Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
ama22 spune:
Pisucmic - felicitari pentru eco
Yasmi & Madutza - eu inteleg ca de multe ori e greu sa lucrezi insarcinata, intrebarea mea e daca doctorul iti poate da foi de boala pe 7 luni? Legal Sau vorbim doar de "aranjat" si de convins medicul ;))
Munca prestata nu e grea si a avut numeroase alte fete gravide, unele au venit la lucru pana in luna a a-8a. deci nu e vorba de ceva munca epuizanta si de nesuportat. Bineinteles, depinde de la sarcina la sarcina, fara indoiala.
In fine, problema lor. Norocul meu e ca nu imi bat capul cu asta
7+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena ma bucur ca esti mai bine. ama vroiam sa iti raspund si am uitat. ... dupa ce pui ovulele stai intinsa vreo 10-15 min. asa nu mai curg. apoi cand vei merge la toaleta vei vedea pe hartie restul ce se elimina. eu asa mi le puneam si dimi si la pranz , iar seara oricum ma culcam. mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
mie dr mi-a zis ca n-are sens sa iau nici un proesteron aditional ca la cat e placenta acum nu mai are nevoie de nimic, secreta ea tot ce are nevoie. o fi bine, o fi rau, el stie.. sper sa nu mai apara sangerari si sa fie totul bine. de fapt, trebuie sa fie bine
ama22 spune:
Miki e de bine ;) Mie mi l-a prescris ca intru in categorie de risc ca am pierdut o sarcina, dar am inteles ca le iau doar o perioada scurta.
7+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
ama eu la prima sarcina le-am luat pana in sapt 30-32 iar acum le-am intrerupt "de capul meu" la 12 sapt.
mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Neata gravidute dragi! Tocmai am venit de la eco, si bebe are 22.3 mm si e un frumos, inimioara ii bate tare frumos! Are capul mare si destept Doamne ajuta sa o tina tot asa! Miki - tu la ce doctorita esti? suna bine descrierea ta. Si eu am o doctorita foarte foarte buna, sufletista si foarte desteapta, scolita in Franta si Anglia (dr Ilinca Gussi de la Cantacuzino). De nascut, depinde si de bebe, as naste la CMU Regina Maria - e curat, e civilizat, are neonat bun. Daca e nevoie, nasc la Cantacuzino evident. Ama draga - si eu mai patesc asa cu ovulele, oricum, cum ti s-a mai zis trebuie (ideal, daca ai timp) stat 10 min macar intinsa dupa. Maine imi fac analizele toate (ca in ultima saptamana am stat in casa cu micile mele scurgeri...). Tineti-mi pumnii. Va pup Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 8+ |
Pisuc Mic- eu sunt la dr Tutunaru ( Elias) insa eco morfofetala de trim 1 mi-a facut-o la recomandarea lui dr. Veduta, ea fiind specializata numai in ecografii, nu urmareste sarcini in evolutie.
de CMU si eu stiu ca e ok, insa parerea mea trecuta printr-o nastere e ca n-as arunca 2000-3000 eur pentru 2-3 zile cat stai in spital. la Elias erau conditii bunicele, curat si civilizat ( toaletele ca toaletele ca depinde si de pacienti ). sincer zilele nici nu le-am simtit, iar faptul ca n-am stat singura m-a ajutat, am fost 4 in salon si a fost ok ca schimbam impresii..
eu personal de banii aia mai bine ii iau ceva lui bebe, dar e strict opinia mea personala
mandreeac spune:
Neatza dragele mele burtici!
Doamne, Doamne cat mai !
Pisuc mic, felicitari pentru eco si pentru faptul ca bebe e foarte bine!
Miki, felicitari ca bebe e bine si ca au iesit masuratorile bine si joi te asteptam cu , culoarea caruciorului!
Am emotii pentru astazi, sper sa fie totul bine!
Azi mi-am propus sa calc, dar nu prea am niciun chef, sper sa ma apuce pe parcurs ca nu mai merge asa!
Yasmi, felicitari ca l-ai simtit pe bebe!
Simona pe 11 septembrie mergem la o nunta si pe 25 septembrie sunt nasa( fac doar starea civila si o logodna, iar nunta o fac la anul), asa ca tot avem evenimente.AAAAAA , ca am si uitat pe 11 septembrie trebuie sa mergem si la un botez. Dimineata botez si seara nunta.
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+
bb_yasmi spune:
strumfuleeeeee nu ai aparut???? sau dragalesti matzele.....ti-a fost dor de ele....
bb_yasmi spune:
eu am plecat.
pupici
roxy_s spune:
neata burtici
am venit de la doctor, totul este bine cu colul, a zis ca arata foarte bine dupa cerclaj, mi-a facut si o eco intravaginala scurta sa-l vada mai bine si este totul bine, asa ma bucur
si bineinteles ca l-am rugat sa-mi faca o eco sa-l vad si pe bebe, si a zis ca normal ca-mi face si bebe statea cu piciorusele incrucisate, apoi topaia pe acolo si ce credeti????.......ia uitati-va ce semnatura frumoasa am o sa avem o printesica mica
pisucmic, miky si eu ma bucur tare mult ca bebei sunt bine
mandreeac abia astept sa vad ce-ti zice azi
madutza in sfarsit ai vazut
bb_yasmi nici eu n-as avea chef de plecat acum, mai ales ca la noi asa ploua. si dimineata cand am plecat la doctor asa ploua. m-am si udat la sosoni
ama sa mai treaca greturile alea.
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata14+