Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Getik: Casa de piatra, sa fiti fericiti ai fost o mireasa tare frumoasa.
Camy: da ai dreptate se termina vara, ma gandesc ca vin iar 6 luni de iarnaaa….e deprimant.

A driana: eu i-am dat lui Matei mamaliguta cu branza, ce-I drept fara smantana si i-a placuta tare mult. Nu stiu daca smantana este permisa dar m-am gandit eu ca ar fi prea grea pentru ficatelul lui. Poate gresesc dar asa m-am gandit eu

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

geta casa de piatra, de curiozitate, care era soacra ta?cea in costum bej?
camy mersic de intrebare...am fost la doc...a facut ganglionii de la tzantzari..un stafilococ..mi-a dat antibiotice...
zinat, pentru copii
probiotic,
un complex de vitamine si calciu
un antialergen
si unguient Baneocin
tratament 1 saptamana
consult 80 lei
medicamente 60 lei
ganglionii pot sa dispara si dupa trei luni
aveti mare grija cu tzantzarii..nu e de gluma!
ady Rebecca are 8 kg 890 gr.

LA MULTE LUNITE Matei de CRLP

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Getik din pacate cam asta e treaba cu nuntile acym..e bine ca ati reusit sa platiti de aveti de platit..ca multi au ramas cu datorii..mai nou

My_Lady dar unde ai dus-o pe Becca la dr de ai dat atatia bani la consultatie???? bai...astia nu mai sunt normali cu 80 ron consultatia...
Pai altii muncesc o zi intreaga pe banii astia...
Mi se pare strigator la cer ca ii lasa statul; cu astfel de scoruri!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu il las pe Flavius 2 saptamani cu mama..si o saptamana cu soacra .sper sa ramana asa..ca tare imi e teama ca la mama iar intervine ceva si sunt data peste cap de tot...
oricum ar fi, sper ca la servici sa stau f putin..si sa lucrez mai mult de acasa

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu n-am de gand sa ma intorc la serviciu mai devreme...nu am pt ce...luam atatia bani cat iau acuma....si asa il cresc eu cum vreau pana la 2 ani...dar dupa 2 ani nu stim ce vom face cu David...desi avem aici langa noi si mamica mea si pe soacra...sau la gradi....nu stim inca.....oricum eu 2 ani stau acasa fara discutie...

getik ati fost 2 miresici frumoase
lady un de la David pt lipishtoaca sa-i treaca ,buba'

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

acum am alta problema, ca am o vecina tampita rau de tot...si tocmai ce-l adormise mami pe Flavius cantandu-i...(eu asa l-am invatat, si-l adormim in brate, cantadu-i) ca tampita s-a simtit deranjata de cantecul nostru si a inceput sa dea cred ca cu pumnii in perete..s-a trezit saracul copil urland
Diseara il pun pe Pustache sa se duca la ei sa aibe o discutie serioasa...ca nu se mai poate frate....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da camy chiar asa tare ii cantati de se aude la vecini? ...oricum urat din partea ei...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

nu...nu ii cantam eu..ii canta mama..dar nu tare...

e o tampita oricum...cica ii face linicte lui fiso carea re vreo 14 ani,..ditamai vlajganul,..si ea sta acasa...nu a muncit niciodata..si sta acasa sa aibe grija de el

mai...si atata mai fumeaza..... ca si ea a innegrit..parol!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna fetelor!
Dupa 2 luni de concediu,am revenit in Buc.A fost super vara asta si as mai fi stat plecata.Dar o data si o data trebuia sa revin.Noi suntem bine.Busilam,ne ridicam peste tot si de 3 sapt.ne ies dintisorii ca popcornul.Deja avem 6 si mai sta sa iasa unul.4 dintitsori in 3 sapt.Sunt chiauna de somn,ptr ca se trezeste si de 4 ori pe noapte din cauza gingiei,In rest,dansam ,suntem veseli mancam binisor,zic eu...O sa intram mult mai des acum ca suntem acasa.
Urez bun venit fetelor noi si sper sa reusesc sa citesc un pic din urma.
Va pupam

Mergi la inceput

Bine ai revenit tiusca!!!!
nu-ti cer poze din vacanta..ai zis ca nu ne arati copii...asa-i????
si noi am vrea ceva dintisori..dar nimic...nimic pana acum...suntem precum batranii...chei in gura!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput