar mi-au ramas in minte

diamar, biaz, x_ggg, croco, anomis, danutza, alex, aricelu, andraiulia, iulia, moni iulia, selenica multi si calde

lali primit cafeaua , merci si eu te stiu ca te-am mai citit dar nu ma intreba unde ca memoria imi joaca feste. Cat despre temperament se zice ca esti constanteanca vino pe la Timisoara sa vezi ce te mai domolesti (stiu ce vorbesc )

luto fata draga zici ca sarbatoare? Eu zic ca e sarbatoare ca va mai gasesc pe forum cu pruncii atarnati de poale ... asa ca sa fie sarbatoare in fiecare zi

... scuze , fug pana la 'vecinu' cat inca mai doarme ca altfel nici acolo nu ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dar ce-mi vad ochii ?
Ce-mi vad ochii ?
E adevarat sau mi se pare ?
Azi e zi de sarbatoare
Aidaaaaaaaa
Ce dor mi-a fost de tine si de stilul tau de a scrie

Da' de stilul meu de a citi nu ti-a fost dor ?

O pup si eu pe consateanca mea Aida!

Si ..Manga, nu am cuvinte .. condoleante!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am revenit

uitasem un lucru tare important, sa va MULTUMESC TUTUROR DIN SUFLET PENTRU URARILE DE ZIUA EBRUSKAI, va doresc si eu inzecit ce ne-ati urat si voi noua

Luci, tare dedicatia pt noi legat de masinutza, avem si noi (de fapt e antemergatorul, care se transforma in masinuta..) si eu o plimb pe Ebru prin camera si e in extaz! nu stie sa se plimbe singura, mai merge cu spatele un pic, ca ii e mai usor asa (se sprijina in picioare si impinge), dar o mai si plimba singura prin camera asa...deci eu zic ca e o investitie buna...mai ales ca peste putin timp vor sti si sa se plimbe singuri..mai ales cum e DAVID precoce

Anomis ...stii tu pt ce (comentariul cu sora )

cine mai era, cine mai era....??

Mada, bafta la bac!!

Mary, felicitari pt dinti, nu stiu daca am reusit sa-ti spun

SAbina, tare imi place cum povesesti de mogalnetele tale! iar gradinita pare un mare beneficiu pt Lisa, asa cum am vazut ca e si pt Brucu si David...

Santo, ma bucur ca v-ati linistit macar un pic, acum eu sunt sigura ca Andreiu va avea progrese rapide si va veti linisti de tot din pct asta de vedere...felicitari pt tarat!
pozele de la party au fost bestiale, tortul nu mai zic, iar Andrei un adevarat cavaler

Kawa, mai, dar tu ai ambitie nu gluma, cu torturile alea! eu zic ca esti pe drumul cel bun si peste 8 zile va iesi THE PERFECT ONE pt Mozardin!

Uka, Hepi cate un pt fiecare! stiu ca e putin, dar din pacate e tot ce putem face asa, virtual....

Bia, hai sa fie intr-un ceas bun, multa bafta la sustinere! uite ca fetele au venit cu idei bune pt sarbatorire, iar eu zic ca Aida te poate ajuta cu ceva sugestii de localuri faine din TM....

Liliac, Aida, Irina, Mary si cine se mai lauda cu copilasi mancaciosi, ma primiti si pe mine in club??? noi nu mai putem manca nimic de Ebru, e o pofticioasa! vorba lu tas-su, si kkt daca am manca, ea ar saliva pe langa noi cel putin la mine, ca stie ca-i si dau (iau de obicei o felie de paine, sau un biscuite de-al ei, si eu mananc mancarea mea, iar ei ii dau din astea...), vine si incepe sa faca "miam, miam, miam" si plescaie din limba, de mi se face mila de ea

Nela, pup mamica optimista si ma bucur ca sunteti pe calea cea buna!

Dana

Fragutza succes la pregatirile pt party, dar vezi sa nu te obosesti prea tare!

oare cu Kinga ce o mai fi??

pfiu, am obosit!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ne-am intors...suntem suspecti de scarlatina
imi vine sa ma bag intr-o cutie si sa plang acolo linistita...

Aida,,io am terminat demult cu bacu' , acus incep anu 3 de facultate . Ma bucur enorm ca esti asa activa

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput