Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

A_driana - la carte zice sa nu-i dai, fiecare mama hotaraste insa pentru puiul ei... eu nu i-am dat albus fiert, insa i-am dat preparate cu albus... singura chestie e sa ai grija sa il urmaresti... problema cu albusul e ca da alergii... Eu, de ex. am observat ca Vlad reactioneaza mult mai bine ca Andi la chestiile care dau alergii - Andi e astmatic si de ex. toamna si primavara e mucit non-stop, de la tantari face niste umflaturi care trec doar cu antihistaminic, etc. Vlad a fost ciupit de tantari, dar ii vedea ciupitura cu lupa - asa ca m-am bagat dupa 9 luni sa-i mai dau si "prostiutze" - cate putin, sa se obisnuiasca organismul... Azi de ex. vreau sa-i fac supa cu galuste de gris (care sunt si cu albus)... dar ti-am zis, nu te pot sfatui sa faci ca mine, tu iti stii puiutul cel mai bine

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da mummy inteleg... daca mancam noi, croisant de ex. din miezul gol ii mai dadeam si lui, si probabil si alea au ou...sau nu? ....sau de ex, ii dau biscuiti ,cicibebe' sunt speciali pt copii...si scrie pe ei ca au oua, si sigur nu doar galbenusul, ci oul intreg...
oricum albusul fiert sau altfel facut si dat ca atare, nu o sa-i dau, asta-i clar.....dar asa in preparate nu cred ca are ceva...
eu am carte de copii in care scrie ca la varsta asta poti sa-i dai prajitura facuta in casa cu branza sau mere, si alea sunt facute cu oul intreg....eu o sa-i pun cativa taietei, sper sa nu aiba nimic

mamaliga cu branza si smantana le-ati dat la copii? eu n-am incercat inca, dar ma gandesc sa incerc...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

adriana eu iam dat lu ary albus de ou in mancare sub forma galustelor taitei de casa si chec si nu a avut nik nik eu cred ca albusu fiert da asa alergii el ca atare nu preparat acu na fiecare cum stie

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Eu i-am dat acum 2 seri mamaliga cu branza, unt si smantana... Nu prea i-a placut, dar a mancat

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am facut mamaliga cu branza si smantana...si cu ou fiert..si am mancat eu impreuna cu Flavius din aceeasi farfurie..chiar..si azi o sa fac asa ceva..
..lui am evitat sa-i dau albusul si am pusf f putina sare in mamaliga...aproape inexistenta...si mananca copilul meu..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Getik felicitari inca odata pentru nunta....cati copilasi au ocazia sa mearga la nunta parintilor lor???????
Ati fost 2 frumoase!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Getik felicitari inca odata pentru nunta....cati copilasi au ocazia sa mearga la nunta parintilor lor???????
Ati fost 2 frumoase!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

putini cred dare uite ca ma facu fimea datore sa merg la nunta ei na ce sa ii faci

getik mamika de

Mergi la inceput

fetelor..azi e ultima zi de vara...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

chiar aveam de gand sa abordez acest subiect"serviciu"...aveti de gand sa stati 2 ani acasa cu copilasii? Daca mergeti mai devreme cu cine ii lasati acasa?sau ce solutii aveti? Si pe mine ma bate gandul sa incep munca mai devreme de 2 ani dar inca nu stiu cum sa procedez cu Matei.

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

da cami ai dreptate si eu care mai vroiam vara cica in weechend trebuia sa o tai la mare daca ne iesea si noua ceva la nunta dar daca e si timpu de iesit nimik in plus fata de cheltuieli ramanem acasa

getik mamika de

Mergi la inceput