Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si sper sa intrii mai des acum...

chiar..Roxyaly oare ce o face?????? Luciandreea????? zicea ca in sept se muta la ea acasa...
Katy???????Lorelix??????? Sunshine???? Romanitza_31?????? Dienutze????? Vioo???????? MadalinaT????? Magdaz_ina?????? Pirelia??? Gabitza35????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

am reusit si eu sa-l adorm pe Mateias, el nu vrea decat leganat pe picioare si ca sa fie in acelasi ton cu Flavi trebuie sa facem si o cantare. Acum ma duc sa calc si eu lucrusoarele lui ca daca se scoala incepe iar distractia

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

hei salutari

cand m-am hotarat sa postez si eu....s-a trezit eva,asa ca scriu cu ea in brate

Noi suntem bine. Dragos busileaza si se ridica in picioare non-stop,face bravo,nu are niciun dinte,dar cred ca se anunta pt ca e foarte marait de 2 zile si ma "musca" mereu. Eva merge un taras dar doar in spate ca racul, ii cresc de 2 zile 2 dinti deodata,dar nu au iesit cu tam-tam,nu se ridica,face bravo si pa
In rest sunt foarte vorbareti, tataie non-stop, mai rar "mama" dar e timp.

La bilant la 9 luni Dragos 8.800/74 cm Eva 9.500/71cm

In general nu avem probleme cu mancarea, de dormit Eva doarme toata noaptea, Dragos se trezeste mai nou iarasi pentru papa la 3 noaptea.

Pana la urma am ajuns si noi la mare, cam greu cu 2 copii si fara niciun ajutor,dar per-ansamblu a fost ok, ne-am intors sanatosi si asta e cel mai important

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor din august si celor din septembrie, casa de piatra pentru tanara mireasa si serviciu usor celor care ati decis sa reincepeti munca.

Laura...imi poti spune mai detaliat cum ai facut omleta cu spanac?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Gabitza fain ca ati reusit sa mergeti la mare si sa va simtiti bine...
Cred ca v-a fost si greu...asta o vedem pe pielea noastra cu un singur copilas...apai doi...dar nu discutam si cat de frumos e.....cu 2...
...cred ca i-as manca..asa cum fac cu Flavius...

..poze ceva??????

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

geta casa de piatra, de curiozitate, care era soacra ta?cea in costum bej?
camy mersic de intrebare...am fost la doc...a facut ganglionii de la tzantzari..un stafilococ..mi-a dat antibiotice...
zinat, pentru copii
probiotic,
un complex de vitamine si calciu
un antialergen
si unguient Baneocin
tratament 1 saptamana
consult 80 lei
medicamente 60 lei
ganglionii pot sa dispara si dupa trei luni
aveti mare grija cu tzantzarii..nu e de gluma!
ady Rebecca are 8 kg 890 gr.

LA MULTE LUNITE Matei de CRLP

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

iubiita cea in bej era mama care era ff suparata ca sa certat soacramea cu mine in biserica. soacramea era intr-un costum verde pe langa mine

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

acum am alta problema, ca am o vecina tampita rau de tot...si tocmai ce-l adormise mami pe Flavius cantandu-i...(eu asa l-am invatat, si-l adormim in brate, cantadu-i) ca tampita s-a simtit deranjata de cantecul nostru si a inceput sa dea cred ca cu pumnii in perete..s-a trezit saracul copil urland
Diseara il pun pe Pustache sa se duca la ei sa aibe o discutie serioasa...ca nu se mai poate frate....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

cami multi nebuni cu acte merg pe drum si zici ca sunt sanatosi asa ca intelegi o fi vreo dilie in criza

eu nu am degand sa ma duc pana nu face ari 2 ani ca iau bani cat luam de la munca fara 2 navete si bani cheltuiti asa ca stau acasa cel mai bine si dupa cresa

getik mamika de

Mergi la inceput

am avut o zi de rahat printre o turma de facturi restante de cu nunta asta in fine masina nu a mai mers a venit soaramea de ma luat am terminat si cand zic si eu gata miam dat cu usa de la masina lu soramea in ochi si sunt vanata si ma doare de mau intrebat totii iar tea batut soacra asa ca asa se termina ziua de azi pt mine. va pup si mai vb maine dimineat la o cafea

getik mamika de

Mergi la inceput

'neata
vin eu cu pentru toata lumea

Getik imi pare tare rau ca ai asa osoacra...asa e si scorpia mea...dar cu mine nu-i merge..
la mine se mai prelungeste concediul cu aproape 2 sapt ....ca plec la Curtea de Arges si stau o saptamana acolo..
plec duminica....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

‘Neata la toata lumea

Camy, aicea’s!
Zic si eu ca e totusi bine ca vei putea lucra si de acasa. Tocmai am citit ca pleci o saptamana la Curtea de Arges. Vreme frumoasa si vacanta placuta!
Doamne, ce vecina nebuna ai! Asa am avut noi una cand era Diana mica, atunci stateam intr-un apartament intr-un bloc cu 4 etaje, izolatie extrem de proasta ce e drept (blocurile cu putine etaje sant de obicei facute din lemn). Vecina de jos ne batea in tevi intruna. Mergea copila mea mai apasat pe mocheta-asa cum merg copii- boc-boc-boc… mergeam incaltata pe gresia de la intrare- boc-boc-boc… momentul in care ne-am hotarat sa ne mutam a fost cand a scapat Diana ursuletul ei de plus din pat pe podea si am auzit batai prompte in teava. Bine, cam era oricum momentul sa ne mutam intr-o casa cu un extra dormitor pentru fata, insa nici nu mai puteam tine copilul numai in pat sau pe canapele cat eram in casa ca sa o protejam pe isterica. Culmea e ca individa avea un catel mic, care cateodata incepea sa latre ascutit si enervant, de se auzea in tot blocul. Sotul a vrut la un moment dat sa-i bata si el in teava, apoi s-a gandit ca mai bine pune o plangere la asociatie pentru ca in bloc nu aveai voie sa tii animale decat cu aprobarea asociatiei si in anumite conditii, pana la urma am zis ca nu merita osteneala, si asa urma sa plecam.
In alta ordine de idei, eu nu-I cant Sophiei. Cat a fost mama aici, ea ii canta ca sa o adoarma. Dupa ce a plecat mama am incercat si eu cateva cantecele, dar mi-a trecit repede cand fie-mea casca ochii mari, lasa marginile guritei in jos si izbucnea in plans (pe cuvant ca nu cant chiar asa de rau, am fost si in cor pana in clasa a 4-tra). Pana la urma am ajuns la un compromis: eu tac, si isi canta singura

Gabitza, omleta am facut-o din 2 galbenusuri. Am inmuiat mai intai cateva foi de spanac cu putin unt in tigaia mica. Am adaugat galbenusurile bature si am tot amestecat in ea pana s-a facut bine. Am pus putin cascaval ras la sfarsit peste omleta calda. A mancat fata mea foarte bine, cam jumatate din ce a iesit. Am pus reteta cu poza si pe blogul Bucataria lui mami, il gasesti la semnatura.

Lady, sanatate multa celei mici.

Getik, casa de piatra! Cati dinti are deja fetita ta !!

Tiusca, bine ai revenit. Hai zi-ne si noua pe unde ati fost, ce ati vazut...

Nu stiu ce e cu vremea asta… si aici a plouat azi toata ziua, aproape ca toamna. Din fericire meteorologii zic ca va reveni vremea frumoasa.

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

neata fetelemele ma bag si eu acu la o cu voi dar imi trebuie una mare reala ca sunt chiauna ari se lupta cu dinti si a avut concert azi noapte nu stiam ce sa ii mai fac saraca de ea.
laura ary are 5 dinti si unu care tre sa spargavb mai incolo ca ma duc sa fac curat si sa dau papika la pice

getik mamika de

Mergi la inceput