Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy am ales modelul, culoarea mai asteptam:) din pacate firma de la care am ales nu are o gama ft larga de culori asa ca probabil fie ca e fata sau baiat o sa fie aceleasi noante, beige cu grena, dar suntem ft incantati de sistemul caruciorului!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

acum sa va spun ce am facut si eu, apropos de lucrusoare de bebe. imediat dupa ce am aflat ca va fi 90% fetita, am avut treaba la Kiabi, si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa cumpar: am luat doar 2 body-uri cu 2 perechi de sosetele asa draguteeeee Acum ma abtin pana o sa stiu 100% ce este

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

normal, iti dai seama ca orice e o sa-l/o iubim ca pe ochii din cap si o sa ne dam si sufletul ca sa ii fie bine! dar acum ce sa facem, avem si noi mici preferinte personale :))

9+

Mergi la inceput

madutza ce dragut!!:) o sa le poarte cu mare placere:) eu inca nu am cumparat nimic dar nu mai am mult:))) deocamdata ma limitez sa prospectez piata si sa fac o lista cu lucrurile pe care le vrem ca sa mai spargem din cheltuieli ca asa se aduna toate ca mi se face si pielea de gaina:)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

si eu vreau sa merg sa cumpar cate ceva. asa mult imi plac lucrusoarele de bebe, sunt asa dragalase si mici.

scrish , asa este, mai avem si preferinte , este normal.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

madutza_bra, ce tare!!
Noi inca nu am luat ca ne sare lumea in cap ca este devreme...asteptam sa treaca cele 12, 13 sapt si apoi ne bagam....Sa le poarte sanatoasa!

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii mamico Roxy! Ma bucur din suflet pentru voi si sa dea Domnul sa decurga totul foarte bine pana la sfarsit!

Eu am mari emotii pentru astazi, sper sa iasa si masuratorile alea bine! Off, parca abia trece timpul. VIna mea ca m-am programat la 5 30 , dar am zis cat mai tarziu ca poate ajunge si sotul si culmea culmilor azi are o zi infernala si nu crede ca are cum sa ajunga. O sa ii aduc eu un cd, dar ma simteam mai bine daca era si el. Oricum merg in gasca mare cu mama si sor-mea.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

mandreeac, iti tinem si tie pumnii si te asteptam sa adaugi la semnatura multasteptatul carucior!!!

Hai ca trece timpul...mai sunt cateva ore si gata..Sa intrii cand te intorci si sa ne sp si noua cum a decurs totul, ok?

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac
abia astept sa vii cu vestile. o sa fie bine cu masuratorile, o sa vezi. stiu ca ai emotii, asa am si eu de fiecare data. abia astept sa vad daca iti zice ce este bebe

fetelor, si eu simt miscare in burtica, de mai demult simt, acum din ce in ce mai tare, dar numai in dreapta am simtit.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Sigur ca intru sa va spun! Acum cred ca ma duc sa fac niste cornulete, ca nu prea am stare pana plecam! Trebuie sa caut o reteta buna, sa se topeasca in gura cornuletele, asa le vreau.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput