Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
anaxena ma bucur ca esti mai bine.
ama vroiam sa iti raspund si am uitat. ... dupa ce pui ovulele stai intinsa vreo 10-15 min. asa nu mai curg. apoi cand vei merge la toaleta vei vedea pe hartie restul ce se elimina. eu asa mi le puneam si dimi si la pranz , iar seara oricum ma culcam.
mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
pisucmic spune:
Neata gravidute dragi!
Tocmai am venit de la eco, si bebe are 22.3 mm si e un frumos, inimioara ii bate tare frumos! Are capul mare si destept Doamne ajuta sa o tina tot asa!
Miki - tu la ce doctorita esti? suna bine descrierea ta. Si eu am o doctorita foarte foarte buna, sufletista si foarte desteapta, scolita in Franta si Anglia (dr Ilinca Gussi de la Cantacuzino). De nascut, depinde si de bebe, as naste la CMU Regina Maria - e curat, e civilizat, are neonat bun. Daca e nevoie, nasc la Cantacuzino evident.
Ama draga - si eu mai patesc asa cu ovulele, oricum, cum ti s-a mai zis trebuie (ideal, daca ai timp) stat 10 min macar intinsa dupa.
Maine imi fac analizele toate (ca in ultima saptamana am stat in casa cu micile mele scurgeri...). Tineti-mi pumnii.
Va pup
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 8+
ama22 spune:
@Yasmi - mersi, asa o sa fac ;)
In dimineata asta am intrebari.
Am o prietena care are o firma unde sunt angajate mai ales fete - in domeniul alimentatiei, deci nu e un loc cu nici un fel de riscuri.
Si m-a sunat super suparata in dimineata asta ca in ultimele 2 luni 4 fete nu au mai venit pur si simplu de la lucru pe motivul ca sunt gravide. Dar nu gravide in 5-6 luni sa zicem, ci abia afla de sarcina si primesc de la doctor foaie de boala. De exemplu, ultima, si-a facut testul duminica seara si de luni nu a mai venit la lucru pe motiv ca ii este greata.
Intrebare: cat de legala e chestia asta? eu stiam ca concediu prenatal ai un numar limitat de zile si in rest de la angajator poti cel mult sa ii ceri unele conditii mai speciale sau usoare de lucru.
Sau doctorul ala e in halul ala de copupt si fara frica de nimic?
Doctorul meu nu m-a intrebat nimic de unde lucrez, cum, ce, desi eu din cauza sarcinii pierdute sunt si intr-o categorie de risc mai ridicat. Norocul meu e ca imi fac singura programul. Cum e posibil totusi ca unele mamici sa stea acasa din primele saptamani de sarcina?
7+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
ama daca vrei iti poti rezolva sa sta acasa toata sarcina, adik pana in luna a-7a apoi intri in prenatal.
pisucmic felicitari pt vestile bune de la eco!
madutza_bra spune:
ama, din punctul de vedere al prietenei tale, nu e placut ce se intampla, dar din punctul de vedere al gravidelor, fiecare stie ce e mai bine pentru copilasul ei.
Daca eu as simti ca nu e ok sa merg la serv , atunci as face tot posibilul sa stau acasa. poate ca si ele au sarcini pierdute si nu vor sa riste nimic....nu stiu...zic si eu...
mai bine prietena ta, ar incerca sa vb deschis cu fetele, sa vada exact de ce nu vor sa vina la serv.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Hop si eu dupa cateva zile de nesomn . Eu nu stiu ce sa mai fac, dorm repede si la 4 ma trezesc. M-am fortat sa ma culc la 10.30, ma trezesc la fel. Aseara la 9 jumate mureaaaam de somn dar m-am fortat sa mai rezist o ora. Azi mi-am propus sa ma culc la ora 12. BB_yasmy felicitari pentru inghionteliii . Sa stii ca si eu uneori am senzatia ca simt asa cate o pulsatie fina..dar nu stiu daca o fi el. Eu dupa eco am 14 sapt, dupa um am 13 (desi la inceput era mai mic decat UM cu 3 zile acum a recuperat). Referitor la pliul nucal cum se mai numeste, asa e tb sa fie maxim 3, sa fie in afara suspiciunii de sindrom down. catank trebuia sa dai back la pagina faceai copy la mesaj si apoi dupa logare faceai paste. Mi se intampla si mie sa fiu nelogata cand scriu un mesaj si asa fac. simo esti superbaa cum poti sa zici ca esti grasa ia vezi , dau bataita strumphy ori te-ai atasat de socrela si n-ai mai plecat de la ea de dragul ei? Treci imediat la apel, pai ce facem aici? micki1979 sorry ca nu ti-a confirmat sexul. Si mie la 12 sapt mi-e zis clar care pare a fi fata (si eu vedeam ca n-are nik intre picioare decat o gogosica mica mica )..dar nu vrea sa se pronunte ca e prea devreme. Eu oricum simt ca e fata si cand ma duc la eco la 17 sapt (22 sept) sigur o sa-mi confirme. Parca nu mai am rabdare pana la eco, mi se pare ca burta nu-mi mai creste, of of. Iti dai seama de pe 23-august (cand am facut ultima oara) pana pe 22 sept cand merg iar (o lunaaa) simt ca nu mai am rabdare..pana acum am facut la 2 saptamani..dar parca vad ca ma duc sambata la un cabint sa-mi fac un eco pt sufletelul meu Va pup si sorry ca nu scriu prea des dar la munca am o gramada de treaba, ajung la 7 acasa, ma pun sa fac ceva de mancare si ma trezesc ca e noapte . PS: Ieri am implinit 7 ani de casatorie ------------------------------------------------------------------------------------------ Nasturelul meu mic sau nasturica 13+ Anita |
da, e frustrant, insa sincer acum nu mai sunt asa nerabdatoare ca la prima sarcina, chiar ma distreaza interpretarile lor. oricum eu mai merg in paralel la o clinica unde am abonament ( ca sa-mi fac analizele pe gratis ) si asa ca joi mai am o sansa sa aflu;
altfel, pe 16.09 la morfofetala la Iosup o sa aflam.
o luna si mie mi se pare mult, pe mine ma chema dr meu la 2 saptamani
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui pisucmic Neata gravidute dragi! Tocmai am venit de la eco, si bebe are 22.3 mm si e un frumos, inimioara ii bate tare frumos! Are capul mare si destept Doamne ajuta sa o tina tot asa! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 8+ |
felicitari! la cat mai multe vesti tot asa de bune!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
odfff ca nu am nici un chef sa plec.....
miki1979 spune:
citat din mesajul lui simonacip Dorinutza,La Multi ANi pt aniversarea casatoriei. Inca o suta de acum inainte!! si eu sunt insomniaca, ma culc devreme, ma scol de 4-5-6 ori la pp si nu mai adorm... tare nasol... BB_Yasmi, felicitaaaari!! Sa stii ca si mie mi se pare uneori ca simt bb miscind, dar cum mai sunt si balonata(destul de des) ma gindesc sa nu ma insel cumva.Pliul nucal asa stiu si eu intre 1 si 3, dar la Matei tot asa aveam si eu la 13 sapt 0,8. Conteaza ff mult saptamina la care e facuta eco, dar n-as putea spune exact cum tb la 14 sapt. Dar eu zic ca-i ok. Miki, cred ca e frustrant sa nu-ti spuna sexul cind astepti si esti nerabdatoare..s-ar putea sa am si eu miine surpriza asta...desi imi face transvaginala totusi... Catank, sa ne regasim cu bine! Mandreeac, deci si tu nuntesti???Pai vom avea ceva pozici si burtici de vizionat cu aceste ocazii... AM fost iar de mi-am luat singe pentru o alta runda d eanalize. Sper sa fie ultimele pentru moment... Dupa mi-am luat o gogoasa mare cu vanilie. Iar ieri am mincat, ca si madutza parca praji cartof...ca ma inspirase Roxy cu o zi in urma SUnt de groaza...si ma mentin la 59-59,5 UUf.. Tot imi spun ca dc imi trec greturile astea si nu mai simt tot timpul nevoia sa schimb gustul si sa pap ceva, ma voi organiza mai bine cu mincarea...Oare??? Simona, mami de baieti David si Matei si 11+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da, mie mi-a facut pe burtica eco, cred ca din cauza asta nu s-a vazut bine. daca imi facea dr. meu sigur aflam, ca el e mai insistent, insa tipa asta era axata doar pe morfofetale al caror scop e altul ( de a afla riscurile diferitelor anomalii ) asa ca ai toate sansele
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anaxena
dc gaseshti sa mi-l dai si mie,imi plac hainutzele de la next Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
am gasit ceva dar mai caut ca acolo marimile erau limitate, adica aveau cate un produs o singura marime..la mine problema e ca nu apuc sa fac cumparaturi cu bebe dupa mine ca n-are rabdare asa ca nu mai ajung sa cumpar nimic