Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza_bra spune:
strumphi, pe unde eeesti? Ne e dor de tineeee!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
scrish spune:
referitor la sexul copilului, am cautat si eu o gramada de info de ieri cand doctorita mea mi a zis ca la 16 sapt sa fac eco sa aflam. iar ieri m-am uitat la documentarul de la national geographic copilul in pantec si aratau o imagine destul de clara ca la 12 saptamani organul nu e format cu precizie, se vede doar o umflatura din care nu se stie ce iese. acum banuiesc ca depinde de la caz la caz...dar se pronunta cu maxima siguranta intre 16-20 sapt (asta mi a zis doc)
eu oricum o sa imi fac o programare la sf de sept cand o sa fim in sapt 13 si poate asa primesc si eu un cadou frumos de ziua mea:)
8+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish referitor la sexul copilului, am cautat si eu o gramada de info de ieri cand doctorita mea mi a zis ca la 16 sapt sa fac eco sa aflam. iar ieri m-am uitat la documentarul de la national geographic copilul in pantec si aratau o imagine destul de clara ca la 12 saptamani organul nu e format cu precizie, se vede doar o umflatura din care nu se stie ce iese. acum banuiesc ca depinde de la caz la caz...dar se pronunta cu maxima siguranta intre 16-20 sapt (asta mi a zis doc) eu oricum o sa imi fac o programare la sf de sept cand o sa fim in sapt 13 si poate asa primesc si eu un cadou frumos de ziua mea:) 8+ |
dr-ita la care mi-am facut eco mi-a spus ca organele sexuale sunt complet formate la 15 sapt.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
scrish spune:
madutza e foarte posibil, eu sprijin orice parere conform careia aflii cat mai repede sexul copilului, asa sunt de nerabdatoare sa aflu ce e:)) mai ales ca i-am ales deja si caruciorul!:)
9+
scrish spune:
roxy paseaza putina energie si spre mine ca si eu vreau fetita:)) in timp ce sotul vrea baiat:)))
9+
roxy_s spune:
scrish ce daca i-ai ales caruciorul. eu nici nu o sa tin cont de culori. daca gasesc carucior albastru si imi place tare, tare il si iau. nu trebuie musai sa fie roz sau rosu. imi place foarte mult galbenul, bleul, orange-ul, vernilul si abia astept sa iau hainute asa. am si vazut. ce frumoase sunt
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
roxy_s spune:
scrish in primul rand sa ne rugam sa fie totul bine si sa fie bebe sanatos. eu asta imi doresc cel mai tare. ca-i fetita, ca-i baiat oricum il vei iubi clar, asa ca ce conteaza?
S-a intamplat minunea mult asteptata14+