Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
roxy_s spune:
fetelor merg sa mananc si eu si sa-mi fac o cafeluta cu lapte si sa stau cu buburuza mea mica putin. asa fericita sunt
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
lalely07 spune:
Buna fetele,
.la cat scrieti inainte sa-mi fac intrarea trebuie sa va citesc....si uneori trebuie sa citesc chiar si 10 pagini..
Ma bucur ca aici gasesc atatea sfaturi,idei...asa poate mai invat si eu din experientele voatre.
Eu sunt bine momentan,adormita..rau...nu am mai avut scurgeri maronii,decat saptamana trecuta cate un firicel 2 zile.
Ieri eram disperata cu rezultatul de la analizele mele pt sarcina...inca nu am elucidat misterul......trebuie sa stau cumintica si sa astept sa merg la medic..dar asta va fii abia pe 9 septembrie...
Sper si ma rog din suflet sa fie ok cu sarcina si sa fii aparut embrionul..
In rest ca si stari:greata dimineata si senzatie de voma la mirosuri ciudate.Plus ca detectez orice miros....
Si eu ma gandisem la un medical apropos de subiectul vostru cu statul acasa,dar eu lucrez la birou,stau aproape toata ziua pe scaun,efort fac doar intelectual..ma gandesc ca teoretic ar trebui sa nu am probleme.
Plus ca ma gandesc ca daca stau atata in concediu ma vor da afara astia...daca Doamne fereste ceva nu merge bine si tb sa ma intorc...
Ama22..ce mai faci?Ma gandeam ca poate tu ma poti ajuta sa interpretez analizele.Am vazut ca tu esti foarte documentata pe probleme de sarcina...
Deea tu mai ai noutati legate de CMV igm??
Pup restul fetelor!
6+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s neata burtici am venit de la doctor, totul este bine cu colul, a zis ca arata foarte bine dupa cerclaj, mi-a facut si o eco intravaginala scurta sa-l vada mai bine si este totul bine, asa ma bucur si bineinteles ca l-am rugat sa-mi faca o eco sa-l vad si pe bebe, si a zis ca normal ca-mi face si bebe statea cu piciorusele incrucisate, apoi topaia pe acolo si ce credeti????.......ia uitati-va ce semnatura frumoasa am o sa avem o printesica mica pisucmic, miky si eu ma bucur tare mult ca bebei sunt bine mandreeac abia astept sa vad ce-ti zice azi madutza in sfarsit ai vazut bb_yasmi nici eu n-as avea chef de plecat acum, mai ales ca la noi asa ploua. si dimineata cand am plecat la doctor asa ploua. m-am si udat la sosoni ama sa mai treaca greturile alea. toate burticile. S-a intamplat minunea mult asteptata14+ |
felicitari, felicitari! sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii!
roxy_s spune:
lalely nu-ti mai fa atatea griji si nu mai sta tot cu gandurl la rele. fi optimista, stai linistita si gandeste-te la bebicul din burtica, ca va fi bine. uite, iti da si semne ca este bine cu greturile astea si starile de voma. linisteste-te.
AllyLaur spune:
Neata burtici!!!
Roxy, felicitari.....ma bucur mult pt voi! Fetita ati vrut, parca?
Ama, imi pare rau pt greturi...stiu cum este...eu am avut greturi groaznice din sapt 5 pana in 8 si abia am facut fata...dar, au trecut .Acum imi este foarte bine...asa ca...inca putin
Yasmi, ce printesa cuminte si sociabila ai...felicitari
Restul gravidutelor , va
Ally , 9+ bebe
roxy_s spune:
ally eu am vrut orice ce da Dumnezeu,sanatos sa fie. asa tare ne bucuram ca este fetita. de fapt,cred ca la fel ne bucuram si daca era baietel,normal.
oricum eu am zis de la inceput ca simt ca este fetita
AllyLaur spune:
lalely07, incearca sa te linistesti....sunt fix in aceeasi situatie! Ieri am luat rezultatul la analize si pana pe 9 sept nu pot stii daca sunt toate ok. Am intrebat prietenii, familia si mi s-a sp ca sunt ok dar, pana nu imi sp doctorita...stau in stres.
Acum ca avem atatea carucioare, am si eu o intrebare la cele care stiu...Avem urmatoarea eco, cea de prim trimestru ABIA pe 16 sept, atunci voi avea fix 12 sapt , am vre-o sansa sa aflu sexul bebelinului daca sta si el bine pozitionat binenteles sau, este prea devreme????????
Va ...ma ”bag” la lapticul cu Nesqik si un corn proaspat!!!
Daca aveti timp poate ma lamuriti si pe mine cu intrebarea de mai sus ca sunt tare nerabdatoare...si mai am de asteptat!!!
Ally , 9+ bebe
AllyLaur spune:
Roxy,...Noi am vrea baietel dar, acum nu conteaza, sanatos sa fie...Felicitari inca o data!!!
Ally , 9+ bebe
madutza_bra spune:
roxy, felicitari! Fetele sunt la putere!
AllyLaur, teoretic la 12 sapt ar tb sa se vada sexul, daca bebe sta in pozitie buna. Acum mai conteaza si experienta dr-ului si ecograful (cat e de performant).
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png