Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aida acesta este Paul si acesta este Alex de Crissbebe

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... hai ca inca doarme.
Sa va povestesc de Tzutzu (Papushel) ... si multe altele. In primele luni am crezut ca nu se va opri din plans pana la un an. Apoi liniste si pace chiar inainte de botez (probabil atunci au trecut colicii) si el a incepu sa descopere lumea si sa zambeasca la noi cu toata gura ... In rest nu am avut probleme cu el in afara de hidrocelu ala care m-a daramat psihic cateva zile si mai de 2x nasucu infundat dar fara stare subfebrila macar.
Mananca foarte bine si inca imi doarme de 2x/zi stiu ca o sa imi iau castane , dar le primesc , in timpul noptii nu se trezeste deloc , rade in hohote cu voce groasa , chiuie si se joaca , nu merge inca exclusiv in picioare si nici nu zice cuvinte , decat un "ie-te" sau "ute" asezonat cu pufaieli cand se mira de ceva , casa plina cu jucarii (adevarat ca se joaca cu ele) dar tot mai interesante sunt dulapurile si 2 sertare la care mai are acces ca in rest am scos manerele , urca cateva trepte si asteapta sa ma duc dupa el si cand vede ca vin o ia la fuga in sus in 4 labe cu chiraituri. Este inebunit dupa ta-su. Sambata cand a ajuns acasa , desi Erik manca , a uitat de mancare si tot cu capu intors dupa tati cu gura intr-un zambet larg pana la urechi si pana a ajuns tati la el (s-a spalat pe maini a schimbat tricou ...) , l-am vazut ca s-a chinuit sa isi aduca gura la normal ca ii amortise in ranjet . De cateva zile a inceput sa danseze si danseaza chiar si pe tonu intermitent de la telefon , este inebunit dupa masini si in general dupa tot ce este in miscare si are roti , daca mai are si motor este si mai mare placerea. Tv merge non stop pe BebeTv ca fond sonor , o perioada se calma doar cu "Rude Boy". Ii place Liza si a invatat sa dea cu picioru in minge , pe pisic il adora si il urmareste oriunde. In casa poarta casca de protectie de bebelusi comandata pe net , iar afara nu ii dam drumu la mana. Ii ies 2 maselute sus desi caninii inca nu au iesit si are 8 dinti de la 7 luni si jumatate. Este total diferit de Emma ... Este un iubaret si jumatate , ii place sa ii soptesc in ureche si sa il pup , dar este deja destul de independent. Nu ma baga in seama si isi vede de treaba si de joaca desi sunt mereu in preajma lui. Cand nu reuseste sa faca ceva nu cere ajutor si se chinuie de imi vine sa plang , dar el incearca si incearca si apoi abandoneaza daca nu merge si incearca mai tarziu.
Este sociabil si inebunit dupa copii ... singurul loc unde urla si la cine urla este soacra-mea desi nu e om rau , dar poate ca asa ma razbuna el pe mine ... si am fost vara asta in atatea locuri si am luat contact cu atatia oameni si nu a avut nici o problema ...
Poze , hm , aia chiar nu stiu cand dar trebuie sa pun si asta la punct (pozele facute in vara asta) , cel mai probabil saptamana care vine.
Mancarica , inca de bebelus si pasata cum trebuie , desi cand am fost plecati a mai bagat botu si la noi in farfurii dar doar din cele permise (cartofi natur , orez , legume ...) ca doar asa reuseam sa il aducem pe terasa din parcare sa nu mai pipaie toate rotile la masini si cand vedea mancarea se oprea si din tipat (desi niciodata nu am mers sa mancam fara sa ii dau lui de mancare intai ...

Cam asta este. Acum deja se miscodeste , are 2,5 ore decand doarme

Acum sa nu credeti ca este bebelul ideal , ca si el are zile cand doarme doar 45 min toata ziua , zile cand e marait si toate sunt naspa , adevarat ca nu a avut zile cand nu a mancat , dar se trege din familii de mancaciosi , cum sa iasa el sclifosit ...?

E gata pauza mea . Va si ne citim mai incolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Aida acesta este Paul si acesta este Alex de Crissbebe

aha , merci acum m-am prins . Frumosi baietei

fragutzo mami si la pisi mea mica rapita de 2 baietoi ma gandesc mereu la tine

uka

selenico am izbucnit pur si simplu in ras cu "miam miam" ca mi-am imaginat fatuca aia frumoasa cum cere de papa

mely iertaciune ca tu stii ca eu am memoria plata ca daca era creata nu imi scapa nimic ... nu mai dau exemple ca mi-o iau pe cocoasa

Gata am fugit ca nu se mai poate si e foame mare pe aici

Zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida am Erikutzu Tzutzu

despre noi...
ne-am hotarat pe nepusa masa sa pleca la munte, joi pe la pranz am facut rezervarile si vineri dimineata am plecat...bineinteles ca am fost in priza toata ziua de joi, cu bagaje, mancarica etc....fare liste fara nimic
vineri am facut transfagarasanul, am oprit la barajul vidraru, la balea lac, la balea cascada si am ajuns tarzior la cabana...am mancat, ne-am plimbat putin pe acolo (erau mai multe pensiuni, undeva la poalele muntilor, pe malul unui parau..frumos tare..) si am mai stat pe terasa pana pe la 10-11 cand nu s-a mai putut discuta cu Ebru, asa ca am culcat-o...a dormit binisor acolo, in patul mare, n-am mai carat si patul ei...
sambata am fost la SIbiu, nu fusesem niciodata, decat in trecere...mi=a placut tare, am nimerit si un festival medieval, umblau pe acolo cavaleri si domnite , erau concerte in piata mare....am fost si la zoo, ca mai aveam de pierdut cateva ore, dar Ebru a dormit tot timpul acolo, n-a vazut decat maimutele
duminica vroiam sa oprim la balea lac sa stam mai multe ore inainte de a pleca spre casa, dar erau 5 grade, si ploua urat de tot, era si ceata...asa ca am stat in restaurantul de pe malul lacului, EBru s-a plimbat peste tot, s-a jucat cu alti copilasi, i-am luat o felie de tort.. si am plecat acasa....ora 10.35, cand s-a nascut ea, ne-a prins in masina, exact cand ajunsesem la balea lac...de cantat la multi ani ii cantasem de dimineata, in camera
de sarbatorit vom sarbatori peste 2 saptamani, cand se termina postul....
progrese fata de ultima data cand v-am povestit de ea, nu a mai facut....parca merge putin mai bine....si zice DA-TA cand zic eu GATA cam atat...
fug ca urla

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ebruska cu intarziere iti ureaza soacra-ta La multi ani si multå sånåtate!!Brucu te pupå dulce si e tare mandru cu o asa gajicå!

La multi ani , sårbatoritilor de zilele acestea, Filip, Amalia Maria si fumoasei Erikuta!!!

La multi ani trandafirasului frumos Raisa si Theodorei!!!Multa sånåtate va doresc si o viata plina de bucurii!!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

fetelor va pup cu drag.Eu nu am mai avut timp deloc zilele astea så intru si nici nu voi avea in urmatoarele.Nu va faceti griji, bebelina e bine, Brucu e fericit la gradi..cu bubu stam mai prost dar sper ca såpt viitoare så se rezolve totul.Daca nu mai pot så intru så stiti ca va pup si va mai citesc de pe tel de la muncå.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 13+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

iulika draga , ce e cu Bubu?

Am intrat sa va spun cu ce se joaca bebelu meu ... trebuie sa scot de sub scara toate jucariile lu Emma si am scos o masina mare cu telecomanda si remorca si un bebe cu carucior sigur ca fiu a ales carucioru si bebele , poate si din cauza ca mai are o masina cu telecomanda desi nu merge ... si e foarte interesat de rotile de la carut cum se misca si de ochii bebelului cum clipesc
Heeeeei ca mi-am adus aminte. Ce se pune pe tava de la mot? Vaaaaai de capul meu ce o sa aleaga asta o sa ne faca de tot rasul

Mergi la inceput

Eu in trusa de drum , imi aduc eu aminte pe parcurs , am pus doar Nurofen , Panadol , Novocalmin si Paracetamol supozitoare , termometru , pompita de nas si Baneocin pudra , ATAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Aida, cate kg are flacaul tau?

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

a, Aida, ca mi-ai adus aminte....si eu, ca o mama iresponsabila ce sunt, am pus doar nurofen, paracetamol, stodalul pt ca tusea, pompita de nas si sterimar...si termometru...v-am zis io ca-s mai flower power asa am impresia ca daca pana acum n-am prea avut probleme cu Ebru, asa va fi tot timpul

Iulika, ce se intampla mami cu cuscru???

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput