Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

No, eu prea multe nu mai am de zis... sunt asa, muta de placere, ca sa zic asa!
Mi le serveste viata asta pe tava!
Da' nu ma las! Nici de-a dreaq!
Stiti cum se zice ca daca viata iti da lamai, sa faci limonada!
Mai, eu tot intr-o limonada si oranjada sunt de-o vreme! Da' nu mi-e greata inca!!!

Luni ma duc la servici, din nou! Sunt asa, extaziata! Saptamana asta am lucrat de acasa, trebuia sa tin Banana sub observatie.
Inchipuiti-va deci acum fata mea, asa, cu ochii bulbucati la maxim de placere... la ideea minunata de a ma duce iar luni dimineata pe baricade... de vis!

Bine ca e weekend!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

off mami, m-a intristat prima data mesajul tau si apoi m-a bucurat, pentru ca mi-am dat seama ca esti intr-adevar o optimista incurabila. Imi pare tare tare rau ca un sufletel asa de mic si delicat ca Ana a tot trecut din una in alta...castigul este acela ca va fi cu siguranta o luptatoare si o invingatoare.

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

fragutza eu sper din tot sa nu ajungi deocamdata la operatiem insa daca al doilea medic confirma sunt de aceeasi parere ca liliac...pisi are in primul rand nevoie de o mami sanatoasa!

kaiwa...ce tare esti cu torturile! am vazut pozele cu ama la san acum dupa baie si m-a bufnit un ras de se sguduia fata la comentariile luciei...luto mami esti dementiala!

mary !felicitari![emoticon care rasufla usurat] cum bine ai zis sper sa apuc si eu sa va anunt ca ama are dinti, pana una alta face in 2 zile anul si nimic nimic....

Mergi la inceput

uka, noi te asteptam oricum, oricand aici hazeless sau in mare forma!dar tu si cand esti trista esti in forma! Carut din ikea de imprins i-am luat si amei si cum incidentul cu cotul deplasat s-a intamplat in preajma lui (nu din cauza lui), cand era mai fericita, acum cred ca a prins teama pentru ca nu mai vrea deloc sa se joace cu el.

santo ! ma bucur ca ai intrat, chiar vroiam sa te intreb cum sta andrei cu miscarea mai ales ca acum ceva vreme si tu erai ingrijorata la fel ca mine de hipotonie.Noi am urmat aceeasi pasi insa atunci cand avea ama 5 luni ca nu se rostogolea. La solicitarea nostra ne-a trimis pediatra la neurolog, tot Craiu, care a scris pe bilet chiar pareza stanga cu semnul intrebarii (poveste lunga, asteptasem o ora si ama nu mai avea chef de nimic), apoi eco transfontanelara si kineto. Eu cred ca e un semn bun ca toate au iesit bine la voi ca si la noi!Ama e energica acum, merge pe langa mobila, trece de la masa la canapea sau invers insa afara numai tinuta de amabele manute desi pe loc isi mentine binisor echilibrul, ii e inca teama. Sunt tare curioasa cum o sa fie urmatoarea sedinta de gym pentru ca am avut o luna de pauza...pe masura ce a crescut a devenit necooperanta iar acum ma astept la si mai si......va imbratisam si va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

'neatza ... hop si eu ..bucatareasa

Felicitari Mary !
Dana ca sa treaca tristetea repede-repede!
Fragutule tot la voi ma gandesc de cand ne-ai spus, sper ca ne tii la curent;
Uka wb; macar te poti consola ca ai perioade cand esti hazless; unii (... me, me) tb sa traiasca o viata asa
sanatate Biaz!
Kawa yammmiii ce ne arati tu, cat au rezistat? dar un link de pe dropshots cu Joshua nu te induri sa ne dai si noua?
Santorini, sper sa va fie de folos Kineto si sa recupereze repede Andrei!
Liliacule eu fac de cand ma stiu paste cus-cus; e ff simplu si noua ne place mult ca si garnitura la friptura; daca vrei reteta tell me;

ma duc si eu la culcush, nb fetelor!

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza! Am o fata de ... In ultimele trei nopti Paul s-a rezit cred ca din 30 in 30 de minute,daca nu s-a trezit a scancit in somn,daca nu a scancit s-a foit,si tot asa... dar nu iese ea maseluta ? Si atunci o sa avem doo . La 5 s-a trezit de tot,asta dupa ce a adormit catre miezul noptii.
Anomis drag,ieri toata ziua am vrut sa scriu un mesaj frumos,dar nu mi-a iesit,asa ca spun cu intarziere un simplut "LA multi ani",sa fii iubita si fericita!
Fragutza mergi de te doftoriceste .Chiar daca trebuie sa o intarci pe puiutza multumeste lui DD ca ai putut alapta si atat,sanatatea ta e foarte importanta pentru intreaga familie .
Techila pe Rozi si fratiorul lui. Andrei nu da semne ca ar face si el roseola? Ca banuiesc ca stau tot timpul impreuna.
Vik daca vine acum masajul la talpi e bine? Aseara nu a mai intrat [:i].
Manga si zi asa,George s-a ascuns,ha? Ee,nu a stiut el ce femeie frumoasa vine langa el .
mamicile incercate cu bebici bolnaviori,sa se faca bine toti.
Daciana eu iti tin pumnii sa iti reuseasca toate conservele,si eu le pun tot in stil prropriu ,niciodata nu reusesc sa respect retetele !
Santo super-super pozicile,tortul pare minunat, Andrei a fost de milioane si tu la fel . Ciudat ca toate analizele sunt bune dar ei totusi i-au pus un diagnostic numai dupa aspect. MAi stiu oameni care au facut totul mai arziu,si acum sunt oameni in toata regula,dar nu stiu sa iti spun cat de tarziu au facut toate aceste lucruri.
Aricel multzam de tratatie ,am papat muult.
Kawa super-tari torturile,arata delicios! Iar cel pentru Anomis parca e jucarie,asa e de frumos.
Alex ,hai ca e bine ca totusi a luat puiutza in greutate.
Mada .
Dana eu nu reusesc niciodata sa spun nimic de alinare celor care au nevoie,si asta nu inseamna ca nu vreau,asa ca te inteleg.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi Ani Ebru! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet! Vad ca v-a prins ploaia pe la Balea.

Dana sa-ti treaca supararea. Ce sa mai zic de mine ca eu va citesc pe blog si nu am reusit sa-ti scriu niciun mesaj, desi de multe ori am vrut sa-ti scriu 2 vorbe. Iti scrisesem unul si nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi l-a trimis.

Uka mami, antidotul pt starea ta este chiar langa tine.

Peste mine a cazut cerul aseara cand am vrut sa pun bine un sumar de urina pe care-l facusem celui mare. V-am tot spus eu ca se plangea de dureri de burtica dar avand girdia am pus durerea pe seama ei. Cand ma uit pe buletin vad corpi cetonici prezenti, intru pe google si vad diabet. Azi dimineata m-am mai linistit un pic pt ca el glucoza nu are in urina. Acum e la tara si l-an trimis pe socru dupa el sa-l duc la urgenta sa-i faca analize.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI EBRU

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La multi ani Ebru!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa fii mereu cu zambetul pe buze!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

La multi ani Ebru!!!
Sa cresti mare si frumoasa!
Sa ai o viata fericita alaturi de familia ta draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna ziua!

Monica sa-ti traiasca Dragoselu! Sa creasca mare, voios, voinic! Te pup.
Alexutu a mai avut o izbucnire a dermatitei acum cateva zile, dar nu am asteptat sa se agrveze, am dat de la primele semne cu Advantan si acum vad ca e mai bine, sper sa treaca de tot.

Mihaela sunt super torturile!

Diamar .

Alex sanatate multa! Felicitari pentru greutatea oficiala! Te pup.

Mada pupam dulceata mica sa treaca repede ciupiturile de insecte.

Bia succes!

Dana esti o floare rara. Niste miere ajuta sa iesi din barlog? O pup pe scumpa Ana.

Mely felicitari pentru dintisor! Uite ce usor a iesit, de asta nu s-a grabit. De-ar fi si la noi la fel. Te pup.

Uka esti o scumpa. Ati castigat batalia cu mucisori rai, motiv de voie buna.

Va pup.

Mergi la inceput